Aslında bir arkadaşımın arkadaşı aynı hakime denk geldi. Yakın zamanda oldu duruşmaları. Neden ayrılmak istiyorsun diye sormamış hakim onlara. Barışma ihtimaliniz var mı ve uzlaşma sansınız var mo diye sormuş. Çocuk icin nafaka tayin etmiş.Geçmiş olsun öncelikle. Bu davada bir sonuç bekleme öncelikle. Ön bir soruşturma gibi düşün. Neden ayrılmak istiyorsunuz vs gibi klişe sorular. Dilekçende yazılanları soru cevap yapıyorlar. Çok zor bir süreç Allah dayanma gücü versin. Ama insan yıpranıyor. Orada güçlü dur.
Benimkide öyle dilekçeye yazmadığı iftira kalmadıGenelde aynı seyler soruluyor demek ki. Şahit kısmı heyecanlı olur evet. Sorular cevaplar olacak çünkü. Benimki bir sürü yalanlar söyledi söylüyor. Bakalım ne olacak.
İspat ancak telefon mesajları fotoğraf ya da şahitlerle olur. Hakim en çok şahitleri önemsiyor diyorlar. Biz de kendisinin söylediklerine gülüyoruz ama konuşuyor iste. Önemli olan hakimin ne düşünceğiBenimkide öyle dilekçeye yazmadığı iftira kalmadı
Hayat hikayesine kadar avukatım gülüyor
Önemli olan ispatlamak
Tanımıyorum diyebilirsiniz hakime. Önemli olan olaylara birebir şahit olmak. Ama olaylara şahit yoksa sizin anlattıklarınızı bilen biri de şahitlik edebiliyormuş. Benim avukatım öyle demişti. Ben ortak arkadaşımızı hatta nikah şahidimi şahit yazdırdım. Kız ben erkek tarafının arkadaşıyım ama kız haklı diyeceğim diyor, gülüyoruz.Avukatımda şahit önemli dedi
Fakat karşı taraf yalancı şahit,sadece düğünde gördüğüm insanı şahit diye yazmış
Siz kaç şahit yazdırdınız? Benim şahitlerim 3 tane. İkisi aileden biri arkadaş. Hakimler arkadaşın ifadesini daha çok önemsiyormuş sanırım. Bana avukatım mutlaka arkadaş şahit bul demişti.Tanımıyorum diyebilirsiniz hakime. Önemli olan olaylara birebir şahit olmak. Ama olaylara şahit yoksa sizin anlattıklarınızı bilen biri de şahitlik edebiliyormuş. Benim avukatım öyle demişti. Ben ortak arkadaşımızı hatta nikah şahidimi şahit yazdırdım. Kız ben erkek tarafının arkadaşıyım ama kız haklı diyeceğim diyor, gülüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?