BOŞANMA KARARI ALAMAMAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birDerdim VAA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
2
-6
1
27
Merhabalar herkese,

3.5 yıldır evliyim, 2 yaşında bir oğlum var. Eşimle başka birisiyle nişan attıktan tam 1 yıl sonra evlendim. Nişanlım beni terk etmişti. Duygusal boşluktaydım. Eşimle tesadüfen iş ortamında tanıştık. Hiç sevmemiştim çok sevimsiz soğuk ve donuk gelmişti. O beni beğenmiş görür görmez. Peşimden koştu aylarca yüz vermedim istemedim. Sonra ısrarı sonucu görüşmeye başladık çok büyük jestler yapıp ( maddi değil ) aklımı alıyordu. Dünyada bir ben varmışım gibi davranıyordu. Ayaklarımı yerden kesti. 6 ay içinde nişanlanıp evlendik. Hiç tanımadan evlendik. Ailelerimiz çok farklıydı. Eşimle meslektaş olmamıza rağmen, benim ailem maddiyat olarak ortanın bir tık üstü ve seküler, onun ailesi de ortanın altı ve muhafazakardı. Ama eşimin kafa yapısı benim aileminkine daha uygundu. Muhazakar hayatı sevmiyordu. Eşim çok maddiyatçıydı. Aile desteği olmadan büyümüş tek başına. Ve doğulu, antepli. Bizse Mersinliyiz ama İskenderunda yaşıyoruz. Daha sonra evlendiğimiz gün de dahil para yüzünden burnumdan getirdi en güzel günlerimi. ne altın ne ev ne araba hiçbişey istememe rağmen sürekli maddiyat yüzünden saygısız konuşmalar yapıyordu. Ailesinden beş kuruş destek altın hiçbişey görmedik. Ailem çok destek oldu bize, ama buna rağmen kimse kendi ailesi hakkında konuşmadı. Evliliğin ilk zamanları, evde sürekli kavga yok yere. o ayaklarımı yerden kesen adam gitmiş, evde hiç konuşmayan bir adam gelmişti. Ben de neden böyle yaptığını sorduğum zaman evde kavga gürültü eksik olmuyordu. En ufak şeyler hakkında sohbet etmek istedğmde boğazıma bıçak dayadığını, boğazımı sıktığını biliyorum . en başta bu durumdan pişman olup özür dilemişti. Şimdi ise, arkadaşlarımın önünde beni yerden yere vurmuşluğu var, kafama vura vura işe bırakmışlığı var asla pişman olduğu yok. ( depremden sonra ) bazen çok iyi davranıyor, bazen seni öldürmek istiyorum beni sen delirtiyorsun diyor. eN SON Kavga ettiğimizde sahildeydik, bira şişesini sinirlenip üstüme fırlattı, oğlum basbas bağıra bağıra ağladı korktu, kaçtık babamın evine geldik. Aileme şiddet olaylarını anlatmama rağmen eşimin dengesizliğini hal tavılarını bildiklerinden ( abime silah çekmişti ) boşanmamı istiyorlar. Bense ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Mantıklı olanın boşanmak olduğunu biliyorum biliyorum, ama ah işte yufka yüreğim iyi olduğumuz zamanları hatırlıyor onun da yaptığı fedekarlıklar vardı şurda şu iyiliği vardı diyorum. kendimi suçlu hissediyorum sonra.
yorumlarınızı bekliyorum.

