amin çok sağolçok üzüldüm bunları yaşamana, belliki rahatsız gerçekten. Umarım daha fazla sorun yaşamadan kurtulursun bu adamdan. İnşallah çok daha hayırlı kapılar açılsın önünde.
Ben daha hafif sebeplerden boşanma kararı alan biriyim üstelik şuan çalışmadığım halde.Umarım böyle bir kocanın sözüne güvenip geri dönmezsin hayatım...Selam kızlar
Beni merak edenler için yeni konu açtım
Konumu bilmeyenler için yazıyım, 10 ay evli kaldım,6 aydır baba evindeydim,kumar,dayak,psikolojik ekonomik şiddet veeeee kumar nedeniyle çıkıp gelmiştim..
Evet beyfendinin 6 ay sonra aklına geldi yuva kurtarmak.. ortada yuva falan kalmadı artık ama kendisinin ciddiyetimi anlaması için boşanma davası açmam gerekiyomuş. Yeni dannkkkk! ettiya da istediklerimi vermemek için kurtaralım yalanına sığınıyo
ve gerçekten elbet arar diyenler haklı çıktı.
6 ay boyunca onlardan kimse beni umursamadı şimdi de umursamama sırası ben de
çalışıyorum canım keşke vaktim olsaHer gün belirli sattlerde açık havada yürüyüş yap. Çok iyi geliyor, emin ol kafanda ne karışıklık varsa atıyorsun.
İnşallah tez vakitte rahata kavuşursun.
evet bende birden fazla sebep varBen daha hafif sebeplerden boşanma kararı alan biriyim üstelik şuan çalışmadığım halde.Umarım böyle bir kocanın sözüne güvenip geri dönmezsin hayatım...
evet bende birden fazla sebep var
geri dönmek gibi bi düşüncem asla yok
Bencede asla geri dönme sanırım çocukta yok kendine yeni bir sayfa aç.Bir işe gir kendi ayaklarının üzerinde dur.Mesela ben şuan iş arıyorum.evet bende birden fazla sebep var
evet bende birden fazla sebep var
çooooooooooooooooooooook sevindimmm
İnş canım inan şu an onun için uğraşıyorum sadece, ettiklerini çekecek başka yolu yokiyi bir tazminat kopart canım... sana yaptıklarının hiç bir telafisi yok çünkü. Çok kısa evli kalmışsın. Yasalar inşallah senin yanında olur. Söke söke al , alman gerekenleri.... inşallah her şey gönlünce olur.
çalışıyorum zaten şu anda, burda kendime yeni bi hayat kurdum tekrardan ailemle..Bencede asla geri dönme sanırım çocukta yok kendine yeni bir sayfa aç.Bir işe gir kendi ayaklarının üzerinde dur.Mesela ben şuan iş arıyorum.
Bu konunu görünce merak edip diğer konularını teker teker okudum ve her satırda iğrendim nefret ettim o adamdan ve ailesinden. Sen en doğru olanı yapmışsın boşanma davası açarak. Sakın kararından hiçbir şekilde dönme, bu artık sadece senin değil hepimizin davası vallahi ben sadece burada okuyarak bile nasıl hırslandımSelam kızlar
Beni merak edenler için yeni konu açtım
Konumu bilmeyenler için yazıyım, 10 ay evli kaldım,6 aydır baba evindeydim,kumar,dayak,psikolojik ekonomik şiddet veeeee kumar nedeniyle çıkıp gelmiştim..
Evet beyfendinin 6 ay sonra aklına geldi yuva kurtarmak.. ortada yuva falan kalmadı artık ama kendisinin ciddiyetimi anlaması için boşanma davası açmam gerekiyomuş. Yeni dannkkkk! ettiya da istediklerimi vermemek için kurtaralım yalanına sığınıyo
ve gerçekten elbet arar diyenler haklı çıktı.
6 ay boyunca onlardan kimse beni umursamadı şimdi de umursamama sırası ben de
O zaman hiç dert edecek bir durumun yok tatlım.Ne mutlu sana ailende arkanda işin gücünde yerinde.çalışıyorum zaten şu anda, burda kendime yeni bi hayat kurdum tekrardan ailemle..
teşekkür ederim hepsini okuduğun içinBu konunu görünce merak edip diğer konularını teker teker okudum ve her satırda iğrendim nefret ettim o adamdan ve ailesinden. Sen en doğru olanı yapmışsın boşanma davası açarak. Sakın kararından hiçbir şekilde dönme, bu artık sadece senin değil hepimizin davası vallahi ben sadece burada okuyarak bile nasıl hırslandım
evet teşekkürlerşimdi sıra sende gün senin günün
çok şükürO zaman hiç dert edecek bir durumun yok tatlım.Ne mutlu sana ailende arkanda işin gücünde yerinde.
haklısın o bile anlamış demek kiAslında iyi birşey. Davayı sizin kazanacağınızı o bile idrak etmiş. Beter olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?