Teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun
inş çirkinleşmeden biter bakalımHayırlı olsun, yol yakınken dönmek en güzelidir. Umarım çirkinleşmeden biter, geçer.
Dilerim boşanması gerektiğinin farkında olan ama çeşitli şeyleri bahane ederek adım atmayanlara örnek olursunuz.
Hayat kısa bayanlar, mutsuzca ömür bitirmektense bir süre acı çekip yeniden doğmak daha iyidir.
Hakkında hayırlısı olsun bundan sonra çokk mutlu olmanız dileğiyleHanzade de boşanma davasını açtı kızlar
Bugünüme kadar desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler
10 aylık, aslında kısa ama bana yaşadıklarımdan dolayı çooook uzun gibi gelen evliliğim resmi olarakta bitecek
Davam çekişmeli olacak, ne kadar sürecek, bu iğrenç aileden daha neler görücem zaman gösterecek
Avukatıma güveniyorum,inş çektirdiklerinin cezasını avukatım sayesinde onlara ödeticem
Umutluyum
amin sağolasın arkadaşım :)Hayirlisi olsun canim, herseyin en hayirlisi olsun insallah. Bi an once kurtulursun ondan umarim. Ara ara can sikintilari elbet olur, atlatirsin ama. Neler atlattin sen
Bende actim davayi bu arada, bu ayin sonunda ilk durusma. Uc ay sonrasindada ikinci durusma ve o andan itibarende resmi olarak ozgur bir hatun olacagim insallah. Yeni yil girmeden hersey biter umarim. Iple cekiyorum inan, tamamiyle siyrilmayi.
teşekkür ederiiiimmmmmHoşgeldin bekarlar klübüne..Gücünden ötürü tebrik ediyorumm.. Hakkında hayırlısı olsun inşallahh..
Sonunda canım pis heriften kurtuluyorsunHanzade de boşanma davasını açtı kızlar
10 aylık, aslında kısa ama bana yaşadıklarımdan dolayı çooook uzun gibi gelen evliliğim resmi olarakta bitecek
Davam çekişmeli olacak, ne kadar sürecek, bu iğrenç aileden daha neler görücem zaman gösterecek
Avukatıma güveniyorum,inş çektirdiklerinin cezasını avukatım sayesinde onlara ödeticem
Umutluyum
evet canım inş kurtulcamSonunda canım pis heriften kurtuluyorsun
teşekkür ederim :))))Hakkında hayırlısı olsun bundan sonra çokk mutlu olmanız dileğiyle
aminnn sağol canım benimhayırlı olsun ve geçmiş olsun.insallah bir an evvel biterde kurtulursun şunlardan.rabbim sabır versin yar ve yardımcın olsun.
hepimizin başında varmış aynı dertler adama bak erteletmiş davayı kolay gelsinSenin adına o kadar çok sevindim ki.
Neredeyse aynı şeyleri yasamısız.
24yasındayım.9ay evli kalem ama 90yıl gibiydi.
Tam bi şizofrenle evliymisim.
Allahn her günü aglardım nasıl bi cehennemdeyim diye.ne kadınlık bildim ne insanlık.
Amaaaaaa simdi baba evindeyim.bi buçuk ay çiçekçide çalıştım.patronum is arkadaşlarım o kadar ıyı insanlar ki.allah beni iyi insanlarla karşılaştırdısten ayrıldım simdi kardeşimin yanında alanyada tatildeyim.keyfim yerinde.kendime yasamaya asık oldum tekrardan.
He bi de boşanma süreci var.bi yıl dolmasını beklwdik.doldu.ama beyefendi ileri attı tarihi.neymiş gelemezmis.sebebi de ben hem atancakmısım hem ondan para koparmaya calısıyomusum.atamaları beklicekmis.ona gore atanmazsam anlaşmalı boşanıp bana altınları vercekmis.hYatımda bunlar kadar bit beyinli insanlar görmedim.ama yine de sabır dedim.ayın 28inde bu dava anlaşmalı acılmazsa direk cekismeliye cevircem.elimde darp raporu var.hıc umursamıcam.avukata da dicem isten attırana kadar uğraş.alabildgni al..bakalım zaman ne gostercek.
