Boşanma davam ve yeni ben

umurlarında değilki koşa koşa ikinciyi almaya giderler
Siz de yeri ve zamanı gelince doğru kişiyle evlenirsiniz.kadınlar sağlam yürümeli hayat yolunda hele de bebişiniz varsa...

Alsın koşa koşa,adam aynı adam.size yaşattıklarını, başka bir kadına yaşatarak, sadece mağdur kadın sayısı artacak...

1,75 boyum teşekkür ederim eşim sağolsun hergün beni düzenli ağlatarak zayıflamama çok yardımcı oldu hamileyken kilomun büyük bir kısmını verdim.Yıkılmadım aksine bebeğim doğduktan sonra dahada dik durdum görsün bakalım dalga geçtiği karısı nasıl zayıflamış.
Boylarımız aynıymış kilonda ideal olmuş fıstık gibi maşallah.
Göz yaşına kurban olsun o hamile kadına yaptığına bak.
Ona o pişmanlığı yaşat güzelce süslen tak çantanı koluna git. Bak okadar ağlamışsın bari bi işe yaramış kilo vermişsin :) bazen mutsuzluktan bile mıtluluk payı çıkarmak lazım. O düşünsün bundan sonra.

Siz de yeri ve zamanı gelince doğru kişiyle evlenirsiniz.kadınlar sağlam yürümeli hayat yolunda hele de bebişiniz varsa...

Alsın koşa koşa,adam aynı adam.size yaşattıklarını, başka bir kadına yaşatarak, sadece mağdur kadın sayısı artacak...
Allah büyük bana ve bebeğime yaşattıkları elbet çıkıcak ondan Allah a havale ediyorum onu.

1,75 boyum teşekkür ederim eşim sağolsun hergün beni düzenli ağlatarak zayıflamama çok yardımcı oldu hamileyken kilomun büyük bir kısmını verdim.Yıkılmadım aksine bebeğim doğduktan sonra dahada dik durdum görsün bakalım dalga geçtiği karısı nasıl zayıflamış.
Eski karısı zayıflamış yani eski kocanın, kaybettiği kadınsınız artık...

Boylarımız aynıymış kilonda ideal olmuş fıstık gibi maşallah.
Göz yaşına kurban olsun o hamile kadına yaptığına bak.
Ona o pişmanlığı yaşat güzelce süslen tak çantanı koluna git. Bak okadar ağlamışsın bari bi işe yaramış kilo vermişsin :) bazen mutsuzluktan bile mıtluluk payı çıkarmak lazım. O düşünsün bundan sonra.
Pişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.

Pişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.
dur bu başlangıç neler gelecek başına .....mevlam neyler neylerse güzel eyler.....

Bu arada güzel bir mini etek yada kalem etek üzerine hoş bir gömlek fıstık gibi olursun valla o boy kiloyla.....

Nasıl yani?

ne güzel hem dik, hem özgüven hem kararlılık,hemde İYİNİYET çok güzel günler bekliyor bebeğinle seni İNŞALLAH......

Bu arada güzel bir mini etek yada kalem etek üzerine hoş bir gömlek fıstık gibi olursun valla o boy kiloyla.....

Rabbim hepimize hayırlı güzel günler görmeyi nasip etsin.
Ben en iyisi bi alışverişe çıkıyım :) Kalem etek bakıyım.

Bu adamın işi gücü para.Aklı bide karı kıza çalışır.Ben babamın evine geldiğimde kızın biriyle evlilik hayelleri kurmuş vs yani ilerde pişman olsa olsa benim maaşımı harcayamadığına pişman olur.Boşandığımıza zerre üzülmez.
Siz okulu yarım bırakmışsınız ne yaptınız şimdi?aman okulunuzu bitirin de kimseye muhtaç olmayın derim...

Sevgili metal metal , konularınızı takip ediyordum ve o günlerden bu günlere gelişinizi düşününce çok sevindim :) Bu genç bir kadının her zorluğa rağmen çökmemesidir, azmidir, gücüdür. Tebrik ediyorum sizi.

Kıyafet konusuna gelince de blazer ceket tavsiye ederim nacizane fikrimle :)

Sevgili metal metal , konularınızı takip ediyordum ve o günlerden bu günlere gelişinizi düşününce çok sevindim :) Bu genç bir kadının her zorluğa rağmen çökmemesidir, azmidir, gücüdür. Tebrik ediyorum sizi.

Kıyafet konusuna gelince de blazer ceket tavsiye ederim nacizane fikrimle :)
Zorlu bir yoldu belkide hamilelikten dolayı çok zorlu geldi bana sizlerin ve ailemin sayesinde atlattım çok şükür.Dimdik ayakta durmayı daha güçlü olmayı öğrendim.Çok teşekkür ederim :)

Back
X