BOŞANMA KARARI ALAMAMAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep bir teste tabi tutuluyoruz.

Bir ara yasaklamıştı üzerimizde deney yapılması…

Biz artık açılan her konuya böyle yaklaşmayız inşallah tez mi? Senaryo mu? Bizi mi test ediyor diye?
Sizin adınıza sevindik fakat maalesef bu durumu yaşayan çok ve daha fazlasına maruz kalıyorlar

Kusura bakmayın da artık bunun yufka yürekliliğimi kalmış neyi bekliyorsunuz böyle cani bir adam tarafından öldürülmeyimi.. Cesaretinize hayran kaldım ve ne yazikki birde oğlunuz varmış çok üzüldüm bence acilen devlet koruması ile boşanmalısınız..

Gerçekten zor bir durumdasınız. Söylemiş olduğunuz gibi tek çıkar yol ne yazık ki boşanmak. Elbette güzel günleriniz olmuştur fakat güzel günlerin sayısı kötü günlerden az ise mutlu bir evliliğiniz yoktur bu durum aşikardır. Hiç kimse ailesi, yuvası dağılsın evliliği bitsin istemez ama yem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalıyorsanız buna neden katlanmak zorunda olasınız? Ne güzel aileniz de arkanızda elinizde mesleğiniz de var, daha fazla uzatmayın.

Böyle bir test yapmanıza gerek yoktu. Bu sitede bu şekilde bir sürü konu var onlara yapılan yorumlara bakarak çalışmanızı yapabilirdiniz. Herkes bu siteyi bunun için kullansa ve buradaki insanlar konuların sahte olduğunu düşünüp bir daha yorum yazmasa nolacak? Gerçekten ihtiyacı olanlar bu siteyi bir daha kullanamayacak. Bilmiyorum bana doğru gelmedi.

öyle zaten, insanalrı aptal yerine koymaktan başka bir şey değil, bdvde çoğunlukla goygoy yapıyorum çünkü inandırıcı gelmiyor. güya çalışma yapacaklar diye burda cidden dertleşmek isteyen insanlara farklı gözle bakılmasını sağlıyorlar. çalışma olayına da inanmadım hep bi troll çabası var son zamanlarda ve yeni üyelik alıp aynı gece konu açanlara zaten hiç güvenmiyorum.

Bir yuksek lisans ogrencisinin "etik"ten bihaber olmasi utanç verici.
Burada uyeler hakkinda cektiginiz verilerin bir kısmı dogru bile degil. O tezi sunmak yerine çöpe atmaniz sosyal bilimlere daha faydali olacaktir

Bir yuksek lisans ogrencisinin "etik"ten bihaber olmasi utanç verici.
Burada uyeler hakkinda cektiginiz verilerin bir kısmı dogru bile degil. O tezi sunmak yerine çöpe atmaniz sosyal bilimlere daha faydali olacaktir
tabi eğer gerçekse? güya trollemiş işte yoksa yüksek lisans yapacak zekaya sahip biri böyle bir şeye tenezzül etmez etik kısmını da geçtim akıl edebilmek garip. biz en basit araştırmalarda insanlara analtıp rıza gösterenlerle konuşuyorduk. arkadaş muhtemelen dalga geçtim demenin farklı versiyonunu sergilemiş.

Kose basi universitesinin gaydiri gubbak bolumunde okuyup, anketleri başkasıymış gibi dolduran bir suru ogrenci var. Google uzerinden ornek olayi yazip, anket hazirlayip, insanlara bunu bilgileri dahilinde doldurtamamis birisi burayi tercih etmis olabilir. Tabi bunun yerine senin soyledigin gibi olmasini dilerim açıkçası.

konuyu okumadım durumum yoktu.

alamıyorsan çile çekmeye devam edersin. ben aldım kurtuldum. şimdi hayatın keyfini sürüyorum. bütün mutsuz kız kardeşlerime de tavsiye ederim. imkanı olan boşansın vallahi üç günlük dünyada hayatı bir mal için zindan etmeye değmez.

Şiddet var, hakaret var, toplum içinde rencide olmak var, hele hele abine silah çekilme var birde senin yufka yüreğin var iyiymiş.
Ailen arkanda işin gücünde var, daha neyi bekliyorsun?
Senin gibileri kusura bakma anlamıyorum ya.

Ya ben bu sitedeki kadinlarin gucsuzluklerini, cesaretsizliklerini 'hep iyi niyetimden kaybediyorum', 'cok yufka yurekliyim' vs diyerek maskelemesinden biktim. Kendinizi kandiriyor olabilirsiniz boyle dusunerek ama 3.kisilere anlatinca cok komik ve acinasi duruyorsunuz.

Yazdiginiz her cumle ayri ayri bosanma sebebi. Hala daha yufra yurekliyim bilmem ne...Adam sizi oldurunce arkanizdan cok iyi niyetliydi deseler ne oluur, demeseler ne olur...

yavrucum konu fake, arkadaş sosyologmuş da tez çalışması için böyle bi karakter oluşturmuş. yersen! canı sıkılan bi abla trollemiş kısaca

yavrucum konu fake, arkadaş sosyologmuş da tez çalışması için böyle bi karakter oluşturmuş. yersen! canı sıkılan bi abla trollemiş kısaca

Ben troll oldugunu da sanmiyorum tez oldugunu da. Gercekleri duymak canini acittigi icin, ben degilim kii acimadi kiii diyen bir hanim ablamiz bence.

Ben troll oldugunu da sanmiyorum tez oldugunu da. Gercekleri duymak canini acittigi icin, ben degilim kii acimadi kiii diyen bir hanim ablamiz bence.
yazım şekline bakılırsa bence gayet canı sıkılıp da ilgi çekici konu açmış bi ablamız. bdvdeki birçok konuya inanmıyorum zaten ki genelde o gece üyelik alıp hemen konu açanlar troll oluyor.

Hemen koruma kararı alıp bosanin cocugunuz küçükken. Yufka yüreği bir kenara bırakın evladınızin huzuru için

bu sitede yeniyim. buradaki yönetim izin veriyor mu böyle şeylere?

Tez yazıyorsunuz, bu yaptığınız bir suç teşkil ediyor mu bilemem ama etik olmadığı kesin, insanları kandırarak, tez yazdığınızı belirtmeden, uydurduğunuzu söylediğiniz hikaye üzerinden fikirlerini alıp tezinizde kullanacaksınız, buradaki üyelere sordunuz mu onay aldınız mı? Hayır, üyeler sizi yetkili mercilere şikayet etse, kimlik tespitinizi talep etseler, bağlı bulunduğunuz üniversiteye bu durumu bildirseler ne olur acaba?
Üyeliğiniz iptal edildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…