Bunun haricinde benle ilgilenen birileri var.bu da beni iyi hissettiriyo.erkekler umrumda değil.hafif dalga geçiyorum.ama o kadar da olsun değil mi.
Hanzadecim bana msj atarsan konusurz.kader ortagıyız bundan sonra.seviliyorsun tatlım
Çekişmeli boşanan birisi olarak, Allah yardımcın olsun diyorum. Türlü türlü iftiraya açık ol, hep gözün açık olsun. Duygusal düşünme, kimseye özelini anlatma (mahkemede önüne gelebilir).Hanzade de boşanma davasını açtı kızlar
Umutluyum
İnsan demeye bin şahit aranır onlar için.ilginçler sadecehepimizin başında varmış aynı dertler adama bak erteletmiş davayı kolay gelsin
Senin hakkinda da hayirlisi olsun canim. Tabiki konusuruz her zaman..Senin adına o kadar çok sevindim ki.
Neredeyse aynı şeyleri yasamısız.
24yasındayım.9ay evli kalem ama 90yıl gibiydi.
Tam bi şizofrenle evliymisim.
Allahn her günü aglardım nasıl bi cehennemdeyim diye.ne kadınlık bildim ne insanlık.
Amaaaaaa simdi baba evindeyim.bi buçuk ay çiçekçide çalıştım.patronum is arkadaşlarım o kadar ıyı insanlar ki.allah beni iyi insanlarla karşılaştırdısten ayrıldım simdi kardeşimin yanında alanyada tatildeyim.keyfim yerinde.kendime yasamaya asık oldum tekrardan.
He bi de boşanma süreci var.bi yıl dolmasını beklwdik.doldu.ama beyefendi ileri attı tarihi.neymiş gelemezmis.sebebi de ben hem atancakmısım hem ondan para koparmaya calısıyomusum.atamaları beklicekmis.ona gore atanmazsam anlaşmalı boşanıp bana altınları vercekmis.hYatımda bunlar kadar bit beyinli insanlar görmedim.ama yine de sabır dedim.ayın 28inde bu dava anlaşmalı acılmazsa direk cekismeliye cevircem.elimde darp raporu var.hıc umursamıcam.avukata da dicem isten attırana kadar uğraş.alabildgni al..bakalım zaman ne gostercek.
Bunun haricinde benle ilgilenen birileri var.bu da beni iyi hissettiriyo.erkekler umrumda değil.hafif dalga geçiyorum.ama o kadar da olsun değil mi.
Hanzadecim bana msj atarsan konusurz.kader ortagıyız bundan sonra.seviliyorsun tatlım
Haklisin bekliyorum zaten onlardan her turlu seyi.. her seye hazirim. Bakalim nasil atlaticam.. senin ne kadar zamanda sonuclanmistiÇekişmeli boşanan birisi olarak, Allah yardımcın olsun diyorum. Türlü türlü iftiraya açık ol, hep gözün açık olsun. Duygusal düşünme, kimseye özelini anlatma (mahkemede önüne gelebilir).
Benim davamla seninki bir olmayabilir, benim davam tam 3 yıl sürdü, 1 yılda temyizi var şimdi.Haklisin bekliyorum zaten onlardan her turlu seyi.. her seye hazirim. Bakalim nasil atlaticam.. senin ne kadar zamanda sonuclanmisti
Sen cennete gidersen zaten o eski eşin sayesine gidersin, o kadar üzülmüştüm ki senin Konularına hele evladına anne dedirtmeye çalışması başka bir kadına inanamamış ağlamıştım, Allah tüm kadınların yüzünü güldürsün, seni iyi günler bekliyor ama onlar can veremezBenim davamla seninki bir olmayabilir, benim davam tam 3 yıl sürdü, 1 yılda temyizi var şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?