Bosanma davasi?

Cok ayip.sizin iq nuzu bilememde kabaliginiz ortada..
Eger gugillarsaniz butun bilgiler var nette.

Anlaşmalı Boşanmada Tebligat Ne Zaman Gelir?​

Duruşma sonrasında mahkeme vermiş olduğu kısa kararı gerekçelendirir ve sonrasında taraflara tebliğ edecektir. Uygulamada mahkemenin gerekçeli kararı tebliğ etmesi yaklaşık 1 ay sürer.

Duygu mantik cakisti.mantigi sectim.
Bu kadar sorunlu bir adamla evli kalmaya çalışmanın neresi mantıklı, resmen takıntı yapmışsınız, bari boşanma kararını bozmayın sadece dini nikahla deneyin olmazsa bişey kaybetmezsiniz, iyi giderse nikah kıyması kolay zaten , geçen burda eşiyle 2. Defa deneyen bir kadın vardı, tekrar nikah kıymadan eşiyle denemiş ama adam aynı adam değişmeyince evi terketmişti ve kadın nikâhı olmadığı için kendisini bağlayan bişey de olmadan kolayca yolunu ayırabildi , neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz ki anlamıyorum, ama bişey daha geliyor aklıma belki de eşiniz sizden usanıp kurtulmak istedi boşanmak isteyen en başından beri siz değildiniz, o yüzden de boşanmayı hazmedemiyorsunuz...

kafam karisik.aklim bosanmami soyledi ama uzuluyorum.

Geçmiş konularınıza baktım eğer boşanma kararını bozarsanız çok çekeceksiniz, eşiniz sizi sevmiyor değer vermiyor, çocuğu dahi mecburiyet olarak görüyor ayrıca ailesine bağımlı, siz daha neyinizi feda edeceksiniz en son akıl sağlığınız da gidecek , Şuan da asla sağlıklı düşünmüyorsun, yanlızlık korkun var o yüzden gerçeği göremiyorsun, terapiye gitmelisin , esin seni asla haketmiyor, sen saplantılı şekilde ona bağımlısın, ileride en çok çocuğuna zarar vereceksin ...

Boşan ve yeni bir hayat kur çocuğun için , ne güzel maddi bağımlılığın da yok ailen de seni destekliyor, gezip tozup tatillere gitmek , hayatin tadını çıkarmak varken neden bu saçma adamı ve ailesinin dertlerini çekmekle uğraşacaksın ki ...

Şöyle bir eski konularınıza göz attım da adamın size tahammülü bitmiş, sevgisi, saygısı bitmiş. Zaten çocuk için hala evli kalıyormuş. Sürekli bağırıp çağıran, evde gerginlik yaratan artık karı koca ilişkisinin kalmadığı, birbirinize çocuk için tahammül ettiğiniz bir evliliği sürdürmenin bir anlamı var mı?
Ayrıca lütfen biraz gururlu olun. Üzülen, boşanmak istemeyen adam size bunları yapmazdı. Şuan siz değil o boşanmamak için çabalardı. Kendinize olan saygınızı koruyun artık lütfen. Yeni bir hayata başlamak, eski mutlu günleri unutmak zor geliyor olabilir. Size çektirdiklerini düşünün bu zamanlarda. Çocuğunuzu da mutsuz bir evlilikte, mutsuz bir evde büyütmeyin.

Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
2 hafta içinde itiraz hakkı var tarafların. İki hafta sonrasında bir itiraz yoksa gidip yine imza atmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…