Boşanma da ailenin yaklaşımı

Annenizin bu tavırlarına boşanmanıza karşı cahil bi tepki demek doğru olmaz daha doğrusu bu tarif yetmez, resmen anormal davranıyor

Babanız abiniz falan da mı müdahale etmiyor?
Babam pasif halde biri sabırlı biridir... ama delirirse tam delirir... şuan sabır ediyor... abim de hiç karışmıyor... '' abim de boşanıp gelecektin ! Aileye yansıtmadan bu olayı demişti bana ''

aynen bu durumu yaşıyorum 8 ay oldu
Rabbim yardımcınız olsun,nasıl bir durum olduğunu bende bizzat tecrübe ettim.
Çoğu kez boşanmış olmaktan, insanların merakından,hayal kırıklığından,o koskoca boşluktan daha çok yaraladı.Ama ona da göğüs gerdim ve geçti gitti.Emin olun bu da geçecek sadece sizi fazla etkilemesine izin vermeyin,kendinizi suçlu hissettirmesine de......

Bizim evliliğimizi aileler bitirdiii 'annem olacak şahıs ! Ve kaynana olan şahış ! .... eşimle beni de delirttilerr...beni üzen en çokta o ... üstüne de annem in böyle davranması beni çok yaralıyorrr... göğüs geriyorym bende dik durmaya çalışıorumm.. ama 3 gün dik dursam sonra yeniden çöküyorum...

Rica ederim keşke elimizden birsey gelse ya çok üzüldüm ben lütfen kendini üzme .
Ama sana da kızıyorum çünkü çok pasif kalmissin ya sesini çıkar biraz.
Anadir tabiki atılma o senin canın kanın ama böyle annen günah işliyor ya.
En azından etrafta aklı selim dinini bilen bır teyze komşu yokmu konussan da annene konussa.
Bu yaptığının yanlış ve günah olduğunu idrak etmesi gerek . Annen çok pişman olacak . Bende boşandım boşanma zor o travması ama inan ki geciyor. İşe gir biseylerle uğraş . Gerekirse bu yolda yalnız ol ama kimsenin seni uzmesine izin verme

Aynı durumdayız suan bende 2 gün oldu dava açalı annem sadece kendini düşünen bencil biri bide kocası var ve şuan bende fazlalık hissediorum büyüdügüm evde kendimi odadan cikmiorum yemek yemiorum su ve sigara aglamaktan gozum kapandı o derecedyim ve bende anksiyete hastasıyim nevium kullaniorum ama annem butun ilgiyi herseyi üstune cekmek istio boşanmasaydın banane dio kocasının yanında anlayabiliyorum seni allah yardımcımız olsun böyle bi zamanda en çokta ihtiyacimiz olan sey anne sevgisiyken yazık

Ben de taze bosanmis biriyim

Zor bi surec kuzum Allah yardimcimiz olsun

Annenin o hareketleri aslinda sana kiyamayip uzuntusunden napcani bilemedigi icin olabilir

Benim ailem de bazen bana oylr laflar etti ki sanki garezine yapiyo gibi

Ama aslinda sirf uzuntulerinden ne dediklerini bilemiyolar

Sen nedn bosaniyosun annen istemiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…