(Boşanma) avukat olan yada bilgisi olan.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Merhaba arkadaşlar, konularımı az çok biliyorsunuz. Ve sonunda anlaşmalı boşanıyoruz.

2 katlı evimiz var satılıp yarı yarıya paylaşılacak.

Nafaka dan oğluma alacağı araç için vazgeçtim.

Karşı taraf protokol hazırladı başka bir avukata sorduğumda ev konusunda farklı terimlere şu şekilde yazılsın dedi.. Ayrıca oğlma alacağı aracı belirtmemiş bunu belirtmesini söyledim. Tm dedi.. Şimdi yeni düzenlenecek... Bna bni koruyacak bir şekilde nsl protokol yazılmalı. Bu belirttiğim ev ve araç için...

Son düzenleme:
Protokolde hiçbir şey havada kalmamalı. Her cümlenin icra edilebilirliği olmalı. Mesela ev satılıp yarıya bölünecekse söz konusu evin tam bilgileri girilmeli (ada,parsel,mahalle,kat,il,ilçe vs gibi). Hangi tarihte satılacağı mutlaka protokole yazılmalı .. satış giderlerini kimin üstleneceği yazılmalı. Ve satış sonrası bu yarı para sizin hangi iban numaralı hesabınıza - hangi banka- olduğu yazılmalıdır . Araç ile ilgili de alınacak aracın yine marka modeli ve hangi tarihte alınacak olduğu yazılmalıdır. Net bir tarih belirleyemiyorsanız dahi en geç şu tarihe kadar alınmış/ satılmış olmalıdır şeklinde yazın mutlaka.

Arabanın oğlunuzun üzerinde olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sizin olmalı siz de diğer çocuğunuzla kullanmalısınız.
O oğluna ayrıyeten araba almak istiyorsa alsın ama çocuğunuz bugün bıraksa yarın tekrar başlayabilir, araba ile ortamlara ulaşması daha kolay vs...
Bu riskleri lütfen unutmayın.

Sanırım oğlunuz tek çocuk değildi diğer çocuğu da düşünün lütfen yaşanan telaşlardan diğer çocuk biraz daha geri planda kalmış gibi , onun da hakları olmalı , ona da alınmalı
Evet 2 çocuğum var ama pslk baba için tek oğlu var. Bn m olan hr şy çocuklarımın

Bunları düşnyrm evet.

Oplmu maddeden kurtaran etkenlerden bri babasının ona vrdği arabaydı. Nafakya ihtiyacım yok çok şükür çalışıyorum.

Ben sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Hiçte araba oğlunuzu maddeden kurtarmamıştı. Hatta kaza yapmıştı, araba mahvolmuştu. Oğlunuza araba almak, iyilik değil, kötülük. Bu çocuk daha kaç yaşında? Bu yaşta genç hele madde kullanan çocuğa ödül gibi araba almak, doğru değil. Araba parasını size versin, siz de parayı bankaya koyun çocuklarınız için eşit harcarsınız.

Evet 2 çocuğum var ama pslk baba için tek oğlu var. Bn m olan hr şy çocuklarımın
Oğlunu bu kadar düşünüp evlat ayrımı yapıyorsa adam olsun bağımlı oğlunun başından bir dakika ayrılmasın sizin üstünüze atmasın bir zahmet. Diğer çocuklarınıza çok üzüldüm eminim ayrımı hissediyorlardır

Adam nasıl bakarsa baksın diğer çocuğunuzu bu hemgamenin içinde ötelenmesine müsaade etmeyin. Kızınızın doğmasına sebep olan o adamsa o kızı da var sayacak o çocuğun hakkını da koruyacaksınız. Arabayı oğlunuza alacaksa da hem size hem kızınıza nafaka verecek sizde o nafakayla kızınıza araba alacaksınız. Sakın öteletmeyin. Sakın.

kızınızda vardı galiba sizin.
o nasıl bir pay alacak peki bu boşanmadan?
nafakadan oğlana araba için vazgeçiyorsunuz da.
Açıkçası şöyle anlatayım, bn boşanmayı bir an önce başlatıp evi satıp bu muhitte oğlum askerden dönmeden gitmek istiyorum. Babası kendi aracını verdiğinde oğluma maddeden uzaklaştı.. Bunu görünce babası ona söz askere git gel sana Araba alıcam demiş. Bunun mal paylaşımla ilgisi yokk..
Protokol yazılımdan konuşurken Bn eğer ev alamazsak olurya paramız çıkışmasa bize destek olurmu sun dedim... O da alırsın o paraya dedi. Bn oğluma araba alım söz verdim dedi... Tm bnde nafaka istemiyorum bnm için oğlmn kurtulması dedim. Ztn almıyorum nafaka yeterki çocuklarıyla ilgilensin..

Kızımla da arayı düzeltmek istiyor, doğmgününde oğlumu alıp götürüp kızıma hediye aldırmış... Ama bizde v kızımda bittiği için çok mutlu olmadık.. Çok anlamsız bir çaba.... Biz Allaha bıraktık.
Bnim olan ne varsa çocuklarım... Hr şeyim onlar bnm.. Kızıma kuaför salonu düşnyrm. Bnm gelinlik mağazam var ztn hali hazırda müşterilerim var, kızıma da hazır müşteri. Bu yıl make UP eğitimi aldıracağım..

Burda her kez kızımı sormuş teşekkür ederim, bir anne için evlat ayrımı asla olmaz.. O pislik babası ne yapar ne düşünür bilmem ama bn anneyim. Ama oğlm kötü bir duruda olduğu için onu buda daha çok dile getiriyor olamam kızımı unuttuğum yada önemsemediğim gibi algılanmasın... Ama Allahda buraya yazdırmasın.

Merhaba,

Boşanma avukatıyım.
Çok basit aslında.
Ne alınacaksa ve herşey nasıl paylaşılacaksa tane tane yazılacak madde madde

- Karşılıklı olarak bu şartlarla boşanmayı kabul etmişlerdir
  • Çocuk kimde kalacaksa o
  • Diğer kişiyle olan anlaşma (mesela sadece cuma günleri onda)
  • Maddi olarak ne nasıl paylaşıldıysa o

Bu şartların kabul edildiği ve ek talep olmayacağı.

Islak imza

(Normalde noter tasdiği gerekmiyor ama en sağlamı noterde bunları tastık ettirmek)

Biz unuttuk o pisliği, kızımın annesi var. İnanın o zor dönemler geldi geçti ama bizi ezdi geçti.... Şimdi oğlm iyi olsn biz o pislikten beklentimiz yok. Bnm gelinlk mağazm var biliyorsunuz blki, bu yıl kızımı make UP eğitimi aldırıp gelinlerine düğün kuaför salonu açacağım İnş. Yeterki onlar iyi olsn.

Sizi kırmak istemem, yalnız madde bağımlılığı geçmişi olan ve hâlâ madde kullanan oğlunuza araba alıp, trafiğe salmak; toplumdaki diğer insanlar için tehlike yaratmak demek değil mi ? Çok sorumsuzca bir tutum sergiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bn size özelden protokolü atsam olumlu yada olumsuz bana bilgi vrebilirmisinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…