- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Ay boyle miymis? Rezalet. Eski erkekleri aratir oldular... Konu sahibi dik dur eziklenme.
o kadar çok şey söylediki 3 saat boyunca konuştu o konuştukça beynim uyuştu duyamaz oldum çok şeyler söyledi çokÖzel değil ise anlatmak isterseniz akşam eşiniz ne dedi anlatirsaniz hem rahatlarsiniz hem de daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.
Başınızın gözünüzün sadakası olsun.5 koca yıl çekilen sıkıntılar hepsi yalanmış hepsi
annem kendine iyi bir avukat bul dedi ona bırakma dedi
babam kesinlikle işe göndermez daha bişeyden haberi yok sıkışmış gibiyim can verir gibiymBaşınızın gözünüzün sadakası olsun.
O beş yıl size dünya hazinesi bir evlât kazandırdı böyle dusunun.
Gerisi laf.
Üstesinden geleceksiniz hatta çok daha iyi olacaksiniz. Anneniz çocuğa bakar siz çalışır birikiminizi yaparsiniz.
geçer demiBarolar ücretsiz avukat atıyor. Burada da var bilgisi olan arkadaşlar. Görünce yardımcı olurlar. Bunları dert etmeyin şimdi. Sakin kalmaya çalışın. Annenizin ellerinden öperim. Arkanızda durduğu için. Evladınıza sarılın. Bugünler de geçer elbet.
geçer demi
zaten anahtarlık yüzünde başladı tartışmaGeçer. Umarım çok güzel bir hayatınız olur. Umarım çok mutlu olursunuz. Bakalım akşam ne diyecek eşiniz? Anahtarlık meselesinde haklıydınız belki de, aklıma bu geliyor nedense.
Zamanla yoluna girecek hepsi.babam kesinlikle işe göndermez daha bişeyden haberi yok sıkışmış gibiyim can verir gibiym
o herifin hayatında başkası yoksa bende parkbyull değilimzaten anahtarlık yüzünde başladı tartışma
akşam gelmeyecem dedi
benmde aklıma geldi.. bende öyle düşünüyorumo herifin hayatında başkası yoksa bende parkbyull değilim
bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizdenVardir altinda bi is. Hakkinda hayirlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin insallah bu gunleri. :/
annemle konuştum anlaşmalı boşanmadan vazgeçtim annem gel eve koca eve seni mi sıgdıramayacagız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?