Boşanma davamı açtım yuvamızı kurtaralım diyo!

Oh iyi ki aramis da reddetmissin. Icinde kalmadi en azindan yeni hayatinda mutluluklarrr

Konularini okumustum. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama huylu huyundan vazgecmez unutma.

Umursama tabiki , 6 ay akli nerdeymis

Kunar dayak bunlar affedilecek seyler degil asla geri dönüs yapma ...

sakin geri donme bak soyluyom hayatinin hatasini yaparsin bu eriften adam olmaz kocada olmaz

boşanmak için bir değil baya sebebiniz var. hepsi de ayrı ayrı boşanma sebebi.
dayak,kumar, şiddet, parayla terbiye etme falan filan..
Allah kurtarsın inş..

evet haklısın birden fazla sebebim var hangi birini affedicem ki bunlar affolsa da düzelcek şeyler değil farkındayım

yok yok cnm düzelmez belli ki .. cicim aylarında ne hayallerle evlendin Allah bilir.
ne güzel düşüncelerle aldın eşyalarını, gelinliğini vs.. ama gel gör ki zehir zıkkım etmiş sana o kocan olacak adam.. bunların vebali çok büyüktür..
madem bir evliliği yürütemeyeceksin evlenme kardeşim..
siz evlilik ortamını zedeledi, kadınlık gururumu kırdı beni birkaç ayda bu hale soktu diye tazminat davası bile açabilirsiniz.. o yüzden aman kurtulmuşken bırakın gitsin..

dilekçemde belirtti avukatım kadınlık gururu kırılmıştır diye
tazminatta istedik nafaka da düğün takılarını da
zehir zıkkım etti hayatımı dediğin gibi
ettiğini çeksin

kumar ve dayak varsa devam edeceğini sanmıyorum.

Senin gibi karakterli kadınlara bayılıyorum.. Kaderimmiş yok sınavımmış çekerim diyen kadınlar beni delirtiyor. Helal olsun sana . Yeni hayatının her anı mutlulukla geçsin inşallah

Bi ömür böyle geçmez huylu huyundan vazgeçmez.. geçms olsun..

Ben ortada bir zamanlar var olmuş bir yuva bile göremedim. Neyi kurtarmaktan bahsediyormuş beyefendi? Şiddet uygularken neredeymiş aklı? Azıcık vicdan sahibi olsa, bunca canavarlıktan sonra, utançtan yerin dibine girer, beni affet demeye yüzü olmaz.

Zaten geri dönmek gibi bir düşünceniz yokmuş, en doğru kararı vermişsiniz, tebrik ederim. İnşallah bundan sonraki hayatınızı çok mutlu, huzurlu geçirirsiniz.

ne de güzel yazmışsın
bundan önceki de yuva değildi zaten haklısın
inş çok teşekkürler

evet canım tazminat nafaka düğün takıları
tabi dilekçeyi görünce beyninden vurulmuştur,napsın barışıyım da daha ucuz demiştir
Hayır seninle barışmak gibi bir niyeti yok. Barışırmış gibi yapacak, sen eşinin bütün kabahatlerini kabul etmiş sayılacaksın, yani istediklerinden vazgeçeceksin. Ardından o sana dava açacak beş parasız boşanacaksın. Boşanma davalarında kural oldu artık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…