- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Annenizin bu tavırlarına boşanmanıza karşı cahil bi tepki demek doğru olmaz daha doğrusu bu tarif yetmez, resmen anormal davranıyorHepinizin mesajlarını tek tek okudum çok teşekkür ederim.... annem yine çıldırmış durumda korkudan apartmanda herhangi bi komşunun kapısını çalıp pijamalı halimle yalınayak kaçtım resmen evden... telefonla aradı neredesin diyee açtım hemen eve gel diye deli gibi bağırdı... sonra x komşudayım diyince oraya geldi.. komşunun yanında o kadar normaldi kii .. kızım canım gel eve gidelim hadi diye... annem in gerçekten artık ruh hastası olduğunu düşünüyorumm... onu ne kadar sevsemde nefret etmeye başladım... ve psikiyatriye gitmeye de ikna edemiyorum..
Hepinizin mesajlarını tek tek okudum çok teşekkür ederim.... annem yine çıldırmış durumda korkudan apartmanda herhangi bi komşunun kapısını çalıp pijamalı halimle yalınayak kaçtım resmen evden... telefonla aradı neredesin diyee açtım hemen eve gel diye deli gibi bağırdı... sonra x komşudayım diyince oraya geldi.. komşunun yanında o kadar normaldi kii .. kızım canım gel eve gidelim hadi diye... annem in gerçekten artık ruh hastası olduğunu düşünüyorumm... onu ne kadar sevsemde nefret etmeye başladım... ve psikiyatriye gitmeye de ikna edemiyorum..
Hepinizin mesajlarını tek tek okudum çok teşekkür ederim.... annem yine çıldırmış durumda korkudan apartmanda herhangi bi komşunun kapısını çalıp pijamalı halimle yalınayak kaçtım resmen evden... telefonla aradı neredesin diyee açtım hemen eve gel diye deli gibi bağırdı... sonra x komşudayım diyince oraya geldi.. komşunun yanında o kadar normaldi kii .. kızım canım gel eve gidelim hadi diye... annem in gerçekten artık ruh hastası olduğunu düşünüyorumm... onu ne kadar sevsemde nefret etmeye başladım... ve psikiyatriye gitmeye de ikna edemiyorum..
Bak annem ve babam beni dövup kapi onune atti ve arkamdan kapiyi kilitledi biliyormusun? Ve tek sucum kirmizi ruj surmekti! Ve yan kapi komsumuz beni ellerinden aldi. Yuzum annemin tirmik izleriyle doluydu.
Ve esim...ben hamileyken beni karli bir mart ayinda buz gibi bir gecede uzerimde incecik bir gecelik ile kapinin önüne koydu ve butun gece disarida kaldim bilmedigim sehirde. Annem ise guldu telefonda komsudan aradigimda ne yaptin da coldirttin adami dedi . Halbuki beni aldattigi kadin aradiginda uyuyor numarasi yapiyordum ve en sonunda sinirden kalktim kirdim telefonunu.
O sığındığın komsular da arkandan dedikodunu yapacak .Sakin ol fevri davranma cevap verme. Yokmus gibi davran
3 yil oldu bosanali ve zaten bebegim düşük yaptim.Ay çok kötü be. Ne demek hamileyken kapı önüne koymak. Boşandın mı o adamdan? Hadi ondan boşandın ana babayı ne yapacaksın ki? çok yazık.
Ölüyorumm hergün ölüyorummm şuan bunları yazarken ağlıyorumm elim ayağımm titriyorrrrr... artık ne yapacağımı bilemez durumdayımm... evden ayrılma şansımda yok hayatta bırakmaz... 2 buçuk aydan beri bu acıyı çekiyorumm kaldıramıyorum artık dayanılmaz bi hal aldı... sen deneyimlisin nolur bana yardım et nasıl geçti bu durum ? Ne kadar süre aldı ? Ne yapmam lazımmm.. içimden sessiz çığlıklar atıyorum resmen.. ben agresif bağıran çağıran biri değilim canım acıyorrr hemde çokkk
İşte bunu yapabilsemm böyle biri değilim ben tam agresif davranamıyorum herşeyi içime atıyorum .. sakince onunla konuşmaya çalışıyorum anne yapma böyle bak herşeyi kabullen diye... ama anlamıyor anlamıyorrrr....... en kötüsü de bende artık iyi değilim antidepresan kullanıyorum ama çare değil... dik durmaya çalışıyorumm.. sonra babama saldırıyorr babamda bu sefer ona karsılık veriyorr herkes evde birbirine giriyor.. eve geldin 3 aydan beri evimizin huzurunu bozdun mutlu evlilik yoktur boşanmıcaktın etmicektinn .. cinnet geçirmelerr kendini ordan oraya atması...... çıkmaza girdimm ne yapacağımı bilmiyorym.... bi gün iyice abartmıstı bi akrabamızda kalıcam dediğimde ... akrabama gittim.. akrabamızı arayıpp siz kimsinizz kızımı geri gönderinn sizde kalmıcak orda kalamazz diye delirdi.. insanları zor durumda bırakmamak için bende eve geri döndüm tabi ama yine aynı davranışları sergiledi.. bu seferde o x akrabayla aramı bozdun senin yüzünden oldu yok gitmicektin yok etmicektin... annem yüzünden acımı yaşayamadımm tez vakitte iş bulup en azından mesgul olmak istiyorumm...
