teşekkürlerOh iyi ki aramis da reddetmissin. Icinde kalmadi en azindanyeni hayatinda mutluluklarrr
amin sağolasınKonularini okumustum. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama huylu huyundan vazgecmez unutma.
evet affedilcek şeyler değilUmursama tabiki , 6 ay akli nerdeymis
Kunar dayak bunlar affedilecek seyler degil asla geri dönüs yapma ...
sakin geri donme bak soyluyom hayatinin hatasini yaparsin bu eriften adam olmaz kocada olmazSelam kızlar
Beni merak edenler için yeni konu açtım
Konumu bilmeyenler için yazıyım, 10 ay evli kaldım,6 aydır baba evindeydim,kumar,dayak,psikolojik ekonomik şiddet veeeee kumar nedeniyle çıkıp gelmiştim..
Evet beyfendinin 6 ay sonra aklına geldi yuva kurtarmak.. ortada yuva falan kalmadı artık ama kendisinin ciddiyetimi anlaması için boşanma davası açmam gerekiyomuş. Yeni dannkkkk! ettiya da istediklerimi vermemek için kurtaralım yalanına sığınıyo
ve gerçekten elbet arar diyenler haklı çıktı.
6 ay boyunca onlardan kimse beni umursamadı şimdi de umursamama sırası ben de
evet haklısın birden fazla sebebim var hangi birini affedicem ki bunlar affolsa da düzelcek şeyler değil farkındayımboşanmak için bir değil baya sebebiniz var. hepsi de ayrı ayrı boşanma sebebi.
dayak,kumar, şiddet, parayla terbiye etme falan filan..
Allah kurtarsın inş..
evet haklısın birden fazla sebebim var hangi birini affedicem ki bunlar affolsa da düzelcek şeyler değil farkındayım
dilekçemde belirtti avukatım kadınlık gururu kırılmıştır diyeyok yok cnm düzelmez belli ki .. cicim aylarında ne hayallerle evlendin Allah bilir.
ne güzel düşüncelerle aldın eşyalarını, gelinliğini vs.. ama gel gör ki zehir zıkkım etmiş sana o kocan olacak adam.. bunların vebali çok büyüktür..
madem bir evliliği yürütemeyeceksin evlenme kardeşim..
siz evlilik ortamını zedeledi, kadınlık gururumu kırdı beni birkaç ayda bu hale soktu diye tazminat davası bile açabilirsiniz.. o yüzden aman kurtulmuşken bırakın gitsin..
Bitirdim geri dönmemek üzerekumar ve dayak varsa devam edeceğini sanmıyorum.
teşekkürlerSenin gibi karakterli kadınlara bayılıyorum.. Kaderimmiş yok sınavımmış çekerim diyen kadınlar beni delirtiyor. Helal olsun sana . Yeni hayatının her anı mutlulukla geçsin inşallah
ne de güzel yazmışsınBen ortada bir zamanlar var olmuş bir yuva bile göremedim. Neyi kurtarmaktan bahsediyormuş beyefendi? Şiddet uygularken neredeymiş aklı? Azıcık vicdan sahibi olsa, bunca canavarlıktan sonra, utançtan yerin dibine girer, beni affet demeye yüzü olmaz.
Zaten geri dönmek gibi bir düşünceniz yokmuş, en doğru kararı vermişsiniz, tebrik ederim. İnşallah bundan sonraki hayatınızı çok mutlu, huzurlu geçirirsiniz.
Hayır seninle barışmak gibi bir niyeti yok. Barışırmış gibi yapacak, sen eşinin bütün kabahatlerini kabul etmiş sayılacaksın, yani istediklerinden vazgeçeceksin. Ardından o sana dava açacak beş parasız boşanacaksın. Boşanma davalarında kural oldu artık bu.evet canım tazminat nafaka düğün takıları
tabi dilekçeyi görünce beyninden vurulmuştur,napsın barışıyım da daha ucuz demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?