• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma davası

saraygri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
115
152
103
merhaba
eşimle 11 aylık evliyiz,boşanma davası açmak istiyorum ama çekişmeli olmaması için 1 yılın olmasını bekleyeceğim.
size sorum düğünde takılan takıların hepsini ailesi aldı,düğünden sonra istediğimde borcum vardı ben aldım ben sattım dedi annesi ama hepsi evde gördüm vermemek için söylendi.onları almak istiyorum. çünkü çok canımı yaktılar. emek verdim o ev için bırakıp gitmek istemiyorum. bu süreçte nasıl yol izleniyor.bilgisi olan varmı ?
teşekkürler şimdiden

Mahkemede alırsın. Kanımca sana takılan altınlarla foton veya videon vardır. Tam bilmiyorum ama kanıtlayinca alırsın.

Arkadaşlar daha çok bilgi verir.

Takılar kanunen kadının olduğu için, o takılar eninde sonunda senin. Peki özel değilse neden bu kadar erken?

Takılar kanunen kadının olduğu için, o takılar eninde sonunda senin. Peki özel değilse neden bu kadar erken?
bikaç sebep. alkol sıkıntısı var aşamadı kabullenmedı çünkü ailesi kızmadı hiç aynı apartmanda oturuyoruz neden içiyosun yerine gel oğlum kavga eder senınle bızde kal demeler.artık bende tahammul kalmadı.çok rahat insanlar oğullarının hatasını başkası yapsa ayıplanıyor. ama o yapınca çok başka. bana şahsi hiç sorun çıkarmadılar ablaları hep yanımda oldu.ama annesinin onu koruması tek oğlu.. onunda kendisinde suçluluk hissi oluşturmaması.biraz karışık oldu kusura bakmayın kafam yerinde değil..

Ben de yeni evliyim hamileyim, ben de sıkıntılar yaşıyorum. He alkol falan değil ama ailevi sorunlar. Bitmek bilmeyen ailesinin dırdırları. Nikahımızdan düğün günümüze kadar olan görgüsüzlükler, patavatsızlıklar. Hani ben de bıktım ne yalan söyleyeyim. Ailen arkandaysa hiç durma bile. Dünyaya bir kez geliyorsun. Sütten ağzında bir kez yanmış zaten. Bir daha da hiç böyle şeylere adım atma tavsiyemdir. Ben öyle diyorum. Boşanırsam tövbe bir daha evlenmem diyorum. Çünkü babaevi gibisi yok. Ya sabredip kendini çürütüyorsun. Ki bu uzun senelerin evliliğinde olan durum. Yada bir şeyler güzel gitmiyor işte pes durumuna geliyorsun. Allah yardımcın olsun. Ve tabiki benim de... Zor, garibin bi yüzü gülmeyince bir daha gülmüyor garip her yerde garip işte

Düğün altınlarını size kendi istekleri ile vermeyeceklerse o dava anlaşmalı olmaz yalnız....
Eşinizle birlikte gidin avukata, ondan duysun altınların kadının olduğunu, belki o zaman inanır, uğraşmak istemez.

Ben de yeni evliyim hamileyim, ben de sıkıntılar yaşıyorum. He alkol falan değil ama ailevi sorunlar. Bitmek bilmeyen ailesinin dırdırları. Nikahımızdan düğün günümüze kadar olan görgüsüzlükler, patavatsızlıklar. Hani ben de bıktım ne yalan söyleyeyim. Ailen arkandaysa hiç durma bile. Dünyaya bir kez geliyorsun. Sütten ağzında bir kez yanmış zaten. Bir daha da hiç böyle şeylere adım atma tavsiyemdir. Ben öyle diyorum. Boşanırsam tövbe bir daha evlenmem diyorum. Çünkü babaevi gibisi yok. Ya sabredip kendini çürütüyorsun. Ki bu uzun senelerin evliliğinde olan durum. Yada bir şeyler güzel gitmiyor işte pes durumuna geliyorsun. Allah yardımcın olsun. Ve tabiki benim de... Zor, garibin bi yüzü gülmeyince bir daha gülmüyor garip her yerde garip işte
ne kadar zor çekmeyen bilmez derler ya. Allah yardımcınız olsun 24 yasında öyle yıkıldım öyle yıkıldım ki çok güzel bi işim var karıyerımın tam basındayım ailem hep yanımda hiç bırakmadılar çocuk hiç düşünmedim.. iyileşirmiyim acaba hayata normal günlerime.. Allahım sizi korusun.

Düğün altınlarını size kendi istekleri ile vermeyeceklerse o dava anlaşmalı olmaz yalnız....
Eşinizle birlikte gidin avukata, ondan duysun altınların kadının olduğunu, belki o zaman inanır, uğraşmak istemez.
çok mantıklı düşünemedim bunu çok sağolun

Allah yardımcınız olsun bu kadar erken biktiginiza göre yaşadıklarınız size yeter cinsten. Pek anlaşmalı boşanma olmaz gibi en azından birisinin eşinize altınların kadın mali olduğunu duysun ki sorun yasamayın. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz

merhaba
eşimle 11 aylık evliyiz,boşanma davası açmak istiyorum ama çekişmeli olmaması için 1 yılın olmasını bekleyeceğim.
size sorum düğünde takılan takıların hepsini ailesi aldı,düğünden sonra istediğimde borcum vardı ben aldım ben sattım dedi annesi ama hepsi evde gördüm vermemek için söylendi.onları almak istiyorum. çünkü çok canımı yaktılar. emek verdim o ev için bırakıp gitmek istemiyorum. bu süreçte nasıl yol izleniyor.bilgisi olan varmı ?
teşekkürler şimdiden
Ahh canm ahh aynı şey bendede var bütün tskilariman annesinde bosanma süresindeyim suan altınları alip evi terk etti demisler bilmiyorum alabilcekmiyimm:(

Ya benim anlamadığım nokta hadi kendi taktıklarını aldılar diyelim, size kendi aileniz ve yakınlarınızın taktığı altınları almak nasıl bir aşağılık karakter örneğidir?

Back
X