Bosanma davasi?

Bence de dini nikah denesin 1 yil sonra adam yine aynısını diyecek

Bence de dini nikah denesin 1 yil sonra adam yine aynısını diyecek
Konu sahibi dini nikâhı bence denemez çünkü o eşiyle bu bağımlılığın devam etmesini istiyor, hatta ayrılma ihtimali bile olamasın istiyor, ayrı bir hayat düşünemiyor eşine takıntılı derecede bağımlı, boşanma kararını da bu yüzden bozmak istiyor, kendi içinde bahanelere sığınıyor ya da çocuğu bahane ediyor, adam gerçekten sevmiyor hatta eşinin bu bağımlı halleri itici geliyor, konu sahibi tedavi görmeli, sevilmediği evlilikte ısrarla kalmaya çalışarak kendini bitiriyor, boşanmak isteyen de eşi kendisi değil en başından beri ...

Benimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysa

Benimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysa
Bence de aynı düzende yaşıyorlar, konu sahibi eşi vazgeçer umudu ile bekliyor, belli ki eşini ikna etme derdinde, boşanmak bu kadar zorlu iken yüzüp kuyruğuna gelip neden vazgeçsin ki , eşini ikna edebilirse davayı geri çekecek, Şuan bunun yollarını arıyor, böyle kadınları çok kullanıyor erkekler , bundan sonra konu sahibi dayak yese bile susmak zorunda kalacak çünkü kendisi devam etmek istiyor...

Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Olur diye biliyorum.Hatta kuzenim böyle barışmisti eşiyle.

Insan ne yaparsa kendine yapar .biz tecrubelerimizi aktardik.nicini kapatip istedigi hayati yasar kimsede yorum yapamaz .düzelmeyecek karakterdeki adami düzeltmeye calismak basli basina hata giden yillarina olacak

Insan ne yaparsa kendine yapar .biz tecrubelerimizi aktardik.nicini kapatip istedigi hayati yasar kimsede yorum yapamaz .düzelmeyecek karakterdeki adami düzeltmeye calismak basli basina hata giden yillarina olacak
Biz bu durumu halamda tecrübe ettik , eniştem söverdi, döverdi, parasız bırakırdı, ailesine ezdirirdi daha neler neler , halama ailesi bile boşan dediği halde asla vazgeçmedi, eşine bağımlıydı sanki boşansa ölecek gibi davranıyordu, her seferinde geri döndü defalarca hamile kalıp çocuk yaptı ( bemce eşini çocukla durduracağını kendine bağlayacağını sandı) şimdi 4 çocuklu bitmiş bir kadın, felç geçirdi ve hep hastahanelerde, defalarca yalvardık o adamdan kurtul diye kimseyi dinlemedi şimdi kimse boşan da demiyor 4 çocukla, halamın tek dediği de keşke bir çocukla boşansaydım şimdi ailesi bile sahip çıkmak istemiyor, 4 çocukla kimse kabul etmiyor, eşiyle saçma sapan anlamsız bir evlilik yaşıyorlar...

Üzücü hayatlar. Bilmiyoruz şimdi iki kararsız insanmi desek adamda uzgun diyor ama acaba onami oyle geldi .adami biraksa bu adam pismanligini yasasa dibine kadar zaten dönerse döner. Adami bence evlilkte boğuyor

Cocugunu cok seviyor ama bana deger verse haklisin bunlari yasamazdim.

bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.

bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.
Şu konuşmalarınızla bana halamı hatırlatıyorsunuz, eşinin türlü eziyetlerine rağmen o da kıskanıp seviyordu ama adam da bi o kadar aşşağılıyordu belki de bu kadar değer vermese daha kıymetli olacaktı, bence böyle körü körüne birini sevmek çok tehlikeli ...

Eee ailede bir yerde haklı ama. 4 çocuğa kim nasıl baksın ? Laf anlamayan söz dinlemeyen kendi çekecek olan kendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…