Boşanma aşamasındayım yardım edin

Ben de beni üzmesinin bedelini ödesin istiyorum çünkü ben ona hep sevgi verdim başka

Ah içim o kadar acıyor ki, yemek de yapıyorum evden de çıkmıyyorum
Hemen şimdi evden çık, 11den önce gelme. Sinemaya git hiç ortamın yoksa da. Orda ağla, lütfen beni dinle, seni aciz ceptw förüp sıkılmış beyimiz, onun olanı kaybetme hissini yaşat ona.

Ben de beni üzmesinin bedelini ödesin istiyorum çünkü ben ona hep sevgi verdim

Ah içim o kadar acıyor ki, yemek de yapıyorum evden de çıkmıyyorum
Ay ya kiyamam
bence sen ne yap biliyor musun süre iste, tek başına kal, o süre zarfında da psikolojik destek al ilaç gerekiyorsa ilaç kullan. Sonra toparlaninca
Bu süreçler hiç geçmeyecekmis gibi geliyor ama geçiyor merak etme.hiç üzme kendini

bizim dava açıldı ve hakim reddetti. ortada sebep yoktu çünkü :) şu an eşimin inadının kırılmasını bekliyorum.
Al işte yukarıda üyelerden biri de caz yapıyor dava düşmez diye:) bilgileri yok tecrübeleri yok ama çok biliyorlar nasılsa

Çekişmeli mi açıldı dava?

evet çekişmeli açıldı. ortada gerçekten bir sorun yok çünkü. bir sorunumuz olsa, diyeceğim ki evet anlaşamıyoruz ayrılmak en doğrusu. ortak arkadaşlarınızdan akraba eş dosttan yardım isteyin. konuşsunlar eşinizle

Kesin başka biri var hatta eminim, üzgünüm sizin adınıza değmez biriyle evlenmissiniz olsun gene seversiniz hiç üzülmeyin, ondan daha da mutlu olusunuzda ilerde, güler geçersiniz iyiki boşamis beni diye yuppi dersiniz

Carino sizin evliliğiniz nasıldı peki neler yaşadınız?

biz gerçekten mutluyduk, yüksek sesle kavgamız bile olmadı hiç. ufak tefek tartışmalarımız olurdu onlarda hemen tatlıya bağlanırdı. ama bizim şöyle bi sorunumuz oldu, kayınvalide!!! sağolsun en başından beri beni istemedi. sanırım onun fişteklemeleriyle bu noktalara geldik

31 yaş harika bir taş tatlim. Artık sen ne istediğini, sana neyin iyi geleceğini daha iyi bilen bir kadınsın. Ömür boyu o kadın da sen erkeksin gibi davranıp, canı sıkıldıkça evi terketme ihtimali yüksek bir adamı düzeltmeye çalışmayacaksın. Çocuğun yok. Sayfayı çevirip, Soyle tertemiz afilli bir başlık atıp yeniden başlayacaksın hayata. Önce kendi mutluluğun için yaşamayı öğrenip özgürlük ne güzel birseymis onu farkedeceksin. Gezip tozacaksin. Kendini iyi edeceksin. Sonra karşına bir adam çıkarsa ondan ne isteyip ne istemeyeceğini çok iyi öğrenmiş olacaksın. Evliliğe ve bu yaştan sonra ne zaman çocuk sahibi olunacağı konusuna sakin takılma. Onu allah bilir. Evli olup yıllarca cocuksuz yaşamak da muhtemel durumlar arasında. Kaderdir orasi.

Gerçekten resmen aynı şeyler yaşanıyormuş

Teşekkür ederm yazdıkların için gerçekten geç değil mi?

hiç kendini üzme, her şey olacağına varır. sen seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan mücadele et. elinden geleni yap olmuyorsa da en azından vicdanın rahat olur. ne olacak nasıl olacak düşünme bunları, hayatını yaşamana devam et. ve hiçbir şey için geç değil. 30'lu yaşlar bir kadın için en güzel zamanlar :)

Okurken inanamadim benim yasadiklarima o kadar cok benziyor ki. Benim davam cekismeliydi ve 3 durusma da bitti gecen hafta. Beni sevmedigini soyleye soyleye cekti gitti acti davayi hicbir sebep sunamadan. Ve o kadar hakli oldugunu zannederek acti ki. Mahkemede bana tazminat verdi manevi siddet gordugum icin. Kilimi bile kipirdatmadim eger hakliysan zaten bi sekilde ortaya cikiyor istedigi kadar dava acsin uste cikmaya calissin. Ben evleri ayirali neredeyse 1 yil oldu. Psikologa gittim destek aldim burdaki hanimlarla konustum arkadaslarimla surekli dertlestim ama acimi yasamayi hic ertelemedim sonuna kadar yasadim. Mahkeme de beni hakli gordgunde ise tam olarak guclu hissediyorum kendimi. Akisa birakmalisin aci cekilecek bu bir gercek hele ki sen istemiyosan daha fazla cekiceksin. Ama hicbirseyin devamliligi yok aci da biter. Bitmesin hep canim yansin diye gayret etsen bile bitiyor. Cabuk atlatmayi bosver icinden sokene kadar yasa acini. Sende uzerini kapattigin icin bir hastalik gibi kalmasin bu benim nacizane tavsiyem

Benim eşim boşanmak istediğinde beni sevmediğini söylüyor, ama bu buhran her bittiğinde inanılmaz tatlı bir adam oluyor.. nasıl sevmemek anlamıyorum yoksa beni sevmeyen bir adamın peşinde durmazdım bu kadar süre..

O kadar çok acıyor ki, sadece Allah’tan bana onu unutacak gücğ vermesini istiyorum

Peki atlatabildin mi unuttun mu onu? Tekrar bir başkasıyla başlamak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…