Cook teşekkür ederim,evet başta tebliğ edilmemiş,ben gittim bunun için tebligat çıktı ama üzerinden 1 ay geçti hala kesinlesmedi,o zaman yakında kesinlesirAvukat değilim, yine de söyleyebilirim gerekçeli kararı mahkeme tebliğ eder. Tebliğ edildiğine dair belge mahkeme kalemine ulaşınca kesinleşme işlemlerini yapar. Siz hızlı olmasını istiyorsanız kaleme gidebilirsiniz, gelip almayacak tebliğ yapılmasını istiyorum diyebilirsiniz. Bazen yoğunluktan ihmal edilebiliyor
Tebligat iki parçadır. Biri tarafa verilir, tarafın imzası alınan bir parçası da mahkemeye döner. Bu parça dosyaya girdikten sonra da memur kesinleşme işlemini yapar. Bu basit kısa bir prosedürdür. Baktınız daha da uzun sürdü arada kaleme gidip geldi mi diye sorabilirsiniz fazla darlamadan. Dediğim gibi bazen dosya içine giriyor, unutuluyor ya da postadan geç geliyor. Oluyor yani böyle şeylerCook teşekkür ederim,evet başta tebliğ edilmemiş,ben gittim bunun için tebligat çıktı ama üzerinden 1 ay geçti hala kesinlesmedi,o zaman yakında kesinlesir
Bi kez gittim zaten,hatta arada arayın sorun dediler aramadim henüz.Eşim o tebligatı almamak için farklı adreste kalıyor şu an,yaz boyu da evine gitmeyecek. Bu durumda o alıncaya kadar kesinlesmez mi yani,muhtara bırakılsa falanTebligat iki parçadır. Biri tarafa verilir, tarafın imzası alınan bir parçası da mahkemeye döner. Bu parça dosyaya girdikten sonra da memur kesinleşme işlemini yapar. Bu basit kısa bir prosedürdür. Baktınız daha da uzun sürdü arada kaleme gidip geldi mi diye sorabilirsiniz fazla darlamadan. Dediğim gibi bazen dosya içine giriyor, unutuluyor ya da postadan geç geliyor. Oluyor yani böyle şeyler
Hayır kesinleşmez. Muhtara bırakılması için bazı şartların bir araya gelmesi lazım. Mahkemeniz bunu yapacaktır. Siz takip edin onlar bilgilendirir.Bi kez gittim zaten,hatta arada arayın sorun dediler aramadim henüz.Eşim o tebligatı almamak için farklı adreste kalıyor şu an,yaz boyu da evine gitmeyecek. Bu durumda o alıncaya kadar kesinlesmez mi yani,muhtara bırakılsa falan
Cook teşekkür ederimHayır kesinleşmez. Muhtara bırakılması için bazı şartların bir araya gelmesi lazım. Mahkemeniz bunu yapacaktır. Siz takip edin onlar bilgilendirir.
Nafaka cok almadim :/Sana şunu diyebilirim madem istemiyrsun bosanmak adam zaten ayridir heralde suan evi vs ayri yerde .gerekceli karar kadar suren bayagi var her hafta sonu cocugu ona ver ve gez arsdsimla buluşacam isim cikti vs vs de ama cok aciklamali konusma detay verme herseye ragmen gururunu ezecen oda ayri neyse . bazen de hafta icide aksam 1 2 saat birak ya döner ya donmez ozgur free harika kadin imajini ciz .umarim nafaka iyi talep ettin ondan zaten her hafta cocugu bırakırsan barisma olmazsa adami artik sal bi sal onu .o zaten bosandiginada pisman olacak
Bizim dava goruldu ama karar yazilmadi.Gerekçeli karar yazılmadan birlikte adliyeye başvurursanız dava düşüyor,evlilik devam ediyor diye biliyorum.yakin zamanda anlaşmalı boşandım,hakim bu sekilde anlatmıştı vazgeçecegimizi düşünerek...
Soyle o en son deneyebiliriZ dedi ben bosanmaliyiz diye dusundum.simdi kafam karisti.Yok alamiyoruz. Adam da vazgecti mi diyorum, cevap yok. Muhtemelen adamjn biseyden haberi de yok, niyeti de. Eger lilakalem tek basina vazgecip karari etkilerse adam hepten fittirir. Anca sureci uzatir, adam bosanmakta israrliysa sonuc degismez ki
Soyle o en son deneyebiliriZ dedi ben bosanmaliyiz diye dusundum.simdi kafam karisYok alamiyoruz. Adam da vazgecti mi diyorum, cevap yok. Muhtemelen adamjn biseyden haberi de yok, niyeti de. Eger lilakalem tek basina vazgecip karari etkilerse adam hepten fittirir. Anca sureci uzatir, adam bosanmakta israrliysa sonuc degismez ki
Rabbim ona iyiki bosamisim dedirtmesin ileride.Bi ara bosanmalardan döndük dedi .adamin ilk vukuati degil. Adam vazgecmedi bence ama pisman olacak lilanin kocasi dunyaya pişmanlık icin gelmis.du ogrenecez az kaldi.
Ama davayi acan o.gerekceli karardan sonrada olurmu?Mahkemenize gidip bir dilekçeyle boşanmaktan vazgeçtiğinizi, dosyanın hüküm ve sonuçlarıyla birlikte kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Karar kesinleşinceye kadar böyle bir hakkınız var. Yurdumun saf kadınları için büyük bir hak tabi. Keşke yapmasanız ama illa kendime bu kötülüğü yapıcam diyorsanız kimse bişey diyemez
Inanin sevip sevmedigini bende anlamadim.agzi sevmiyorum dedi ama baya uzuldu davada ve sonrasi uzuldu.kafam karisti.Anladığım kadarıyla kötü giden bir evliliğiniz sizi sevmeyen bir eşiniz varmış, sorduğunuz soruya avukat üyeler ya da boşanma davası açmış üyeler cevap yazar lakin kötü bir evlilik sevmeyen bir eş için boşanma kararını iptal etmeye çalışmak niye? Davanın iptali için başvuracak kişi eşiniz ise şahsen yerinizde olsam onun itirazına itiraz eder boşanmanın gerçekleşmesini sağlarım, yok boşanmaktan vazgeçen taraf sizseniz de böyle bir kocaya geri dönecekseniz bundan sonra onunla yaşayacağınız hiçbir kötü anı kadere bağlamayın, kaderim böyleymiş dünyaya çile çekmeye gelmişim deyip kaderi suçlamayın zira davayı iptal ettirirseniz yaşayacaklarınızın temelini ellerinizle atıyorsunuz.
Sevenler ayrilmasinInanin sevip sevmedigini bende anlamadim.agzi sevmiyorum dedi ama baya uzuldu davada ve sonrasi uzuldu.kafam karisti.
Inanin sevip sevmedigini bende anlamadim.agzi sevmiyorum dedi ama baya uzuldu davada ve sonrasi uzuldu.kafam karisti.
Iq kac basamakli bunun?Inanin sevip sevmedigini bende anlamadim.agzi sevmiyorum dedi ama baya uzuldu davada ve sonrasi uzuldu.kafam karisti.
Duygular bitmedi kafam karisti.Bitmiş gitmiş, başa dönmeyin. Yeni bir hayat başlıyor sizin için. Bundan sonra daha mutlu olmanız mümkün ama geriye dönerseniz aynı kısır döngüler ve mutsuzluk sizi bekliyor.
Karar davadan 10 gun sonra falan yazılıyorBizim dava goruldu ama karar yazilmadi.
Bizim dava goruldu ama karar yazilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?