- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Okadar güzel.yazmissiniz kiGecmis olsun. Ama sakin olun lutfen. Arada cocugunuz var. Simdi bile sogukkanli ve mantikli olmaniz gerekiyor. Davayi actiniz,avukatiniz var,teknik konulari avukat dusunsun. Siz simdi kaza yaptiginizi hasari tamir etmeye calistiginizi dusunun. Uzman destegi sizi rahatlatacaktir. Olacaklari soyliyeyim; kiziniz biraz buyuyunce baba oldugu aklina gelecek. O zamana kadar aramayacak,sormayacak. Cocuk buyudugunde ben boyle olsun istemezdimler, cocugum seni cok seviyorumlar havada ucusacak. Bir de baba yoklugu travmasini yasamasin diye uzman destegi almaniz faydali olacak. O zaman ne yapacaksiniz? Sinirlenmek sizi yipratir,cocugunuzu korkutur. Dilinizden eski esinize dair kotu sozleri silin. Seref yoksununun onde gidenir ama dilinizi alistirmayin. Ileride sinir hastasi,mutsuz,asabi bir anne ve kadin olmak istemiyorsaniz yapmayin bunu lutfen. Yoksa adamla alakali bir durum yok. Yalniz buyuteceksiniz evladinizi. Haksizlik mi? Evet. Ama cocugunuzun saglikli buyumesi icin bu karari vermistiniz,unutmayin. Kucuk seyleri buyutmemeyi, cocugunuzla harika zaman gecirmeyi ogrendiginizde isler sandiginizdan kolay gelisecek. Rabbim once huzur,sonra saglik sihhat versin size. Moralinizi simdiden bozmayin. Yeni hayatinizin hayalini kurun. Esinizi de zihnen unutun. Bu kisim 2-3 yilda olur en iyi ihtimalle. Cocuklarimiz cok akilli. Kim durust,kim numaraci anliyorlar. Yolunuz acik olsun.
Rica ederim. Ilk zamanlar ben de kirmizi renk gormus boga gibiydim. Sonra baktim cocuguma zararim olacak. Farkli acidan bakmaya basladim. Yasal anlamda yapmam gerekenleri yapip meseleyi orada biraktim. Boyle yaptigimda cok rahatladigimi farkettim. Inanin degmezler. Tek degecek olan evlat. Sagliginizi ve paranizi idareli kullanin. Ileride cok isinize yarayacaklar.Okadar güzel.yazmissiniz ki
Ben zaten doktor destegide alıyorum
Çocuğum.icinde alacağım.
Çok teşekkür ederim..
Allah razı olsun çok iyisinizRica ederim. Ilk zamanlar ben de kirmizi renk gormus boga gibiydim. Sonra baktim cocuguma zararim olacak. Farkli acidan bakmaya basladim. Yasal anlamda yapmam gerekenleri yapip meseleyi orada biraktim. Boyle yaptigimda cok rahatladigimi farkettim. Inanin degmezler. Tek degecek olan evlat. Sagliginizi ve paranizi idareli kullanin. Ileride cok isinize yarayacaklar.
Son durumunuz ne acaba bende sizinle aynı sebepten dolayı Pazartesi dava açacağım benim de kanıtlarım var ne hak iddia edebilirim siz ne yaptınızAllah razı olsun çok iyisiniz
Son durumunuz ne acaba bende sizinle aynı sebepten dolayı Pazartesi dava açacağım benim de kanıtlarım var ne hak iddia edebilirim siz ne yaptınız
bu işler hemen olmuyor. Davayı actim beklemedeyim. Avukatım adlı yardımlı aç Dedi
Öyle açtım. Şuan incelemede. Kâğıtta 2 haftaya gidermiş. Karşı tarafa.
Kanıtların gucluyse.
Ben altınlarımi
Ve yüksek miktar tazminat istedim.
Hayırlısı velayeti çocuğumun.
Birde nafaka.
Kesin nafaka belli olana kadar da
Cocugumla bana acil 1000 lira bağlamasını istedi avukatım.
Gelişme oldukça yazicam.
Ekonomik baskı mı? Şiddet yapmış resmen! Allah işlerinizi rast getirsin helal olsun ayakları üzerinde durabilen erkeğin şiddetine boyun eğmeyen kadın görünce gurur duyuyorum hemcinslerimleKaraktersiz bir insan ailesinin.sozunden çıkmayan beni ve bebeğini ezdiren. Ablasına eziyet ettiren. Abisi.nederse onu yapan. Annesinin dibinnden ayrılmayan. Ve ekonomik baskı yapan adinin teki cok konustum cook ama değişmiyor.
Ekonomik baskı mı? Şiddet yapmış resmen! Allah işlerinizi rast getirsin helal olsun ayaları üzerinde kadın görünce gurur duyuyorum
Ah ah. Kv denen kadında evimin anahtarı vardı bana sormadan verdi. Eve girip çıkıyor.
Yatak odamıza kaç çocuk doguracagimiza ablası annesi. Karışıyordu.
Abisi denen her işine bunu koşturuyordu.
Ben bir hastane diyip birşey işteyim dinlemiyordu. Adiiii
onuda ac okudum konunu.Hayırlısı bakalım bende altınlarımı ve nafaka istedim tazminatta açmayı düşünüyorum
O beni engelledi eski numaramdan whatsap kullanıyorum hala silmedim o numarayı ben kimseyi engellemedim ama onlar beni engelledionuda ac okudum konunu.
Allah yardımcimiz olsun.
Üzme kendini lütfen dik dur ezdirme
Geri donerlerse. Sert dur kanma yalanlarına.
Bikere her şekilde haklisin çünkü seni bırakmış. Annengile bida dönmemiş.
Ayriyeten. Bütün mesajlar dursun sakin silme.
Ve onuda engelleme hakaret mesajı atarsa. Atsın silme ki sen haklı ol.
Bu kadınlar madem oğullarından ayrılamayacaklar neden. Kızların başlarını yakıyorlar. Ya..O beni engelledi eski numaramdan whatsap kullanıyorum hala silmedim o numarayı ben kimseyi engellemedim ama onlar beni engelledi
Eşim çok tartıştı bu konuda annesiyle ama yine de aklını çelmişlerBu kadınlar madem oğullarından ayrılamayacaklar neden. Kızların başlarını yakıyorlar. Ya..
Ogullarida annelerinin memelerinden ayrılamıyor.
Benimki hiç tartışmadı hep onlar haklıydı.Eşim çok tartıştı bu konuda annesiyle ama yine de aklını çelmişler
Merhaba çalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı mal varlığı yoksa adliyeden dava giderleri için adlı yardim talep edebiliyorsunuz ve avukat da talep edebiliyorsunuz.Hayırlı olsun. Ben de acıcam ınsallah.masraflarını arastırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?