- 16 Ocak 2018
- 94
- 346
- 93
Anlaşmalı boşanmada evetTek tarafli vazgecmek iptale yeter mi?
Pismanliklar lordu adamIq kac basamakli bunun?
2.5 ayda yazildiGerekceli karar buyuk sehirde 1 ay icinde yaziliyor. Biz kararı elden almaya gittiğimizde istinaftan vazgeçme dilekcesi verdik, 1 hafta icinde karar kesinlesti.
Bence de dini nikah denesin 1 yil sonra adam yine aynısını diyecekBu kadar sorunlu bir adamla evli kalmaya çalışmanın neresi mantıklı, resmen takıntı yapmışsınız, bari boşanma kararını bozmayın sadece dini nikahla deneyin olmazsa bişey kaybetmezsiniz, iyi giderse nikah kıyması kolay zaten , geçen burda eşiyle 2. Defa deneyen bir kadın vardı, tekrar nikah kıymadan eşiyle denemiş ama adam aynı adam değişmeyince evi terketmişti ve kadın nikâhı olmadığı için kendisini bağlayan bişey de olmadan kolayca yolunu ayırabildi , neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz ki anlamıyorum, ama bişey daha geliyor aklıma belki de eşiniz sizden usanıp kurtulmak istedi boşanmak isteyen en başından beri siz değildiniz, o yüzden de boşanmayı hazmedemiyorsunuz...
Konu sahibi dini nikâhı bence denemez çünkü o eşiyle bu bağımlılığın devam etmesini istiyor, hatta ayrılma ihtimali bile olamasın istiyor, ayrı bir hayat düşünemiyor eşine takıntılı derecede bağımlı, boşanma kararını da bu yüzden bozmak istiyor, kendi içinde bahanelere sığınıyor ya da çocuğu bahane ediyor, adam gerçekten sevmiyor hatta eşinin bu bağımlı halleri itici geliyor, konu sahibi tedavi görmeli, sevilmediği evlilikte ısrarla kalmaya çalışarak kendini bitiriyor, boşanmak isteyen de eşi kendisi değil en başından beri ...Bence de dini nikah denesin 1 yil sonra adam yine aynısını diyecek
Benimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysaKonu sahibi dini nikâhı bence denemez çünkü o eşiyle bu bağımlılığın devam etmesini istiyor, hatta ayrılma ihtimali bile olamasın istiyor, ayrı bir hayat düşünemiyor eşine takıntılı derecede bağımlı, boşanma kararını da bu yüzden bozmak istiyor, kendi içinde bahanelere sığınıyor ya da çocuğu bahane ediyor, adam gerçekten sevmiyor hatta eşinin bu bağımlı halleri itici geliyor, konu sahibi tedavi görmeli, sevilmediği evlilikte ısrarla kalmaya çalışarak kendini bitiriyor, boşanmak isteyen de eşi kendisi değil en başından beri ...
Bence de aynı düzende yaşıyorlar, konu sahibi eşi vazgeçer umudu ile bekliyor, belli ki eşini ikna etme derdinde, boşanmak bu kadar zorlu iken yüzüp kuyruğuna gelip neden vazgeçsin ki , eşini ikna edebilirse davayı geri çekecek, Şuan bunun yollarını arıyor, böyle kadınları çok kullanıyor erkekler , bundan sonra konu sahibi dayak yese bile susmak zorunda kalacak çünkü kendisi devam etmek istiyor...Benimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysa
Olur diye biliyorum.Hatta kuzenim böyle barışmisti eşiyle.Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Insan ne yaparsa kendine yapar .biz tecrubelerimizi aktardik.nicini kapatip istedigi hayati yasar kimsede yorum yapamaz .düzelmeyecek karakterdeki adami düzeltmeye calismak basli basina hata giden yillarina olacakBence de aynı düzende yaşıyorlar, konu sahibi eşi vazgeçer umudu ile bekliyor, belli ki eşini ikna etme derdinde, boşanmak bu kadar zorlu iken yüzüp kuyruğuna gelip neden vazgeçsin ki , eşini ikna edebilirse davayı geri çekecek, Şuan bunun yollarını arıyor, böyle kadınları çok kullanıyor erkekler , bundan sonra konu sahibi dayak yese bile susmak zorunda kalacak çünkü kendisi devam etmek istiyor...
