Boşanma davamı açtım yuvamızı kurtaralım diyo!

haklısın bu durumda aklıma gelmişti
celp gidince araştırmıştır ancak bu şekilde bedava boşanabileceğini öğrenmiştir o
sevdiğinden falan değil yani barışmak istemesi
zaten sevseydi bana bu cehennem hayatı yaşatmazdı
bundan sonra kapımda köpek olsa dönmem
net!

Evet bende 6 aydir baba evindeyim 1 aylik bebegim oldu kimsenin umrunda olmadim simdide onceden aldirmak istediği bebegimi gormek istiyo ustelik ben hamile iken sigortayikapattirdi nerden vursam kardir deyip. Babam cok yumusak davraniyo gercekten bi gun cildirabilirim

işte sonradan dank ediyo
babalığı haketmiyo

Sigortayı kapattırdı derken? Bende bebeğimi babamın üzerine doğurmuşum, boşanma davasında ortaya çıktı. SGK ya gidip maddi varlığımı reddetmiş:).

Hiç üzülme öyle bir güneş doğuyor ki, iyiki bunca acıyı çekmişim diyorsun:).

Her gecenin bir sabahı var unutma.

Seni eski konulardan biliyorum çok sikinti cekmissin adam sen boşanma davasi acmisken aklina geliyor demekki senin ona umursamana gerek yok boşver yeni hayatına bakin. Arkadaşlarla buluş kahve iç gez alışveriş yap sinemaya git eğlen bide calisiyorsaniz işine gücüne odaklan.. Bolece kafan çok rahat olur sakin aklina eski eşini getirme.

çalışıyorum evet
aynen öyle yapıyorum zaten yeniden doğmuş gibiyim

Cok saol canim gercekten icimi cok rahatlattin. Sigortayi kapattirdi derken ayriydik babamlardaydim hastahaneye gittim devlet hastahanelerinde ultrasona 4 ay sonraya tek gun vardı o yüzden ozele randevu aldim sigorta var diye bi gittim kapatirmis sadece yesil kart gorunuyo dediler cok sasirdim eve geri dondum yesil kart var diye baska bi devlet hastanesine gittim bekle bekle adim cikmadi sordum neden siram gelmiyo diye yesil kartida kapattirmisti. Sonradan mecburen sgk ya basvurduk bi sekilde hallettik cok gec oldu ama olsun. Oda allahindan bulsun

Kumari biraktim diyeni duymadim ben
Zorlamanin alemi yok öburleri belki ama kumari birakacagini zannetmiyorm

İçini rahat tut, Allah perişan ediyor. Ben yaşadım gördüm:)

kesinlikle dönme .... asla düzelmiyor ve değişmiyorlar.

kesinlikle dönme .... asla düzelmiyor ve değişmiyorlar.
aman düzelir mi hiçç! benden uzak olsun ne hali varsa görsün
yediğim lokmaya kadar sayan bi psikopat yediğim herşeyi bile kıskandı yaa insan karısından sakınır mı babama kadar söyledi, baya bildiğiniz psikopat bu yani başka bişe değil

çok üzüldüm bunları yaşamana, belliki rahatsız gerçekten. Umarım daha fazla sorun yaşamadan kurtulursun bu adamdan. İnşallah çok daha hayırlı kapılar açılsın önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…