Annelerde bu tip durumlarda haklı olarak travma yaşıyor ama destek olması gereken insan yine boşanmış kadın, ne ilginç.İşte bu yüzden boşanmış bir kadın güçlü,özellikle de bizim toplumuzda!
İşte bunu yapabilsemm böyle biri değilim ben tam agresif davranamıyorum herşeyi içime atıyorum .. sakince onunla konuşmaya çalışıyorum anne yapma böyle bak herşeyi kabullen diye... ama anlamıyor anlamıyorrrr....... en kötüsü de bende artık iyi değilim antidepresan kullanıyorum ama çare değil... dik durmaya çalışıyorumm.. sonra babama saldırıyorr babamda bu sefer ona karsılık veriyorr herkes evde birbirine giriyor.. eve geldin 3 aydan beri evimizin huzurunu bozdun mutlu evlilik yoktur boşanmıcaktın etmicektinn .. cinnet geçirmelerr kendini ordan oraya atması...... çıkmaza girdimm ne yapacağımı bilmiyorym.... bi gün iyice abartmıstı bi akrabamızda kalıcam dediğimde ... akrabama gittim.. akrabamızı arayıpp siz kimsinizz kızımı geri gönderinn sizde kalmıcak orda kalamazz diye delirdi.. insanları zor durumda bırakmamak için bende eve geri döndüm tabi ama yine aynı davranışları sergiledi.. bu seferde o x akrabayla aramı bozdun senin yüzünden oldu yok gitmicektin yok etmicektin... annem yüzünden acımı yaşayamadımm tez vakitte iş bulup en azından mesgul olmak istiyorumm...
BAbama anlattığımda babamda korkusundan bişi diyemiyor... babam anneme laf söylese bu sefer babamla annem birbirine giriyor.. daha çok üzülüyorym bu sefer.. babam annem yüzünden ağlama krizine girdii 60 yaşındaki adam hüngür hüngür ağlayıp sinir krizi geçirdi.. akrabamda kalmama izin vermiyor... en azından 1 hafta kafamı dinlesem yeterli olacak.. psikiyatriye de gitmiyor.. valla çaresiz kaldım.. komşu teyze de şaşkın .. anneni böyle kabul edip sabretceksin diyor... ya da koca evine geri dönceksin diyor.. yaşlı teyzeler koca evine dön demekten baska birşey demiyor zaten...Baban pasif sen pasif. Ömrün boyunca kadın sizi sindirmiş. Olmaz böyle, kavga cikardigi zaman git babana boşa bu kadini de. Belki kendine gelir. Ben senin baban yerinde olsaydım çocuğuma bu kadar eziyet eden kadına açmıştım davami. Ayy bu ne be. Senin evinde değil babamın evindeyim valla mutlu değilsen hadi sen de babanın evine demen lazım.
Valla sen de vurucan kırıcan cam çerçeve indireceksin yapacak birşey yok gibi.
Sende de mi aynı sorunlar warr ?? Allah sabır versin sana da ... ama karakterin güçlüyse çabuk atlatırsın.. maalesef ben hassas biriyim bir de anksiyete tedavisi görüyorum.. herşey daha zor benim içinaynen bu durumu yaşıyorum 8 ay oldu
Annen bilerek yıldırma politikası izliyor olabilir mi? Seni bezdirip, evliliğine dönmene çalışıyor mudur sence?BAbama anlattığımda babamda korkusundan bişi diyemiyor... babam anneme laf söylese bu sefer babamla annem birbirine giriyor.. daha çok üzülüyorym bu sefer.. babam annem yüzünden ağlama krizine girdii 60 yaşındaki adam hüngür hüngür ağlayıp sinir krizi geçirdi.. akrabamda kalmama izin vermiyor... en azından 1 hafta kafamı dinlesem yeterli olacak.. psikiyatriye de gitmiyor.. valla çaresiz kaldım.. komşu teyze de şaşkın .. anneni böyle kabul edip sabretceksin diyor... ya da koca evine geri dönceksin diyor.. yaşlı teyzeler koca evine dön demekten baska birşey demiyor zaten...
