en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler, gerçekten öyleKolay gelsin öncelikle
En zor kısmı, karar verme kısmını atlatmışsınız. Gerisi daha kolay.
İğrenç aileden daha çok göreceksiniz, çok çok aşağılık şeyler, ama ilginç olanı sizi şaşırtmayacak bunlar. Her defasında sınırlarını daha da zorlayacaklar. Nasıl daha vicdansız, nasıl daha insafsız olduklarını ispat yarışına girecekler.
İnşallah kısa zamanda sonuçlanır.
teşekkürlergazan mübarek olsun ölmek var dönmek yok hanzade
kesinlikle artık görüşmem onlardan kimseyleHayırlısı olsun.Bundan sonraki süreçte seni yıpratmalarına izin verme.
İnsanları kötü günde tanırsın.Çok çirkin yüzlerini göreceksin.
Sakın sen karşı tarafla muhattap olma.Ararlar ise açma.Avukatlarınız görüşsün yeter.
Umarım kolay çekilde kısa sürede geçer biter.
Şimdiden mutluluklar.
Neler yaşadığını bilmiyorum. Ancak bu kararı alabilecek cesaretinden dolayı seni kutluyor, hakkında hayırlısının olasını diliyorum.Hanzade de boşanma davasını açtı kızlar
Bugünüme kadar desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler
10 aylık, aslında kısa ama bana yaşadıklarımdan dolayı çooook uzun gibi gelen evliliğim resmi olarakta bitecek
Davam çekişmeli olacak, ne kadar sürecek, bu iğrenç aileden daha neler görücem zaman gösterecek
Avukatıma güveniyorum,inş çektirdiklerinin cezasını avukatım sayesinde onlara ödeticem
Umutluyum
tabiki yaparız canımmmm bi kurtulayım daHadi hayırlı olsun şekerim:))) Kurtul da hayırlısı ile bir kutlama yaparık burada.
evet katılıcam inşaallahnden dolayı boşanıyorsun bilmiyorum ama hayırlısı olsn diyorum.. bekarlar kervanına katılıyorsun tekrardan :)
inş hayırlısı budur ben öyle düşünüyorumNeler yaşadığını bilmiyorum. Ancak bu kararı alabilecek cesaretinden dolayı seni kutluyor, hakkında hayırlısının olasını diliyorum.
inş arkadaşımAllahım yardımcın olsun,işlerini kolaylıkla halledersin inşallah arkadaşım.
Kurtulursun inşallah arkadaşım. Hiiiççç cancağızını sıkma :) EEe çekişmeli mi açtınız? Az ayrıntı ver bakalım:)tabiki yaparız canımmmm bi kurtulayım da
amiiiinnn çok teşekkürlerKonularınıza oldukça hakimdim. Hakkınızda hayırlısı olsun ve Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi:)
evet çekişmeli açtım canımKurtulursun inşallah arkadaşım. Hiiiççç cancağızını sıkma :) EEe çekişmeli mi açtınız? Az ayrıntı ver bakalım:)
Hımmm... İyi bakalım takılar ile ilgili bir sıkıntı çıkartırlarsa falan düğün resimlerini ve CD lerini sakla onu delil olarak sunarsın. unutma ha.:)evet çekişmeli açtım canım
düğün takılarını istedik dilekçede
nafaka bir de tazminat
yaptıklarıyla ilgili de azcık delil sunduk
hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?