2.5 ayda yazildi
Yogunluktan heŕaldeBize hakim 1 ay demisti, 1 icinde de yazilmisti
Biz bu durumu halamda tecrübe ettik , eniştem söverdi, döverdi, parasız bırakırdı, ailesine ezdirirdi daha neler neler , halama ailesi bile boşan dediği halde asla vazgeçmedi, eşine bağımlıydı sanki boşansa ölecek gibi davranıyordu, her seferinde geri döndü defalarca hamile kalıp çocuk yaptı ( bemce eşini çocukla durduracağını kendine bağlayacağını sandı) şimdi 4 çocuklu bitmiş bir kadın, felç geçirdi ve hep hastahanelerde, defalarca yalvardık o adamdan kurtul diye kimseyi dinlemedi şimdi kimse boşan da demiyor 4 çocukla, halamın tek dediği de keşke bir çocukla boşansaydım şimdi ailesi bile sahip çıkmak istemiyor, 4 çocukla kimse kabul etmiyor, eşiyle saçma sapan anlamsız bir evlilik yaşıyorlar...Insan ne yaparsa kendine yapar .biz tecrubelerimizi aktardik.nicini kapatip istedigi hayati yasar kimsede yorum yapamaz .düzelmeyecek karakterdeki adami düzeltmeye calismak basli basina hata giden yillarina olacak
@Gold Amaç????? Burda beğenmedim atmaniz biraz garip....Bizimki 4 günde yazıldı,ama genelde 1 hafta 10 gün icinde yapılıyormuş,hakim öyle demisti
Üzücü hayatlar. Bilmiyoruz şimdi iki kararsız insanmi desek adamda uzgun diyor ama acaba onami oyle geldi .adami biraksa bu adam pismanligini yasasa dibine kadar zaten dönerse döner. Adami bence evlilkte boğuyorBiz bu durumu halamda tecrübe ettik , eniştem söverdi, döverdi, parasız bırakırdı, ailesine ezdirirdi daha neler neler , halama ailesi bile boşan dediği halde asla vazgeçmedi, eşine bağımlıydı sanki boşansa ölecek gibi davranıyordu, her seferinde geri döndü defalarca hamile kalıp çocuk yaptı ( bemce eşini çocukla durduracağını kendine bağlayacağını sandı) şimdi 4 çocuklu bitmiş bir kadın, felç geçirdi ve hep hastahanelerde, defalarca yalvardık o adamdan kurtul diye kimseyi dinlemedi şimdi kimse boşan da demiyor 4 çocukla, halamın tek dediği de keşke bir çocukla boşansaydım şimdi ailesi bile sahip çıkmak istemiyor, 4 çocukla kimse kabul etmiyor, eşiyle saçma sapan anlamsız bir evlilik yaşıyorlar...
Cocugunu cok seviyor ama bana deger verse haklisin bunlari yasamazdim.Geçmiş konularınıza baktım eğer boşanma kararını bozarsanız çok çekeceksiniz, eşiniz sizi sevmiyor değer vermiyor, çocuğu dahi mecburiyet olarak görüyor ayrıca ailesine bağımlı, siz daha neyinizi feda edeceksiniz en son akıl sağlığınız da gidecek , Şuan da asla sağlıklı düşünmüyorsun, yanlızlık korkun var o yüzden gerçeği göremiyorsun, terapiye gitmelisin , esin seni asla haketmiyor, sen saplantılı şekilde ona bağımlısın, ileride en çok çocuğuna zarar vereceksin ...
Inşallah doğru bir karar alırsınız kendiniz ve bebeğiniz için...Cocugunu cok seviyor ama bana deger verse haklisin bunlari yasamazdim.
bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.Boşan ve yeni bir hayat kur çocuğun için , ne güzel maddi bağımlılığın da yok ailen de seni destekliyor, gezip tozup tatillere gitmek , hayatin tadını çıkarmak varken neden bu saçma adamı ve ailesinin dertlerini çekmekle uğraşacaksın ki ...
Şu konuşmalarınızla bana halamı hatırlatıyorsunuz, eşinin türlü eziyetlerine rağmen o da kıskanıp seviyordu ama adam da bi o kadar aşşağılıyordu belki de bu kadar değer vermese daha kıymetli olacaktı, bence böyle körü körüne birini sevmek çok tehlikeli ...bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.
Bence nikahsız deneyin mahkeme kararını bozmayın, iyi birisi olursa yine nikah kıyılır zaten , en azından denedim dersiniz...bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.
Eee ailede bir yerde haklı ama. 4 çocuğa kim nasıl baksın ? Laf anlamayan söz dinlemeyen kendi çekecek olan kendi...Biz bu durumu halamda tecrübe ettik , eniştem söverdi, döverdi, parasız bırakırdı, ailesine ezdirirdi daha neler neler , halama ailesi bile boşan dediği halde asla vazgeçmedi, eşine bağımlıydı sanki boşansa ölecek gibi davranıyordu, her seferinde geri döndü defalarca hamile kalıp çocuk yaptı ( bemce eşini çocukla durduracağını kendine bağlayacağını sandı) şimdi 4 çocuklu bitmiş bir kadın, felç geçirdi ve hep hastahanelerde, defalarca yalvardık o adamdan kurtul diye kimseyi dinlemedi şimdi kimse boşan da demiyor 4 çocukla, halamın tek dediği de keşke bir çocukla boşansaydım şimdi ailesi bile sahip çıkmak istemiyor, 4 çocukla kimse kabul etmiyor, eşiyle saçma sapan anlamsız bir evlilik yaşıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?