- 25 Haziran 2010
- 5.373
- 5.388
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen...Eşim aşırı pasif sessiz bi adam yıllardır idare ediyorum,ailesinin herşeyini...Buaralar kv hasta diye onlara geldik,bebeklere görümcem baktığı için...Yani dipdibeyiz,eskiden ayda yılda bir gördüğüm tipleri,duyduğum laflarını,şimdi her akşam mecburen maruz kalıyorum (2 hafta bitti işte) Bn de bugün kendi evimizden çıkarken,eşime kulaklıkla oturup (maç izliyor oyun oynuyor) beni o lafların altında ezme cevap ver üzülüyorum dedim,bn cvp verirsem saygısızlık olacak ama sen evlatsın atacak değiller seni dedim,olan oldu...Tuttu kolumdan dışarı koydu beğenmiyorsan çık git dediSiz şu ilçeye gidiş geliş yapan öğretmen hanımsınız.Çocukların bakımı için bundan sonra nasıl bir yol izlesem diyordunuz.Allah allah yahu.Konu ne zaman ve neden boşanmaya kadar geldiki böyle?
Okulun tatil olmasına var daha..bakıcı bulmak çok zor bilirsiniz,dönem ortasında kreş de öyle..Kv hasta oldukça biz eve geçemiyoruzSiz oradan uzaklasmadikca mutlu olamazsınız.Esiniz onların dolduruşuna geliyor hata yapıyor.Sizi de cocuklarini da düşünmüyor.Asil ailesi sizsiniz halbuki sahip çıkmalı.Ikizleriniz de küçük üzülmeyin her halükarda size verirler.Bir baba bebeklere bakamaz.Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer aranız düzelir.
Anlaşmalı boşanacaksanız,dilekçe yazıp imzalıyorsunuz.. Gün veriliyor.. Anlaşmalı da velayet konusunu da kendiniz dilekçeye ekliyorsunuz..avukata dahi gerek olmaz..Karşılıklı boşanmaya karar verdik eşimle,eşimin ailesinin bitmek bilmez istekleri eleştirileri dedikoduları ve eşimin her şeye kulak tıkaması tüketti bizi,kısaca süreç nasıl işliyor anlatır mısınız ? 10 yıl beklediğim 2 yaşında da ikizlerim var,kime verilir ?
Tuttu kolumdan dışarı koydu beğenmiyorsan çık git dediçocuklarımla da tehdit etti,önce onları sonra kendimi öldürürüm sana vermem dedi
![]()
Eşim Asla böyle bir adam olmadı,kadınlar gününde bile müthiş bi papatya buketiyle eve gelen biridir,yıllarca böyleydi, şu son iki hafta bizi çok yıprattı..kv hasta eve gelen giden bitmiyor her gelenden de azar işittiğimizi hesaplayınŞu kalın çizgiyle göstermeye çalıştığım kısım ki umarım becerebilmişimdir beni benden aldı. Bu kadar ağır ithamlar bu kadar ağır kelimeler tutup dışarı atmalar git değil direk atmalar hoş git dese de nerdeyse aynı kapı ama çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Sen istedikten sonra kesin sana verilir ama sen yok ben istemiyorum diyorsan babaya verilir. Anlasmali protokol yazarsiniz. Coxuklarin velayetiev esyalari uzerinize kayitli tasinmaz mallar tapusu olan seyler takilar kimede kalacaksa yazin istirak nafasi yoksulluk nafakasi hepsi protokilde yazin ikiniz imzalayin sonr abir dilekce ile gidim acin davanizi bir ay sonra bosanirsiniz. Sonra da soyadiniz degisir.Karşılıklı boşanmaya karar verdik eşimle,eşimin ailesinin bitmek bilmez istekleri eleştirileri dedikoduları ve eşimin her şeye kulak tıkaması tüketti bizi,kısaca süreç nasıl işliyor anlatır mısınız ? 10 yıl beklediğim 2 yaşında da ikizlerim var,kime verilir ?
