Boşanma avukatı.

vjosa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
179
1
118
İzmir
Herkese merhaba. İstanbul anadolu yakasında işinde başarılı, iletişimi iyi,kadın ruhundan anlayan ( tercihim kadın olması, yaşadıklarımı belki daha iyi anlar açısından ) boşanma hukuki konularda tercubeli, istikrarlı, tutuğunu koparan bir avukat arıyorum.
Lütfen yardımcı olun.

Üzgünüm, Avrupa yakasındayım .. Anadolu yakasında tanıdığım kimse yok :(

Herkese merhaba. İstanbul anadolu yakasında işinde başarılı, iletişimi iyi,kadın ruhundan anlayan ( tercihim kadın olması, yaşadıklarımı belki daha iyi anlar açısından ) boşanma hukuki konularda tercubeli, istikrarlı, tutuğunu koparan bir avukat arıyorum.
Lütfen yardımcı olun.
SELAM vjosa sana tavsiye edebileceğim bi avukatım var fakat kadın değil.. Boşanma alanında uzman olduğunu söyleyebilirim. kendisine %100 güveniyorum bu konuda. bende yeni boşanmış biri olarak üstelik çokta çetrefilli zor bi süreçten geçtim. hayatımda başka biri olduğundan oklar bana dönmüşken avukatcığım sayesinde tam tersi oldu. AVUKATIM İLKER BURGAÇ Ofisi kadıköy bahariye caddesinde bi görüşmeni tavsiye ederim. zaten ses tonundan ve karakterinden sana bi psikolog kadar iyi gelecektir. çok çok iyi bi insan ayrıca işin maddi kısmını arka planda bırakıp öncelikle insan onurunu zedeleyecek şeyleri ortadan kaldırmanın peşinde bi insan.... başka bi kadın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim kendisine sağolsun bana çok yardımcı oldu. Şimdiden kolaylıklar diliyorum sana. Allah yardımcın olsun çok sıkıntılı süreçler bunlar:(

Ben de size Anadolu yakasında bi avukat tavsiye edbilirim isterseniz özelden yazın bilgilerini göndereyim tekrardan geçmiş olsun hakkınızdan hayırlısı olsun umarım

Av. Muhammed Bilal Duvar ofisi Üsküdar'da bana da bu konuda yardımcı olmuştu, çok iyi avukattır, tavsiye derim.

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X