BOŞANMA KARARI ALAMAMAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evliliğin ilk günlerinden beri kavga varsa ve adam deli çıktıysa neden çocuk yaptınız? hayır size bir şey katmayan insan nasıl babalık yapar çocuğunuza ne katarki? lütfen sizi haberlerde görmek istemiyorum derhal ayrılın uzaklaştırma kararı alın kendinize ve çocuğunuza doğru hayatı verin rica ediyorum

Boşanmak istemiyorsunuz belli, niye konu açıyorsunuz. Son zamanlarda kk da okuduğum eş şiddeti konuları sonucu sinir sistemim bozuldu. Bize bunu yapmaya hakkınız yok sizin de sizin gibi konu açan diğer kadınlarında.
Adam sizi yakında öldürecek, siz hala iyi zamanlarımız oldu diyorsunuz. Aileniz arkanızda ve hala boşanmasam mı derdiniz. Boşanmayın devam edin. Gittiği yere kadar

Boşan...

Yaptığı iyilik boğazına clbicak dayamasini örtecek kadar büyük değildir diye düşünüyorum. Neyi bekliyorsun çocuğunun gözü önünde bir gün sana kalıcı bir zarar vermesini mi ? Hadi fiziken sana bişey olmasa bile çocuğuna yazık değil mi bu şiddete maruz kalıp böyle büyüyecek babası gibi bı insan mı olsun onu rol model alacak şiddete meyilli olacak belkide. Kendin iciin değilse bile çocuğun için bosanmalisin

Bu benim. Nişanlandığımdan beri bu adamdan ayrılmak istiyorum 10 yıl geçti ve ayrılamadım, üstüne iki çocuk yaptım. Ayrılamıyoruz çünkü bu adamlar ev senin olsun, iki çocukla otur, ben giderim demiyorlar. Psikolojik baskıyla bizi evden çıkarmaya çalışıyorlar. Çünkü karakterleri bozuk, çocuklarına düşkün değiller. Çekişmeli boşanacak gücü bulamıyoruz kendimizde. Ben yurt dışına takmış durumdayım, hala boşanamıyorum. Bu hasta ruhlu adamdan kurtulmak için güç diliyorum size, üstelik aileniz arkanızdayken umarım kurtulursunuz.

2 çocuk neden peki? İnanmam ama hadi ilk çocukta sorun yoktu sonra başladı şiddet diyelim 2. Çocuğu neden doğurdunuz. İstemeden oldu demeyin yok öyle bir şey. Sipiral taktırır üstüne ilaç içerim olmadı tüplerimi bağlatırım da böyle adamlara kendin kurtulamıyorsam çocuk verip bir de o çocuğu rezil etmem

İlk çocuğum tedaviyle oldu benim. İkinci çocuğu eş çok diretti olsun diye, doktor bana sadece tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi, bayağı süre de olmadı zaten çocuk, ben de nasılsa olmuyor diye korunmadım. Meğer polikistik over zamanla düzeltiyormuş ve geç hamileliklere sebep veriyormuş Şimdi spiralim var ama adamla boşanma noktasındayız o da ayrı bir ironi oldu. Evliyken spiral yoktu, boşandıktan sonra olacak Tüm kadınlara güç diliyorum sadece, hayat bizim için yeterince yıpratıcı…

ah işte yufka yüreğim iyi olduğumuz zamanları hatırlıyor onun da yaptığı fedekarlıklar vardı şurda şu iyiliği vardı diyorum.
Ne iyi zamanı??? Ne fedakarlığı???
oğlum basbas bağıra bağıra ağladı korktu, kaçtık babamın evine geldik.
Sırf şu bile boşanmak için sebep. Evladınıza böyle bir an yaşatmak hakkınız değil. Daha ilk şiddetinde çekip gitmeli o masum çocuğa travma olmamalıydınız..

Bu kadar şiddete rağmen ailenizin de desteğine rağmen hala evli kalabiliyorsan sana değil birtek çocuğuna üzülürüm. Yazık çocuğunuzun psikolojisini hiç düşünmüyor musunuz

Yahu ne boşanmak zor geliyor ya? İyi olduğu zamanlar toplasan 1 yıl, evlendiğiniz 3,5 yılı ilk günden itibaren burnunuzdan getirmiş size yapmadığı kalmamış hala ne iyi olduğu zamanlar diyorsunuz? Farkında mısınız bir fikir ayrılığı yaşayıp kararsız kalmıyorsunuz ortada çok ciddi bir şiddet var. Ne yapacağı belli olmayan bir insan var. Üstelik bir evladınız var o evde ya ona bir zarar gelse? Tek bir tokat bile tüm yaptığı iyilikleri silip atmaya yeter de artar bile.

Saçma sapan konuşmayın da gidip boşanın. İyilikmiş bilmem ne.

Terapi düşündünüz mü ? Ailenizin yanında kalıp terapi almayı deneyebilirsiniz. En azından daha güçlü hissedersiniz.

Düzeniniz bozulmasın, çocuğunuz babasına çok düşkün, elalem ne der????? Vs vs boşanmayın sakın .Sizi öldürüp haber olunca boşanma kararı alırsınız. Evladınıza yazık aklınızı başınıza alın, işiniz var,aileniz var, uzaklaştırma kararı aldırıp açın davayı

Ad
Hadi kendinizi geçtim adamı değil çocuğu düşünün ya. Bir gün kavga ederken sizi öldürse Allah korusun çocuğun annesiz ne yapacak o çocuğun psikolojisini düşünün
nu
arkadaşlar, yazmış olduğuma karşılık verdiğiniz bu tepkiler için hepinize çok teşekkür ederim. Ben sosyoloğum aslında ve kadının evlilik hayatı, toplum bazındaki yeri konulu bir tez çalışması yazıyorum. Bunun için de böyle müşkül durumda bir kadın imajı ( meslekli, ailesi yanında destek fakat yine de boşanmaya şu koşullarda bile tereddüt eden aciz kadın ) çizerek sizlerden gelen yorumları okudum. Hepinizin kalemine sağlık. Burada şiddete karşı böyle dik bir duruş sergileyen siz değerli kadınları görmek beni çok mutlu etti. Umarım , yukarıda yazmış olduğum senaryoların hiçbiri, dünya üzerindeki hiçbir kadının başına gelmez. Huzurla kalın

gerçekten sosyologsanız bu senaryoların daha kötülerinin yaşandığını biliyor olmanız lazım. neyse tez aşamasındaymışsınız uzmanlaşınca öğrenirsiniz. burdan birkaç konu okuyarak başlayabilirsiniz mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…