çocuklarımla da tehdit etti,önce onları sonra kendimi öldürürüm sana vermem dedi![]()
lütfen ömür boyu pişman olacağınız kararlar vermeyin belli ki eşiniz özünde iyi bir eş ve baba çevresel faktörler etkilemiş sizi güzelce oturun konuşun şu an yaşadığınız olumsuz şeyler (kv hasta olması yakın yaşamanız vs.) geçici durumlar ve annesi hasta diyorsunuz belki bu yüzden üzgün ve streslidir bence tekrar konuşunEşim Asla böyle bir adam olmadı,kadınlar gününde bile müthiş bi papatya buketiyle eve gelen biridir,yıllarca böyleydi, şu son iki hafta bizi çok yıprattı..kv hasta eve gelen giden bitmiyor her gelenden de azar işittiğimizi hesaplayın(iki çalışansınız babana yardım et oğlunun düğünü yapsın gibi ) bunlar beni mahvetti. Çok afedersiniz kaynım biriyle yatacak diye bn niye daha ne ev ne araba sahibi olmamışken ona yardım ediyorum
![]()
Evet aynen...Eşim aşırı pasif sessiz bi adam yıllardır idare ediyorum,ailesinin herşeyini...Buaralar kv hasta diye onlara geldik,bebeklere görümcem baktığı için...Yani dipdibeyiz,eskiden ayda yılda bir gördüğüm tipleri,duyduğum laflarını,şimdi her akşam mecburen maruz kalıyorum (2 hafta bitti işte) Bn de bugün kendi evimizden çıkarken,eşime kulaklıkla oturup (maç izliyor oyun oynuyor) beni o lafların altında ezme cevap ver üzülüyorum dedim,bn cvp verirsem saygısızlık olacak ama sen evlatsın atacak değiller seni dedim,olan oldu...Tuttu kolumdan dışarı koydu beğenmiyorsan çık git dedihiç böyle görmedim eşimi,ailesinin az çok nasıl insanlar olduğunu biliyor,sakinken hak veriyor ama cvp veremem diyor,çocuklarımla da tehdit etti,önce onları sonra kendimi öldürürüm sana vermem dedi
gayet rahat olan adam da iki haftada çıldırdı,hem onlara cvp veremediği için hem de kabul ediyorum bnm üstüne gitmemle oldu bu
ama sonuç olarak ayrılalım dedik
![]()
Bence ailesini sevindirmeyin üstüne gitmeyin erkekler üstünegittikçe daha cok sıkılıyo oluruna bırakın onların sözünden sohbetinden rahatsız olmayın relax olun yahu bitince dahamı güzel olacak inan bu sebepten boşanılmaz aynı sıkıntılardan boşandım bende 5 yıl önce ama gerekyok takmazsın olır biter inatlarına kocana daha cok sarıl daha cok sev sakinken eşinin sana hak vermeside büyük bişey hiç kabullenmeyebilirdide ailesi sonucta bi yerde kalıyo öyle reddemez ya sen hayatına bak sekerim yıllar sonra bunların bi önemi kalmıycak cocukların büyüycek pozitif olEvet aynen...Eşim aşırı pasif sessiz bi adam yıllardır idare ediyorum,ailesinin herşeyini...Buaralar kv hasta diye onlara geldik,bebeklere görümcem baktığı için...Yani dipdibeyiz,eskiden ayda yılda bir gördüğüm tipleri,duyduğum laflarını,şimdi her akşam mecburen maruz kalıyorum (2 hafta bitti işte) Bn de bugün kendi evimizden çıkarken,eşime kulaklıkla oturup (maç izliyor oyun oynuyor) beni o lafların altında ezme cevap ver üzülüyorum dedim,bn cvp verirsem saygısızlık olacak ama sen evlatsın atacak değiller seni dedim,olan oldu...Tuttu kolumdan dışarı koydu beğenmiyorsan çık git dedihiç böyle görmedim eşimi,ailesinin az çok nasıl insanlar olduğunu biliyor,sakinken hak veriyor ama cvp veremem diyor,çocuklarımla da tehdit etti,önce onları sonra kendimi öldürürüm sana vermem dedi
gayet rahat olan adam da iki haftada çıldırdı,hem onlara cvp veremediği için hem de kabul ediyorum bnm üstüne gitmemle oldu bu
ama sonuç olarak ayrılalım dedik
![]()