• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma aşamasındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne hocasi bu cami hocasi mi ogretmenlere hoca mi deniyor senin evde ayak ayak ustune atip tum gun yattigina calismadigina da o kadar emin ki iki diploma alıp memur olanlarin da haftaici bos gunu varmis vay be neler neler goruyoruz tayin meselesine gelirsek ilerde kizin bi markete girip calisirsa ogrenirsin ;)
Ya sen önce bir kendi hayatina baksana sanane milletten

Konu acip akil istiyorsun begenmeyince millete saldiriyorsun

Kocan hakli olabilir mi acaba ya da annen problemin kendisi sen olabilir misin

Kendi hayatini cürütüyorsun

4 senede tanimadin da 3 ay da mi tanidin

Issiz olan hayati kaymis olan sensin ayna mi tutalim utanmasan kadinin kizina beddua edecen kiskancligini bu kadar ifsalama Komik ve zavalli duruyor

Bu yorumlardan ders al ota b@ka kinlenme

kendi hayatın kesmedi benim hayatıma mı bahaneler üretmeye başladın
burda bile vardır üç kuruşa ücretli öğretmenlik yaptığım günlerle ilgili konularım
kimseye güvenip yaşamıyorum ben
ayrılırken bir elimde çantam bir elimde kızım vardı
ne nafaka ne tazminat ne ev ne araba aldım
üç kuruş para için kimseyi arkamdan konuşturup hayatıma karıştıramazdım
ama evet mesleğim vardı
ve eşek gibi çalıştım
çok şükür ki çalıştım
kimse gelip beni kurtarsın sahip çıksın diye beklemedim
kızıma acıyacak son insan bile değilsin
hayallerini yaşıyor şu an
biz de senin iyiliğin için hayallerini yaşa diye konuşuyoruz
senin de mesleğin geleceğin olsun diyoruz ama onu bile anlamaktan acizsin
ne istiyorsan onu yap
Kiskaniyor anlasana 🤷🏻‍♀️

esin yoktur cocuk uzerinden kendinizi toparlayana kadar nafaka almissindir esin yoktur esinden ev araba kalmistir esin yoktur meslegin vardir maddi manevi tazminat almissinizdir masallah hayatinizi kurtardiniz diye baskasina kapasitesiz deme yetkisinide almissiniz yazik emin ol kızına üzüldüm
Sana ne kadinin kizindan ya sen kendine aci kiz tatile gelmis annesinin yaptigi yemekleri bekliyor neyine acidin harika güclü kimseye muhtac olmayan annesi var diye mi

Hukuken düğünde takılan altınlar geline aittir diye biliyorum.O yüzden istediğinizi yapabilirsiniz o altınlarla,nereye ne yazdırdığınız önemli değil.Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgi verir tabi.

Güzel kardeşim çok fevrisin. Gençlik ateşi diyelim inan söylenenler hayrına. Şu an canını sıkıyor olabilir. Hataların olmuş. Sana da hatalar yapılmış. Kapat şimdi hepsini. Ne yapman gerekiyor onu düşün.
İlk olarak yapman gereken kesinlikle bir işe girmek.
İkinci olarak da bir sene içinde kendi düzenini kurma planları yapmak ve anneni duymamaya çalışmak. İsterse tek göz bodrum kar bir daire olsun paylaşımlı bir ev olsun..
Bu!
Kocayı boşama konusuna girmiyorum bile. Zaten her türlü karşı taraf boşanmak istiyor allahtan. Nafaka da alırsın sanırım bilgisi olan yazarsa güzel olur.

Anladım şimdi madam hep başkaları yüzünden bunlar oldu oluyor , benim hiç bir hatam tek suçum yok vakası.
Aynen kurban rolüne bürünmüs

Yani Bizde yazdik toparlan gecmisi birak bosan calis falan kadin bir yükseldi evde de böyleyse Taslar yerine oturuyor

yani en azından (ayrı eve çıkma vb hayat şartlarından çok kolay olmayabiliyor tek başına) bi iş bulun derim cidden call center olur her yer olur çalışmak size de iyi gelir insan işe gidince cidden kafa dagıtıyor hem de daha az birbirinizi görüp gerilmiş olursunuz. inşallah bir an önce boşanırsınız kimse boşanmak için evlenmiyor zaten. hakkınızda hayırlısı. ayrıca utanmak falan boşanmak bi kabahat değildir gayet çıkın gezin dolaşın bu laflara kapılmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X