boşanma davamı açtım...

hadi hayırlısı olsun canım ALLAHIM hiç bir hakkını bırakmak nasip etmesin inş. senin adına çok sevindim

Canımm darısı başıma gazan mübarek olsun inş en kısa zamanda lehine sonuçlanır.

canım hayırlı ugurlu olsun kurtuldun bu pislik herıften ınsallah bundan sonra cok cok guzel bır evlılıgın olur haırlı bırısıyle calsıyormusun sen?

Benden sana tam destek cnm.. bende cekismeli actim nafaka tazminat kazandim ama karsi taraf odememeye direniyor.. bu surecte guclu ve kararli olman sart hakkin neyse al.. mevzu parada degil .. onlarin canini anca para acitir..

Kazanmış sin ne güzel bi şekilde ödeyecekler o zaman kacislari yok. Aynen öyle yasadiklarimizin bedelini hiç bişey ödeyemez amaç can acitmak Ancak öyle çanları acir
Sağol desteğin için canım

Hayırlı olsun, yol yakınken dönmek en güzelidir. Umarım çirkinleşmeden biter, geçer.
Dilerim boşanması gerektiğinin farkında olan ama çeşitli şeyleri bahane ederek adım atmayanlara örnek olursunuz.
Hayat kısa bayanlar, mutsuzca ömür bitirmektense bir süre acı çekip yeniden doğmak daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…