- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Hemen şimdi evden çık, 11den önce gelme. Sinemaya git hiç ortamın yoksa da. Orda ağla, lütfen beni dinle, seni aciz ceptw förüp sıkılmış beyimiz, onun olanı kaybetme hissini yaşat ona.Ben de beni üzmesinin bedelini ödesin istiyorum çünkü ben ona hep sevgi verdim başka
Ah içim o kadar acıyor ki, yemek de yapıyorum evden de çıkmıyyorum
Çok söyledim nuh diyor peygamber demiyor
sizin yaşadıklarınızla benimkiler bire bir aynı gibi nerdeyse :) hatta bi an korktum, paralel evrendeki başka bir ben mi bunları yazıyor diye :)))
Ay ya kiyamamBen de beni üzmesinin bedelini ödesin istiyorum çünkü ben ona hep sevgi verdim
Ah içim o kadar acıyor ki, yemek de yapıyorum evden de çıkmıyyorum
bizim dava açıldı ve hakim reddetti. ortada sebep yoktu çünkü :) şu an eşimin inadının kırılmasını bekliyorum.
Al işte yukarıda üyelerden biri de caz yapıyor dava düşmez diye:) bilgileri yok tecrübeleri yok ama çok biliyorlar nasılsabizim dava açıldı ve hakim reddetti. ortada sebep yoktu çünkü :) şu an eşimin inadının kırılmasını bekliyorum.
bizim dava açıldı ve hakim reddetti. ortada sebep yoktu çünkü :) şu an eşimin inadının kırılmasını bekliyorum.
sizin yaşadıklarınızla benimkiler bire bir aynı gibi nerdeyse :) hatta bi an korktum, paralel evrendeki başka bir ben mi bunları yazıyor diye :)))
Çekişmeli mi açıldı dava?
Kesin başka biri var hatta eminim, üzgünüm sizin adınıza değmez biriyle evlenmissiniz olsun gene seversiniz hiç üzülmeyin, ondan daha da mutlu olusunuzda ilerde, güler geçersiniz iyiki boşamis beni diye yuppi dersinizmerhaba hanımlar
Daha önce de bir kez yazmıştım evliliğim boşanmaya doğru gidiyor diye, maalesef kurtaramadık. 31 yaşındayım, çocuğumuz yok ve yakın zamanda eşim evden ayrılacak ve boşanma işlemlerini başlatacağız.
Canım çok yanıyor, hiçbir büyük sorunumuz yokken eşim mutlu değilim, mizacımız uyuşmuyor diye terkediyor beni.
Çok karamsarım, bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum. Tekrar birini nasıl bulur nasıl severim bilmiyorum. Bir daha hiç evlenemeyecek hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Daha da kötüsü eşimle aynı yerde çalışıyoruz, onu böyle şartlarda nasıl unutabilirim bilmiyorum.
Daha önce benzer tecrübeleri olan varsa lütfen yardım edin...
Carino sizin evliliğiniz nasıldı peki neler yaşadınız?
Gerçekten resmen aynı şeyler yaşanıyormuşbiz gerçekten mutluyduk, yüksek sesle kavgamız bile olmadı hiç. ufak tefek tartışmalarımız olurdu onlarda hemen tatlıya bağlanırdı. ama bizim şöyle bi sorunumuz oldu, kayınvalide!!! sağolsun en başından beri beni istemedi. sanırım onun fişteklemeleriyle bu noktalara geldik
31 yaş harika bir taş tatlim. Artık sen ne istediğini, sana neyin iyi geleceğini daha iyi bilen bir kadınsın. Ömür boyu o kadın da sen erkeksin gibi davranıp, canı sıkıldıkça evi terketme ihtimali yüksek bir adamı düzeltmeye çalışmayacaksın. Çocuğun yok. Sayfayı çevirip, Soyle tertemiz afilli bir başlık atıp yeniden başlayacaksın hayata. Önce kendi mutluluğun için yaşamayı öğrenip özgürlük ne güzel birseymis onu farkedeceksin. Gezip tozacaksin. Kendini iyi edeceksin. Sonra karşına bir adam çıkarsa ondan ne isteyip ne istemeyeceğini çok iyi öğrenmiş olacaksın. Evliliğe ve bu yaştan sonra ne zaman çocuk sahibi olunacağı konusuna sakin takılma. Onu allah bilir. Evli olup yıllarca cocuksuz yaşamak da muhtemel durumlar arasında. Kaderdir orasi.
Okurken inanamadim benim yasadiklarima o kadar cok benziyor ki. Benim davam cekismeliydi ve 3 durusma da bitti gecen hafta. Beni sevmedigini soyleye soyleye cekti gitti acti davayi hicbir sebep sunamadan. Ve o kadar hakli oldugunu zannederek acti ki. Mahkemede bana tazminat verdi manevi siddet gordugum icin. Kilimi bile kipirdatmadim eger hakliysan zaten bi sekilde ortaya cikiyor istedigi kadar dava acsin uste cikmaya calissin. Ben evleri ayirali neredeyse 1 yil oldu. Psikologa gittim destek aldim burdaki hanimlarla konustum arkadaslarimla surekli dertlestim ama acimi yasamayi hic ertelemedim sonuna kadar yasadim. Mahkeme de beni hakli gordgunde ise tam olarak guclu hissediyorum kendimi. Akisa birakmalisin aci cekilecek bu bir gercek hele ki sen istemiyosan daha fazla cekiceksin. Ama hicbirseyin devamliligi yok aci da biter. Bitmesin hep canim yansin diye gayret etsen bile bitiyor. Cabuk atlatmayi bosver icinden sokene kadar yasa acini. Sende uzerini kapattigin icin bir hastalik gibi kalmasin bu benim nacizane tavsiyem
Okurken inanamadim benim yasadiklarima o kadar cok benziyor ki. Benim davam cekismeliydi ve 3 durusma da bitti gecen hafta. Beni sevmedigini soyleye soyleye cekti gitti acti davayi hicbir sebep sunamadan. Ve o kadar hakli oldugunu zannederek acti ki. Mahkemede bana tazminat verdi manevi siddet gordugum icin. Kilimi bile kipirdatmadim eger hakliysan zaten bi sekilde ortaya cikiyor istedigi kadar dava acsin uste cikmaya calissin. Ben evleri ayirali neredeyse 1 yil oldu. Psikologa gittim destek aldim burdaki hanimlarla konustum arkadaslarimla surekli dertlestim ama acimi yasamayi hic ertelemedim sonuna kadar yasadim. Mahkeme de beni hakli gordgunde ise tam olarak guclu hissediyorum kendimi. Akisa birakmalisin aci cekilecek bu bir gercek hele ki sen istemiyosan daha fazla cekiceksin. Ama hicbirseyin devamliligi yok aci da biter. Bitmesin hep canim yansin diye gayret etsen bile bitiyor. Cabuk atlatmayi bosver icinden sokene kadar yasa acini. Sende uzerini kapattigin icin bir hastalik gibi kalmasin bu benim nacizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?