- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Tüm yaşananların en büyük suçlusu eşim. Bu sebepten ona çok kızgındım. Boşanma kararımda bir an bile tereddüt etmedim, pişman olmadım, keşke demedim. Ama haksızlık değil mi? Bilemiyorum. Düne kadar sorsaydınız sadece bir an önce kurtulmak istiyorum derdim. Halen daha bir an önce kurtulmak istiyorum ama bu acı.Hala seviyor gibisiniz
5.5 aydır ayrılarmış. Sanırım 5 yıldır beraberler.5 yıldır ayrısınız bulduysa da bulmuş geçin gitsin Allah aşkına
Cherry, beş yıllık birliktelik, 6 aylık ayrılık. Bence bu süre de geçip gitmeme yeter tabi ama.5 yıldır ayrısınız bulduysa da bulmuş geçin gitsin Allah aşkına
Herşey bitmiş bi hakimin bosanabilir lafı kalmısTüm yaşananların en büyük suçlusu eşim. Bu sebepten ona çok kızgındım. Boşanma kararımda bir an bile tereddüt etmedim, pişman olmadım, keşke demedim. Ama haksızlık değil mi? Bilemiyorum. Düne kadar sorsaydınız sadece bir an önce kurtulmak istiyorum derdim. Halen daha bir an önce kurtulmak istiyorum ama bu acı.
Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.
İçindeki kocaman boşluğunuzu doldurmaya çalışıyor şimdiErkekler tersten yaşarmış boşanma dönemini ve sonrasını .Şimdi deneyecek yanılacak kendini avutmak için her türlü yolu deneyecek .Ancak sadece sizi arıycak ,sizinle kıyaslayacak .Hoş bir önemi var mı artık ?o herkesde elinin tersiyle ittiği güzellikleri aramaya devam ederken siz Yen'i düzeninize hayatınıza alışacaksınız güzel olacak güzel şeyler gelecek inş.
Erkekler genelde uzun bi ilişkiden evlilikten sonra boşluğa düşüp hemen o afallamayla hayatlarına birini alabiliyorlar rahatlıkla o yüzden yüzeysel olduğunu düşünüyorum.
Ha ne farkeder sonuçta bitmiş evliliğiniz ama en azından bi süre kimseyle olmayabilirdi ama karakter meselesi işte bir kez daha şükretmelisin.
Herşey bitmiş bi hakimin bosanabilir lafı kalmıs
Eşinizle ne yasadınız niye bitti bilemem ancak baska kadın canınızı yakabildigine göre hala seviyorsunuz malesef
O değil de bunu davada ispatlayabilirsin değil mi yasal olarak evlisiniz hala
Simdi size haksızlık gibi gelmesi, caninizin yanmasi cok normal.
Ayrilinca zaten önce kadin mahfoluyor bir bakiyorsun adam kendi keyfinde..
Ay yada yil geçtikçe tam tersi adam eskiyi ozlemeye başlıyor ama kadin acele etmediginden daha saglam yere basan bir ilişki / hayat / düzen oturtmus oluyor .
Bu sefer adam pişman olsada is isten geçmiş oluyor.
Hersey güzel olacak sizin icinde....
Bosvermeye calisin...5 yil cok uzun bir sure...erkekler yeni birini bulma konusunda daha hizlilar
Öyle iliskide olan kadınlara amerikada "rebound-girl" derler. Yara bandı yani
Yahu ben adamla birlikte olan hatunu da anlamıyorum. İlk evliliğini bitirmiş ikinciden de altı ay önce boşanan çocuklu bir adam karşıma çıksa arkama bakmadan kaçardım herhalde. Adam da kadın da sağlam ayakkabı değil. Evet şimdi insana haksızlık gibi geliyor ama bu gördüklerin kendine güzel bir hayat kurmak için daha çok motive etsin seni. Gördüğün gibi hayatta kimseden hayır yok sen kendin ve evladın için ne yaparsan kar. Şimdi yanında birilerini gezdirdiğine bakma düzgün bir ilişki yaşayamaz o.
Açıkçası bunu mahkemede kullanmayı düşünmüyorum. Bu mevzu olmasa da biz zaten boşanıyorduk. Yani bu olayın evliliğimiz üzerinde bir etkisi yok. Davayı açan ben, boşanmayı isteyen ben, sebepler başka. Eşim ilk cevap dilekçesinde boşanma talebimi kabul etmedi, ikincisinde kabul etti. Yani herkesin ortak isteği var şu durumda. Bu sebepten bu konuyu dile getirmeyeceğim.O değil de bunu davada ispatlayabilirsin değil mi yasal olarak evlisiniz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?