Boşanma hk

Rumuzkalmamis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
34
-34
86
39
Merhabalar,

Eşimden boşanmayı düşünüyorum yalnız aklıma takılan bir konu var, bilgisi olanlar paylasabilirse çok memnun olurum.

Eşim evlenmeden bir kaç ay önce ablasidan 64 bin TL borç alarak iş icin araba aldi. Kendisinin vergi borcu olduğundan ve benim de o sıra kimliğinin kayıp olmasından dolayı araci abisinin üzerine yaptırdı. Bu arada aracın diğer masrafları için yaklaşık 15 bin TL de kendi paramdan verdim.

Biz düğün takılarıyla ablasına olan borcu ödedik. Geri kalan para ise, eşimin önceden kalma bi kaç borcu ve düğün esnasında yaptığımız diğer masraflara gitti.

Düğünde 56 bini altin olmak üzere, 84 bin TL takı takıldı. 10-12 çeyrek dışında onların tarafından altın takilmadi.

Soru şu; eşimin uzerinde herhangi bir mal vs yok, sgksiz calıştığı için kazandığı parayı da kanitlamam mümkün değil.

Boşanma davasında bu maddi kayip nasıl telafi edilir? Altınlar kadına veriliyor diye biliyorum ama esimde araç dışında herhangi bişey yok araç da abisinin üzerinde. Sizce nasıl olur?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sgk sı da yoksa hiç bir gelirim yok diyebilir.
Ve sgk lı bir iş bulana kadar nafaka veya başka bişey alamazsın diye biliyorum. Ama tabi bir avukata danışman daha sağlıklı olucak.

Sgk sı da yoksa hiç bir gelirim yok diyebilir.
Ve sgk lı bir iş bulana kadar nafaka veya başka bişey alamazsın diye biliyorum. Ama tabi bir avukata danışman daha sağlıklı olucak.

Avukata danisacagim da, bilen arkadaşlardan ön bilgi alıp kendimi hazırlamak istiyorum.

Çekişmeli boşanıcaksan eger takılar için dügün videonu kanıt gösterebiliyosun.
Ama araba için bişe söyleyemicem cünki abisinin üstüne yapmış.

Araba eşinizin üzerine olsa bile evlenmeden önce alınmış sanırım anladığım kadarıyla. O yüzden arabadan hak iddia edemez sınıf ama takımlarıniz için düğün videosunu kanit gosterip alabilirsiniz.

Düğün videosu duruyor, ama benim korkum diyelim ki hakim takılar için belli bir miktar belirledi ama ödemek istemezse nasıl olur?

"Takılara karışmadım kendisi için harcamıştı " diyebilir ama

Miktar vermem çok gereksiz olmuş..

Aslında işin özeti düğün takılarının %70 i benim akrabalarımdan geldi ve ben bir çeyrek bile kendime ayirmadim.
O yüzden bosanma sonrası nasıl olur diye kafama takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…