- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
yok bitti kesinSen calismayi kabul etmedin diye seni bosayacak adamin yolu acik olsun. Konularini takip ettim ve neredeyse eminim ki, sen tamam dur bosanma ben gider calisirim de diye blöf yapiyor!
Yuh bu kadar kolaymıymıs boşanmak. Sen o istediği işte çalışmadın diye mi bütün bunlar. Çocuk oyuncağına çevirmiş işi. Hakkında hayırlısı olsun, dik dur bakalım ne olacak. Ailesi filan ne diyoreşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok
yılların birikmişliği varmış meger dün akşam döktü zehrini içini boşalttı ailelere söylemedik dahaYuh bu kadar kolaymıymıs boşanmak. Sen o istediği işte çalışmadın diye mi bütün bunlar. Çocuk oyuncağına çevirmiş işi. Hakkında hayırlısı olsun, dik dur bakalım ne olacak. Ailesi filan ne diyor
allah hakkınızda hayırlısını versinannemle konuştum anlaşmalı boşanmadan vazgeçtim annem gel eve koca eve seni mi sıgdıramayacagız dedi
aminallah hakkınızda hayırlısını versin
annemle konuştum anlaşmalı boşanmadan vazgeçtim annem gel eve koca eve seni mi sıgdıramayacagız dedi
bitmişiz biz devam edemeyiz artık yıgınla şey söylediNeden ? Niye bu kadar küçük sebeplerden yuvanızı yıkıyorsunuz ? Nedir eşinizin size karşı olan öfkesi ! ?
bitmişiz biz devam edemeyiz artık yıgınla şey söyledi
Allah Allah , maddi sıkıntılardsn dolayı bunalmış olabilir mi ? Bu kadar basit olmamalı... Pişman olacak bence...bitmişiz biz devam edemeyiz artık yıgınla şey söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?