günaydın herkese..
geçen gün bir konu açmıştım eş ailesiyle doğuya gezmeye gitmiştim hatırlayan var mı bilmiyorum.
olaylar dallandı budaklandı, eşime ailenle arana bir süre mesafe koy ki anlasınlar artık beni ezmesinler dedim (yaşadığımız her sorunda - üstüme yürümeler, hakaretler- hiç alınganlık etmeden yanlarına gidiyordu) ilk başta kabul etmedi ben ablamın evindeydim, daha sonra tamam dedi gelip beni aldı ama köpek gibi davrandı. ertesi gün anneme ben geldim ama bu adam bana köpek gibi davranıyor dedim neyse ablam sinirlendi baya 3 yılda ilk defa benim ailem eşimle sert konuştu, kızımızı sen veya senin ailen üzmeye devam edecekse kızımızı bırakın dediler..
bu konuşmanın ardından eşim beni arayıp senin ailen benimle bu şekilde konuşamaz dedi 3 yıldır ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama benim ailem 1 defa ses çıkarınca olay oldu.
bugüne kadar hep ailemle eşim arasında set oldum, ailem ben küsmeyeyim diye eşime sesini çıkartmadı.
Şimdi annemin evindeyim, boşanmak istiyorum - aslında istemiyorum.. yani mutlaka anlayan vardır bu durumu..
eşim olaylar bu kadar ileriye gitmeden dalgaya alıyordu bu yerleri kimle gezeceksin ben yokum falan diye bende ömür boyu senin yasını tutmam bende evleneceğimdir bir gün dedim.. bu olay büyüdü büyüdü ve ortak bir arkadaşımızla durumu paylaşınca iş gelinlerce evlenmeden başka erkekleri düşünüyora kadar gitti..
baktım ki laf söz çok olacak bu evlilikte biz her ne kadar mutlu olsakta eş ailesi yüzünden mutluluğumuz da hep gölge olacak, avukatla görüşme kararı aldım. dün gittim görüştüm adam işiniz zor eş ailesi sana bunca şey yaşatırken şahidin varmıydı dedi şahit yok çünkü hep onlara gittiğimiz zaman sorun oluyor. hakim boşamaz sizi anlaşmalı boşanmaya bak dedi..
eşimi aradım, x ben devam edemiyorum anlaşalım boşanalım dedim.. ablama saydırmaya başladı, yani 3 yıl da ben ona 10 olay sayabilirim o 1 olaydan bahseder.. senin yapamadığını ablam yaptı sen beni savunmuyorsun arkana almıyorsun diyorum bunlara cevap yok bozuk plak gibi ablan bana şunu dedi bunu dedi diyor.. yahu annesi 2 ablası babası ayrı ayrı üstüme yürüdü onları söylüyorum adam duymuyor bile.. hakaret ettiler diyorum ablan bana gelinlerceyi üzecekseniz bırak dedi nasıl evime karışır diyor..
ilk daha annemlerle konuşmaya geldiğinde anneme dönüp kızın evi temizlemiyor ütü yapmıyor diye beni şikayet ediyordu, sabahtan akşama kadar it gibi çalışıyorum o kadar temiz ev istiyorsan temizlikçi tut dedim kendi ütüsünü 1 veya 2 defa anca yapmıştır, hepsini birden yapmasam da ne giyeceksek ütülüyordum..
sinir hastası oldum artık bu ailenin elinde, eşimi seviyorum ama bu evlilik devam ederse ben deliririm gibi..