- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Karaktersiz bir insan ailesinin.sozunden çıkmayan beni ve bebeğini ezdiren. Ablasına eziyet ettiren. Abisi.nederse onu yapan. Annesinin dibinnden ayrılmayan. Ve ekonomik baskı yapan adinin teki cok konustum cook ama değişmiyor.Bence haftaya ulaşır diye düşünüyorum neden dava açmıştınız
Hakkinda hayirlisi olsun.. imkanın varsa. Avukatla anlaş delillerin yüksekse önden biraz para ver. Gerisini aldigin nafakayla ve tazminatla ode. Imkanin yoksa bürodan avukat iste.Hayırlı olsun. Ben de acıcam ınsallah.masraflarını arastırıyorum
Ya ne kadar benzer durumlar. Allahım bana da boşanma davası açtım yazmayı nasip etsin.Karaktersiz bir insan ailesinin.sozunden çıkmayan beni ve bebeğini ezdiren. Ablasına eziyet ettiren. Abisi.nederse onu yapan. Annesinin dibinnden ayrılmayan. Ve ekonomik baskı yapan adinin teki cok konustum cook ama değişmiyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım olmayınca bazen olmuyo isteKaraktersiz bir insan ailesinin.sozunden çıkmayan beni ve bebeğini ezdiren. Ablasına eziyet ettiren. Abisi.nederse onu yapan. Annesinin dibinnden ayrılmayan. Ve ekonomik baskı yapan adinin teki cok konustum cook ama değişmiyor.
Arkama dönüp. Bakmak için sormadım.Neyini merak ediyorsunuz ki eşiniz mahkeme celpini alınca insafa mı gelecek ? Boşanmaya karar vermişseniz arkanıza dönüp bakmayın bile. Eninde sonunda eşinizin eline ulaşacak o kağıt.
Çekişmeli açtım çünkü.İnşallah bir an evvel prangalardan kurtulursunuz.
Anlaşmalı boşanma mı ? Eğer öyle ise çok kısa sürede evliliğiniz biter.
Inşallah en kısa zamanda kurtulursun seninde konunu okudum ve dua ettim.Ya ne kadar benzer durumlar. Allahım bana da boşanma davası açtım yazmayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim.Hakkında hayırlısı olsun canım olmayınca bazen olmuyo iste
Ilçede actim. Peki teşekkür ederim.Açtığınız mahkemenin yoğunluğuna göre değişir. Büyük illerse dosya çok olduğundan gecikmeler olur ama e devletten görebilir. Sana mesaj attığında e devlette bak de geç.
Gecmis olsun. Ama sakin olun lutfen. Arada cocugunuz var. Simdi bile sogukkanli ve mantikli olmaniz gerekiyor. Davayi actiniz,avukatiniz var,teknik konulari avukat dusunsun. Siz simdi kaza yaptiginizi hasari tamir etmeye calistiginizi dusunun. Uzman destegi sizi rahatlatacaktir. Olacaklari soyliyeyim; kiziniz biraz buyuyunce baba oldugu aklina gelecek. O zamana kadar aramayacak,sormayacak. Cocuk buyudugunde ben boyle olsun istemezdimler, cocugum seni cok seviyorumlar havada ucusacak. Bir de baba yoklugu travmasini yasamasin diye uzman destegi almaniz faydali olacak. O zaman ne yapacaksiniz? Sinirlenmek sizi yipratir,cocugunuzu korkutur. Dilinizden eski esinize dair kotu sozleri silin. Seref yoksununun onde gidenir ama dilinizi alistirmayin. Ileride sinir hastasi,mutsuz,asabi bir anne ve kadin olmak istemiyorsaniz yapmayin bunu lutfen. Yoksa adamla alakali bir durum yok. Yalniz buyuteceksiniz evladinizi. Haksizlik mi? Evet. Ama cocugunuzun saglikli buyumesi icin bu karari vermistiniz,unutmayin. Kucuk seyleri buyutmemeyi, cocugunuzla harika zaman gecirmeyi ogrendiginizde isler sandiginizdan kolay gelisecek. Rabbim once huzur,sonra saglik sihhat versin size. Moralinizi simdiden bozmayin. Yeni hayatinizin hayalini kurun. Esinizi de zihnen unutun. Bu kisim 2-3 yilda olur en iyi ihtimalle. Cocuklarimiz cok akilli. Kim durust,kim numaraci anliyorlar. Yolunuz acik olsun.Arkama dönüp. Bakmak için sormadım.
Hemen yargılamayın
Haysiyetsiz bana anlaşmalı bitsin diyor.. mesaj atmış şu gün hazır ol gidicez biticek diye ama benim davayı açtığımdan haberi yook.
Şu kağıt hemen gitsin istiyorum beni çok salak yerine koydu.
Ve hala burda bile ekonomik baskı uyguluyor ve bana para yollamıyor kesinlikle çocuğu görüp gitti. Ben bu adiye daha ne için döneyim.
Bende aynı süreçteyimIlçede actim. Peki teşekkür ederim.
ikimizn kocasida ayni bende dava acmaya hazırlanyrmKaraktersiz bir insan ailesinin.sozunden çıkmayan beni ve bebeğini ezdiren. Ablasına eziyet ettiren. Abisi.nederse onu yapan. Annesinin dibinnden ayrılmayan. Ve ekonomik baskı yapan adinin teki cok konustum cook ama değişmiyor.
Hepsi mi.mal olur Allahım bunlar neden evleniyor ki.. yaşamaları. Bile hataikimizn kocasida ayni bende dava acmaya hazırlanyrm
Allah razı olsun. Bütün. Iyi insanlar mutlu olsunn.Bende aynı süreçteyim
Çalışmıyorsanız nafaka alırsınız
Çocuğunuz içinde alırsınız
Altınların hepsi sizin
Onun hatalı olduğunu ispatlarsanız tazminatta alırsınız
Ama zor ve yorucu süreç
Allah yardımcınız olsun
Umarım her şey gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?