Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Lütfen ne hali varsa görün demeyin hem kendiniz hem çocuğunuz için daha güçlü olmalısınız lütfen haklı olduğunuz hiç bir konuda geri adım atmayın

Teşekkür ederim yorumunuz için ama inanın ben onun yaptığını aldatma olarak görmüyorum. İnsanen yanlış bulsam da, bunu yapmasını mahkemede kullanmayı doğru bulmuyorum. Çünkü artık eş konumunda değiliz. İkimiz de çok zaman önce boşanma isteğimizi mahkemeye sunduk. Yasal olarak halen evli olmamız bizi eş yapmaz. Sadece mahkemeler yoğun olduğu için, henüz duruşma günü verilmediği için hiçbir gerçekliği olmayan “eş” sıfatını taşıyoruz.

Her anlamda yabancı olduğum bir insanı, bunu bana nasıl yaptı diye dava edemem. Bilmiyorum doğru bulmuyorum. Kendi yasal haklarımı aldıktan sonra, onun ne yaptığının bir önemi yok ki, tüm haklarımı da alacağım inşallah. Belki bugün benim de karşıma muhteşem bir adam çıksa ben de görüşmeye başlarım. Ha, ben ilişki düşünmüyorum, hazır değilim yaşadıklarımdan dolayı ama demek ki o benim kadar etkilenmemiş, hazırmış ve ilişkiye başlamış.

Kaldı ki yeni bir dava açmak, süreci uzatmak sadece bana zarar veriyor. Ona hiçbir şey olmayacak, hayatına devam edecek, boşuna kendimi yormama değmeyecek yani.

Yasal olarak halen evli olmamız bizi eş yapmaz. Sadece mahkemeler yoğun olduğu için, henüz duruşma günü verilmediği için hiçbir gerçekliği olmayan “eş” sıfatını taşıyoruz.

Ne kadar olgun düşünüyorsunuz, tebrik ederim.

Ülkemizdeki gibi “evliliği, eş olmayı” nikah cüzdanından, soyadından, gelinlikli fotoğraflardan, alyanstan ibaret sanan kadınlarımıza ders olacak nitelikte bu yazdıklarınız.

Gerçi bundan ders alacak kadar akıllı ve olgun olsalar kendi başlarına da akıl edebilirler bunu değil mi :)

Tekrar tebrik ediyorum. Tüm mutluluklar sizin olsun.

Bu sekilde hissetmen cok cok normal zaten karman corman olmus bir bunyeye fazla gelmesi uzmesi insaniz hepimiz hop deyince bitmez hersey zamanla daha farkli hissedersin
Sen evlilik atlattin sevgilisinden ayrilan bile aylarca yas havasinda oluyor atlatamiyor

Kocana gelincede oncede yazmistim o bgn biri yrn biri dolanir oyle hayatinda kalici kimse olurmu bilmiyorum olursa ailesi ile nasil gider onuda bilmiyorum cok ihtimal vermiyorum adam olacak olsa senle duzelme ortak bir paydada durmayi secerdi adam ailesine ve imkanlarina bagimli ne kadar saglikli olabilirki iliskileri.Ama anasi sinanacak ona niyeyse cok eminim yuva yikildimi yer gok sallanir derler oda bir sallanir er yada gec

Zaman gecip hayatin rayina oturunca senin bakis acin amaaan banane ya ya donunce onda dank eder hep oyle oluyor onlarda olay ters isliyor malum hic uzulme takilma zaman gerekli evladinada Allah kalici sifalar saglik versin

Çok teşekkür ederim güzel cümleleriniz ve güzel dilekleriniz için.

Özge, çok teşekkür ederim. Yorumlarınız bana her zaman iyi geldi. 2 yıldır burada konu açarım, her konuda da yorumlarınızı esirgemediniz.

Eşimden bir halt olmayacağını ben de biliyorum. 40 yaşını geçiyor, iki evliliği aynı sebeplerle bitirmiş, zihniyetleri hiç değişmiyor, hiç ders almıyorlar. Bu kafayla on kez de evlense, on kez de boşanır diye düşünüyorum. Ha dilerim iyi bir hayatı olur ama ben de her şeyi atlatırım da, dediğiniz gibi ne olursa olsun, “aman bana ne ya” der geçerim.

Kayınvalideme karşı içim hiç soğumuyor. Bu kadının başına ne gelirse gelsin, hatayı kendisinde bulmaz. Kızı iki çocukla boşanıyor, (benimkiyle benzer sebepten) oğlu ikinci kez boşandı, (kendisinin sebep olduğunu yüzüne karşı dile getirdim) küçük oğlu yani kaynım, bir yıl önce nişan attı, (gelin adayı öz yeğeniydi ve kız her zaman, nişanlımla sorunum yoktu teyzem sebep oldu) dedi. Ama kadın halen oturup kalkıp, herkes benden ne istiyor, her şey iyi niyetimden geliyor başıma diyor.

E Allah böyle insana daha nasıl ders versin. Kadın anlamıyor anlamıyor. Çocuklarına bir şey olmasın, hepsini severdim dilerim mutlu olsunlar ama kendisi sürünse oh derim.

bende ayrildiktan birkac ay sonra (dava bitmeden) date'lesmeye baslamistim. cok abes gelmedi bana, kusura bakma tatlim.
sende hayatin bi ucundan tutunup, yoluna devam edeceksin. ama biraz daha zamana ihtiyacin var demek ki. sabir guzel seydir. caninin yanmasi da gayet dogal. zaman diicem, baska bir caresi yok.

