Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Çok teşekkür ederim. Umarım siz de çok mutlu olursunuz.

Dediğiniz gibi, zaten boşanma aşamasındayız, olay bitmiş ama yaşanan her olumsuzlukla bir hayal kırıklığı daha çıkıyor ortaya. Her defasında evet berbat bir adamdı ama bu kadar mı, bu yönü de mi kötüydü diye şaşırıyor ve üzülüyor insan

Cok haklısınız , hayatta yaşadığımız her şey tecrübe olarak kalacak hayatımızda, bunda da vardır bir hayır Rabbim sabır versin ve bir an önce kurtulmanız dileğiyle inanın üzülmeye değmez

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi vardır bir hayır. Çok şükür geçti gitti, diyeceğimiz günler de gelir umarım.

Merhabalar dava devam ederken bile eşin başka biriyle birlikte olması zina kapsamına girer çüünkü evlilik birliği henüz hukuksal olarak bitmemiş.Kanıtlayabilirseni davanızı etkiler bence avukatınızla konuşun.Ben avukat olarak başka bir noktadan yaklaştım konuya

Çok teşekkür ederim, bunu biliyorum fakat davaya dahil etmeyi düşünmüyorum. Zaten karşılıklı olarak ikimiz de boşanmak istediğimizi beyan ettik, muhtemelen ilk duruşmada da boşanırız.

Çok teşekkür ederim, bunu biliyorum fakat davaya dahil etmeyi düşünmüyorum. Zaten karşılıklı olarak ikimiz de boşanmak istediğimizi beyan ettik, muhtemelen ilk duruşmada da boşanırız.
cocugunuzun geleceği icin keske etseydiniz..
son 2 ay da basladi demistiniz sanirim
erkeklerin daldan dala atlamasinin bu kadar kolay olmasini ve bir kadinin duzenini bozmasinin bedeli olmali bence.
umarim guru yapmaz esinizin barlarda harcayacayi paraları cocugun egitimi icin kurtarirsiniz
en onemlisi mutlu olmanizi dilerim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

2 gündür çok kötü canımı sıkıyor. Görüntülü arıyor, kadının evinde üç gündür, evdeki kediyi oğluma gösteriyor filan “bak burada arkadaşımın kedisi var, adı bilmem ne” gerçekten iyice canımı sıkmaya başladı.

Yasal haklarım konusunda elimden geleni yapacağım, çocuk için nafaka, düğün takılarım vs. ama bu konunun bu haklarıma olumlu bir etkisi olur mu bilmiyorum.

Sevgili pembepepe08 bu olayın benim yasal haklarım üzerinde bir etkisi olur mu sizce? Yani düğün takılarım için fotoğraf ve şahitlerim var, iştirak nafakasını da eşim düşük vermek için bayağı bahane sıralamış ama eşim de avukat, hakimin bahaneleri yutacağını sanmıyorum.

Bilemiyorum. Uğraşmaya mecalim yok. Tek isteğim bir an önce boşanmak.

şuan siz biriyle görüşüyor olsaydınız eşiniz bunu seve seve kullanırdı gibime geliyor.

evet bu karmaşa son bulsun istiyorsun anlayabiliyorum
ama çocuğunun babasi ve hayatinda hep bi yerde olacak
suan bile tahammülün yokken yarin birgun orda burda tatile cikacaklar duyacak goreceksin
sense çocuğun için fedakarliklarina devam edeceksin
kabullenmek zor belki ama madem aldatmis alabilecegin herseyi almak icin mucadele etmelisin ki. hersey bittiginde onlar be yaparsa yapsin umursamayabilesin yoksa ne kadar duzenini kursa da senden kaciridiklariyla baskaiyla gezdigi ici mutsuz olursun

şuan siz biriyle görüşüyor olsaydınız eşiniz bunu seve seve kullanırdı gibime geliyor.

Evet, bundan hiç şüphem yok ama uğraşmaktan, uzamasından, didişmekten rahatsızlık duymuyor. Ben ise bir an önce bitsin istiyorum. Zor geliyor artık. Üzerimde bir yük gibi, bir an önce kurtulmak istiyorum. Bu bu yüzden uzatmayı göze alamıyorum.

Aslında bunu aldatma olarak görmüyorum ve boşanma davası bittikten ve biraz zaman geçtikten sonra umursayacağımı zannetmiyorum. İnşallah yani. Zaten özellikle takip etmiyorum, o özellikle arayıp gösteriyor. Ondan bir cacık olmaz inanın. Öyle tatile çıkabilecek, düzenli ilişki sürdürebilecek bir tip değil. Annesinden izin alması gerek. :)

Gerçekten hiçbir şeyi umurumda değil. Çocuğuma da yeterim diye düşünüyorum, şimdi neden bu kadar sinir oldum onu da bilmiyorum ama geçecektir diye umut ediyorum.