Oyyy oyyy yorum yapmaya dermanım kalmadı şu" boğazımı sıkıyor, bıçak dayıyor" kısmından sonra.çok üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına.
Sonunu okuyan da klasik, huysuzluk, laf dalaşı,bağırma çağırma sanır.adam suç makinesi çıkmış, yakında katil olacak.kadın hâlâ vicdan yapıyor ilk kurban olma şerefine nail olmak istiyor heralde konu sahibi.giderayak bir güzellik yapmaya niyetlenmiş

n ufak şeyler hakkında sohbet etmek istedğmde boğazıma bıçak dayadığını, boğazımı sıktığını biliyorum .
Kavga ettiğimizde sahildeydik, bira şişesini sinirlenip üstüme fırlattı
Elinizde mesleğiniz de varmış çoğu kişi ekonomik özgürlüğü olmadığı için böyle şiddete maruz kalıp boşanmıyor, sonu malum ya öldüresiye dövülüyorlar(şanslılarla ölmüyorlar) ya da gerçekten ölüyorlar. Lütfen oğlunuzun psikolojisi daha fazla bozulmadan kendinize yeni bir hayat kurun çekmek zorunda değilsiniz böyle psikopat bir adamı, önceki hali önemli değil demek ki evlenmek için kandırmış sizi gerçekten seviyor olsa saçınızın teline zarar vermez.

Ne bekliyorsun seni öldürmesini mi gerçi bu kafayla da beni öldürdü ama mezarıma çiçek getiriyor bak çok iyi dersin

Evliliğin ilk zamanı boğazına bıçak dayamış adama bir de çocuk doğurdun yani aferin. Boşanma ikinciyi de doğur kardeşim

Boğazına bıçak dayıyor,insanlar içinde şiddet uyguluyor, işe bile giderken kafanıza vura vura uğurluyor,bebeğiniz yanında size şişe fırlatıyor çocuk çığlık çığlığa korkuyor ama siz adamdan ayrılmıyor vicdan yapıyorsunuz.Aferin ama isterdim ki aynı vicdan evladiniz için kendiniz için ortaya çıksaydı .
Kendinize azcik saygınız olsaydı ilk şiddette kapının önüne koyardiniz adamın bilinç altına msj "ağzıma et , onurumu gururumu cigne ben ve evladım uğruna feda"
Sizin gibi kadınlara verecek tek tavsiyem gidin ne çekerseniz çekin ama masum yavruları anayı babayı abiyi bu saçma şeye bulaştirmayin.Arkanizda dursalar siz bu kafayla onları da ortada ,belanın içinde bırakırsınız.......

Eşinizin öfke sorunu var gibi kendini kontrol edemiyor. Ve en önemlisi şiddet.
Bana kalırsa ilişkinizi sonlandırmanız sizin ve çocuğunuz yönünde doğru olandır.
Yarın öbür gün size ve çocuğunuza birşey yapmayacağı ne malum ?

Konu başlığını görünce dedim ki herhalde kadınların küçük triplerinden biri hemen boşanma kararı almış başı ikna edebilirim evliliği kurtulur. Ama detayları okuyunca anladım ki sizin evliliğiniz evlilik falan değil. Böyle bir adamı tanımadan niye evlendiniz. Hâlâ düşünüyorsunuz merhamet edilecek bir adam değil. Siddetin asla affi yok. Bu raddede derhal o adamdan uzaklasin cikin gidin can güvenliğiniz yok sizinde çocuğunuzun da

Bazı insanlar seviyor nedense bu tarz şeyleri.asıl.adam gibi bir ilişkide yapamıyorlar.

Hadi kendinizi geçtim adamı değil çocuğu düşünün ya. Bir gün kavga ederken sizi öldürse Allah korusun çocuğun annesiz ne yapacak o çocuğun psikolojisini düşünün

Ya gerçekten ne kadar fedakar ve iyi bir insanmış. Sizin için boşanma kriteri tam olarak ne acaba? Merak ettim.

Bence siz iyi değilsiniz? Çocuğunuza bunu yaşatmaya ne hakkınız var? Aileniz de arkanızda madem, neden adım atamıyorsunuz?

Bence konu sahibesi de hasta, hiç tanımadığı ve beğenmediği biriyle tanımadan etmeden 6 ayda evlenmiş Şimdi de diyor ki gırtlağıma bıçak dayadı ne mikemmel bir erkek

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…