• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma aşamasındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annen yüzünden okuyamamıştın ne ara 2 diploman oldu?

bana diyor
ama o kadar derdini anlatmaktan cümle kurmaktan aciz ki anlaşılmıyor ne dediği
üniversiteye girdiğini iddia ediyor ama hocalara öğretmen diyor
lise mezunu ama tayinden bahsediyor
ben de anlamadım açıkçası ne diyor
neyse boş günüm çayımı içeyim
daha kızıma ekşi soslu salata yapacağım

''adam ben çalışıyorum diye uzerime 1 milyon kredi cekmeye goturdu 10 senelik borc batagina siz bana ne anlatiyorsunuz'' Cümleni aynen kopyaladım. Demek ki sen cümle kurmayı bilmiyorsun.
Sanirim borc batagina sokacakti yirttim demek istiyor

bana diyor
kendisine tercüman gerekiyor ama anlamayanı suçluyor çok garip biri gerçekten

Sude belkıs’ın hasçelikler serisinde, Fatoş Buse’ye ‘madem sen o kadar akıllıydın, niye Uğur’a 200.000 kredi çektin’ diyor ya madem bu kadar akıllısın, çalışan kadınların kocalarının amacı karılarının parasına çökmek, bulaydın ya senin altınlarının derdine düşmeyen, seni el üstünde tutacak kocayı. 4 sene adamla takıldın da karakterini niye çözemedin 2 ayda boşanma reddesine geldin?

Sana vereceğimiz tek tavsiye tiktok’ta takıl, sana bakacak bir adam bul, ondan da sıkılınca başka birine gidersin. Öyle öyle seni himaye edecek adamı bulursun

Sürekli birilerinden suc buluyorsun ama en büyük hata sende annen o kadar da bilincsiz kötü degil tutmus kolundan almis seni

Söylensin birak o baska neslin insani maalesef

Sen bosan ayaga kalk is Bul

O bunu yapti su bunu yapti gec bunlari

Sen de hep kolaya kacmissin kusura bakma dogruya dogru ha benim yorumuma da carlicaksan hic acmicaktin

BIZ ne seni ne aileni taniyoruz objektiv olarak gördümüzü yaziyoruz

Kendini kurtarmazssan beyaz atli prens gelmicek cünkü hayatini kurtarirsin

Calisarak calis bahaneleri gecmisi birak önüne bak

bana diyor
ne hocasi bu cami hocasi mi ogretmenlere hoca mi deniyor senin evde ayak ayak ustune atip tum gun yattigina calismadigina da o kadar emin ki iki diploma alıp memur olanlarin da haftaici bos gunu varmis vay be neler neler goruyoruz tayin meselesine gelirsek ilerde kizin bi markete girip calisirsa ogrenirsin ;)

bilmiyorum kendimi bildim bileli beni istemedi
Sen olmasaydın hayatını kurabileceğini mi düşünüyordu acaba. Şu an tam senin yerinde mi olmak isterdi acaba? Çocuğun yok, o adama bağlayacak bir şey yok, genceciksin. Sakın ordan kurtulmak için başka biriyle olmaya kalkma. Bir işe gir, evde daha az vakit geçirirsin. O adamdan boşan amabir yıl dolmadığı için çekişmeli boşanmaya gider istersen bir sene dolmasını bekle.
Yaşın çok genç. Keşke sana sahip çıkacak birileri olsa, baba var mı?

ne hocasi bu cami hocasi mi ogretmenlere hoca mi deniyor senin evde ayak ayak ustune atip tum gun yattigina calismadigina da o kadar emin ki iki diploma alıp memur olanlarin da haftaici bos gunu varmis vay be neler neler goruyoruz tayin meselesine gelirsek ilerde kizin bi markete girip calisirsa ogrenirsin ;)

Canım benim lütfen kendini daha fazla rezil etme bunu sana üzülen bir büyüğün olarak yazıyorum.
Yorum sahibi seni eleştirmiş ama kötü niyetle değil kendine gel bir silkelen diye. Herkese çemkiriyorsan böyle reel hayatında da agresif tepkiler alman çok normal.

esin yoktur cocuk uzerinden kendinizi toparlayana kadar nafaka almissindir esin yoktur esinden ev araba kalmistir esin yoktur meslegin vardir maddi manevi tazminat almissinizdir masallah hayatinizi kurtardiniz diye baskasina kapasitesiz deme yetkisinide almissiniz yazik emin ol kızına üzüldüm
kendi hayatın kesmedi benim hayatıma mı bahaneler üretmeye başladın
burda bile vardır üç kuruşa ücretli öğretmenlik yaptığım günlerle ilgili konularım
kimseye güvenip yaşamıyorum ben
ayrılırken bir elimde çantam bir elimde kızım vardı
ne nafaka ne tazminat ne ev ne araba aldım
üç kuruş para için kimseyi arkamdan konuşturup hayatıma karıştıramazdım
ama evet mesleğim vardı
ve eşek gibi çalıştım
çok şükür ki çalıştım
kimse gelip beni kurtarsın sahip çıksın diye beklemedim
kızıma acıyacak son insan bile değilsin
hayallerini yaşıyor şu an
biz de senin iyiliğin için hayallerini yaşa diye konuşuyoruz
senin de mesleğin geleceğin olsun diyoruz ama onu bile anlamaktan acizsin
ne istiyorsan onu yap

ben niye kendime aciyim kotu bir donemden geciyorum insanlar belki benim oldugum durumda seyler yasayip tecrübesini anlatir diye paylasmak istedim siz meslekten paradan okuldan bahsediyorsunuz su yazdigim dahayatimin ceyregi bile olmayan okudugunuz kadariyla bildiginiz yerden kafaniza gore elestiriyorsunuz sizin isiniz yok mu saatlerce burdasiniz en iyi universite okuyup calisiyorsunuz ya sozde
Sen AZ Bi sakin olsana. hayat hikayeni kimse a dan z ye bilmiyor Burda. herkes iyiliğin için tavsiye veriyor.
annen bu kadar sorunlu biriyse onun yanında olmaz seni sürekli darlarsa ya kötü de olsa eski eşime döneyim dersin ya da yine yanlış Bi evliliğe sığınırsın. küçük tek odalı da olsa Bi ev tut kirası düşük. altınlarınla hayati eşyalarını al gerekirse 2. el alırsın. gir bir işe çalış nasılsa çocuk yok her türlü karnın doyar. o arada da bakarsın kendini nasıl geliştirebilirsin dışardan okursun halk eğitim kursuna gidersin başka meslek öğrenirsin hayat ne getirir belli olmaz.

siz bulunda bi mesguliyetiniz olsun calisiyorum diye haykiriyorsunuz ama masallah internetten cikmiyorsunuz
ben buldum da birilerinden kurtulmak icin bulmadım o yuzden sıkıntım yok sükür, çalışıyorum ama kendi işimi yapıyorum bir de işim gereği zaten pc başındayım hep :D tutmadı yani dediğin malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X