Bence şu anki hissiyatınız çok normal. Hiç sevmeyerek ayrılmış olsanız bile karşıdakinin hemen unutuvermesi, siz hala yaşananları düşünürken her şeye perde çekip hayatına çok güzel devam ediyormuş gibi görünmesi insanı kıran şeyler. Bu duyguları yaşarken bir de üzerine "Bu normal mi" diye kendinizi yıpratmayın lütfen. Normal olduğunu ve geçeceğini bilerek yaşayın. Geçecek.

Bir de üzerime vazife değil ama ayrılığın hemen ardından daha bir şeyler tam oturmamışken başlayan ilişkiler kolay kolay yürümez. Yabancılar daha önceki ilişkiye dair duygular, kızgınlıklar, kırgınlıklar bitmeden hemen başlanan bu tür sağlıksız ilişkilere "rebound relationship" derler. O yüzden zaten boşveriniz gitsin.

aynen resimdeki gibi süreci farklı sekillerde yasıyoruz.. Şimdiki beraber oldugu insanla mutlu görünebilr ama içi seni dısı onu yakar.. Mutlu gorunuse aldanmayın..

Eklentiler

• ayrilik-sonrasi-erkek-ve-kadin-davranislari_234318.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
işte hep takıldıgım konu

kardın erkek boşanmaya kalkar ortada çocuk veya cocuklar vardır
kadın çocuklarım olmadan asla der almak için ne yapacagını şaşırır
ve adam çocugu kadına verir ohhh mis gibi hayatına devam eder

kadın ne yapar aile evine sıgır bir süre sonra çalışmaya başlar
zorluklara gögüs gerer , çocugun psikolojisiyle ugraşır ,
hayatına birini almak ister ama alamaz çünkü çocugu vardır ,

ve bu hayat böyle devam eder,

Tabi davanın bütünü hakkında bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem ancak karşılıklı boşanma talebinizin olması ayrı evlilik birliği henüz bitmeden bir tarafın zina yapması ayrı kavramlar yani siz o şekilde beyan vermiş olmanız eşinize zina hakkı tanımaz.Kaldı ki siz zina için ayrı bir davada eşinize tazminat davası da açabilirsiniz.Ayrıca mal rejimi davanız devam ediyordur mutlaka ve bu noktada eşinize düşen bazı değerleri (mesela artık değer kavramı bunu avukatınıza danışın) hakim eşinize düşen kısımları azaltabilir veya tamamen kaldırabilir.Sizin yerinize olsam uğraşırdım ancak yinede sizin tercihiniz tabi.

Çok teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için. Normal olduğumu duymak bana iyi geliyor.

İnanın ilişkisinin durumu, süreci, kalitesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Tavrı canımı sıkıyor. Yani zaten berbat bir adamdı, biliyorum ama her olumsuz olayda, “bu kadar mı?” diye daha kötü hissediyorum. Yapmayacağı pislik yok artık, bundan eminim de, başıma geldikçe üzülüyorum yine de.

aynen resimdeki gibi süreci farklı sekillerde yasıyoruz.. Şimdiki beraber oldugu insanla mutlu görünebilr ama içi seni dısı onu yakar.. Mutlu gorunuse aldanmayın..

Her şeyi geride bırakıp, yaşadıklarımı aklımın ucundan bile geçirmeyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

O kadar berbat bir evlilik hayatım vardı ki, işe başlayıp, kendi düzenimi kurup, oğlumla güzel bir hayat sürmek benim en büyük hayalim. Onun ne ve nasıl yaşayacağı da umurumda değil.

Şu geçiş sürecini bir atlatsam daha mutlu olacağıma inanıyorum ama şu boşanma süreci, yeni bir düzen kurma, alışma, çocuğu düşünme faslı biraz zorluyor. Ve evet, ben boşanmayla hayatımı daha ağır bir hale getirmişken, onun hiç etkilenmeden hayatına devam etmesi canımı sıkıyor. Bir de iyi bir haltmış gibi, ilişkisini gözüken sokması daha da sinirimi bozuyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için ama yok, okurken bile öyle büyüdü ki gözümde. Yeni bir davada, verdiği her cevap dilekçesinde canımı sıkacak. Ailece çok güzel iftira atma potansiyeline sahipler, bir de saçmalıklarıyla uğraşamam gerçekten.

Ne hali varsa görsün pislik.

Lütfen ne hali varsa görün demeyin hem kendiniz hem çocuğunuz için daha güçlü olmalısınız lütfen haklı olduğunuz hiç bir konuda geri adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…