boşanma hakkında

miachesfem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
3
0
1
41
merhaba arkadaşlar burada yeniyim ve çok dertliyim her şeyden önce bu platformda bir çok kadının sorunlarını ve bilgilerini paylaştığını gördüm o yüzden sizin destek ve deneyimlerinize ihtiyacım var içinizde boşanmış olanlardan öğrenmek istiyorum boşanmış olan arkadaşlarımız boşanmadan önce eşlerinde ne tür olumsuz farklı davranışlar gördüler?

kötü durumda değiliz ama eşimin benden bir şeyler gizlemesinden dolayı böyle bir düşüncesi var mı diye şüpheleniyorum

dün mesela bana bi tartışma esnasında onu niye evlenmeye zorladığımı söyledi geçmişle ilgili halbuki ben kendisinden ayrılmıştım kendisi barışmak ve evlenmek istemişti konunun hiç alakası yok

Merhaba

Ben tam olarak sizin sorununuzu anlayamadım. Boşanmış olan kişilerden ne türde sıkıntı,olumsuzluk gördüklerini sormuşsunuz ancak herkes kendi sabrına, algısına, tahammülüne, bakış açısına, beklentisine göre hayat yaşıyor. Bunun cevabı pek faydalı gibi değil bence. Ancak sizle aynı durumda olan birilerinden belki fikir alınabilir bu nedenle de sorununuz nedir onu öğrenmek gerekir.

ben boşanmadım ama ilgi bitewrse sevilmediğimi hissedersem aldatma ya da böyle saçma şey yaparsa çocuğum var yok dinlemem kapının önüne koyarım

Back
X