Hayatim konularinda hep akli basinda pireye yorgan yakmayan savasan kadin oldugunu belli ettin kostur kostur bosanmayada gitmedin denedin ugrastin samimi gercekten ihtiyacin oldugunu hissettigim uyelerdensin ondan hep yorum yaparim

Cok ofkeli bir surecten geciyorsun aslinda hayal kirikligi eyvah bundan sonra ne olacak cocukla nasil olur duygusu bunlar cok normal olmasa ama gerek buralarda gerek cevremizde yasiyoruz yikiliyor yuvalar ozellikle simdi deli gibi bosaniyor millet ama ilk an ve bir yil sonrasi cok farkli oluyor gozlemledigim o yuzden korkmaktan ziyade gececegini oturt kafana bu bir surec ve gececek anne olmussun sen cocugun ilk dogdugunda hissettiklerinle simdi aynimi degildir o zamana donup dusunsen cok sey icin ne gereksiz stres yapmisim demissindir o nasil bir surecti gecti buda gececek bunun icinde aynini diyceksin
Zaman gerekli ben cok inaniyorum sen cok guzel yol alacaksin bir yerden darladigini elbet biryerden bollar emin ol uzamasininda cok etkisi oldu ilk cekismeli gibiydi sonra degisti falan

Kaynana diycek biseyim yok Allah hepimizi duzgun insanlarla karsilastirsin
Sevgiler

Yaaa nasıl bir kadınmış allah korusun böylelerinden.. peki çocukları bunları hiç mi görmüyor? neden annelerini olayların dışında tutmadılar? yazık değil mi ya 2 evlilik bitmiş bir nişan atılmış..

elaide yukarıda yorumumu okursanız, bu mesajımda ve aralarda yazdığım pek çok mesajda durumu abes bulmadığımı yazmıştım. Ama durumu gözümün içine sokmasını abes buluyorum. Görüntülü görüşüyorlar ve üç gündür “bak oğlum ben arkadaşımda kalıyorum, bu da onun kedisi ....” diye gözüme sokmasına gerek yok bence. Ya da oğlumuz “ne yapıyorsun baba” dediğinde “arkadaşımla dışarıdayım, geziyoruz” demesine. Ben zaten 2 aydır biliyordum bir ilişkisi olduğunu,ne bu kadar kötü hissettim, ne de bu kadar kafama taktım. Ama şu anki tavırları çok ucuz geliyor bana.

5 gün sonra buraya gelecek ve bir hafta aynı ortamı paylaşacağız, hatta kendisi gece de bizimle hastanede kalmak istediğini belirtti. Bilemiyorum belki de hayatındaki kadının talebi böyledir. Ama her türlü yanlış buluyorum bu aşamada, böylesi bir gösterişi.

Çok çok sağ ol. Ben de inanıyorum, mutlaka bu olumsuz duygular geçecek. İnşallah düzenimi oturtup, çocuğumla yoluma bakacağım. Dediğin gibi zaman..

Nasıl bir duygu geçisi bu arkadaş. 5 ay önce evlisin ,davan devam ediyor sen şimdi başkasıylasın!
Sanırım eski eşinizin hayat felsefesi hızlı yaşa genç öl!

Çocuklarına göre anneleri hep iyi niyetinden kaybediyor. Her şeyi bizim iyiliğimiz için yapıyor ama bu zamanda insanlara iyilik yaramıyor. Vs vs. Saçma sebepler işte. Damadın annesi yapınca kötü, kendisini aynısını geline yapınca “ama ben iyi niyetliyim.”

Dilerim Allah kimsenin karşısına çıkarmaz böylesini. Gerçekten çok zor böyle insanlarla uğraşmak.

Nasıl bir duygu geçisi bu arkadaş. 5 ay önce evlisin ,davan devam ediyor sen şimdi başkasıylasın!
Sanırım eski eşinizin hayat felsefesi hızlı yaşa genç öl!

Adam son 10 yılda iki evlilik yapmış. Birincisi 3 ay, ikincisi 4 yıl sürmüş. Dediğiniz gibi hızla yaşa felsefesi olabilir. :) dilerim sağlıklı uzun bir ömrü olsun, çocuğum var çünkü arada ama benden uzak olsun. :)

Reactions: bay

amin amin.. boşverin ne de güzel kurtulmuşsunuz, eski eşiniz 5. evliliğini de yapsa hiç bir şey değişmez.. umarım bir gün gözlerini açar hepsi, şu hayatı anneleri uğruna kendilerine zehir edip milletin ah'ını almayı bırakırlar..

Gerçekten kurtulduğum için şükrediyorum. 6 aydır zor zamanlar geçirdim ama hiçbir sıkıntım evliyken yaşadıklarım kadar zorlayıcı değildi. Bu dünyada özgürlük gibisi yok gerçekten.

Onlar da artık toplanıp otursunlar.

Merhabalar, oğlunuz ameliyat oldu mu? Sağlık durumu iyidir inşallah.. Eşiniz ameliyattan dolayı gelecekti ve sizde gergindiniz bu durumdan neler yaşadınız, merak ettim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…