Eski konuma bakarsanız.. annem yüzünden eşim olacak aşağılık insanın bulunduğu şehire 2 kere gittim eve almadı beni !!! Boşanmamı kabul edemiyorrAnnen bilerek yıldırma politikası izliyor olabilir mi? Seni bezdirip, evliliğine dönmene çalışıyor mudur sence?
Bilerek yapıyor demek ki anneniz.Eski konuma bakarsanız.. annem yüzünden eşim olacak aşağılık insanın bulunduğu şehire 2 kere gittim eve almadı beni !!! Boşanmamı kabul edemiyorr
BAbama anlattığımda babamda korkusundan bişi diyemiyor... babam anneme laf söylese bu sefer babamla annem birbirine giriyor.. daha çok üzülüyorym bu sefer.. babam annem yüzünden ağlama krizine girdii 60 yaşındaki adam hüngür hüngür ağlayıp sinir krizi geçirdi.. akrabamda kalmama izin vermiyor... en azından 1 hafta kafamı dinlesem yeterli olacak.. psikiyatriye de gitmiyor.. valla çaresiz kaldım.. komşu teyze de şaşkın .. anneni böyle kabul edip sabretceksin diyor... ya da koca evine geri dönceksin diyor.. yaşlı teyzeler koca evine dön demekten baska birşey demiyor zaten...
Ya bunlar gerçek mi film gibiBak annem ve babam beni dövup kapi onune atti ve arkamdan kapiyi kilitledi biliyormusun? Ve tek sucum kirmizi ruj surmekti! Ve yan kapi komsumuz beni ellerinden aldi. Yuzum annemin tirmik izleriyle doluydu.
Ve esim...ben hamileyken beni karli bir mart ayinda buz gibi bir gecede uzerimde incecik bir gecelik ile kapinin önüne koydu ve butun gece disarida kaldim bilmedigim sehirde. Annem ise guldu telefonda komsudan aradigimda ne yaptin da coldirttin adami dedi . Halbuki beni aldattigi kadin aradiginda uyuyor numarasi yapiyordum ve en sonunda sinirden kalktim kirdim telefonunu.
O sığındığın komsular da arkandan dedikodunu yapacak .Sakin ol fevri davranma cevap verme. Yokmus gibi davran
Beni de annem tırmaladı daha 1 ay önce komşuya kaçtkmmYa bunlar gerçek mi film gibi
Eşi anlarım karakteri bozuk çıkmıştır da insan evladına neden böyle davranır yahu inanasım gelmiyor
normalde özgüveni olan hazır cevap biriydim.. komşumuz bile şaşırdı sen böyle biri deildin diye... boşanmışlkk olayını üzerimden atamadığım için bende de korku-korkaklık başladı sanırım.. çünkü daha bu ağustosta düğünüm olmuştu benim sadece 3 ay evli kaldık.. bende şoka uğramış haldeyimYani görüyorsun işte sizi pasif bulduğu için at koşturuyor. Sen de uzulmeye yer ariyor gibisin annenin boyle hoyrat davranabilmesi zaten Babanin suçu. Sen de artık büyümüşsün. Koca kadınsın evlenip bosanabiliyorsun hala annene bir yeter diyemiyor musunuz. Biraz dişinizi çıkarın. Bence annen değil sen terapiye başla biraz duygusal olarak güçlenen lazım.
Onu yapamadım ama evde artık iyice delirdiğinde yere attım kendimi komik gelebilir belki ama bayılmış numarası yaptım... sonra 1 hafta iyiydi bayıldım diye.. sonra yine delirdi..Alttan almayın...
böyle bir sorun yaşamadım ama yaşasaydım bir arkadaşın daha dediği gibi deliden daha deli olurum. Ne derseniz diyin alır başımı giderim diye tehdit de ederim, o zaman boşanmaktan daha zor olanın evladı kaybetmek olduğunu anlar belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?