boşanma kararı aldık

Ay boyle miymis? Rezalet. Eski erkekleri aratir oldular... Konu sahibi dik dur eziklenme.

Öyle valla, gece kadini calisitiracakti hemde 3 vardiyayla, ki annesi babasi icin yaptigi borcu ödesin diye, oysaki konu sahibi normal saatlerde calisabilecegi bir is buldu pasa bey onu istemedi aylik daha az diye. tTabiiiii anaya babaya para az gider o zaman.

Özel değil ise anlatmak isterseniz akşam eşiniz ne dedi anlatirsaniz hem rahatlarsiniz hem de daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.
o kadar çok şey söylediki 3 saat boyunca konuştu o konuştukça beynim uyuştu duyamaz oldum çok şeyler söyledi çok

5 koca yıl çekilen sıkıntılar hepsi yalanmış hepsi
Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
O beş yıl size dünya hazinesi bir evlât kazandırdı böyle dusunun.
Gerisi laf.
Üstesinden geleceksiniz hatta çok daha iyi olacaksiniz. Anneniz çocuğa bakar siz çalışır birikiminizi yaparsiniz.

annem kendine iyi bir avukat bul dedi ona bırakma dedi

Barolar ücretsiz avukat atıyor. Burada da var bilgisi olan arkadaşlar. Görünce yardımcı olurlar. Bunları dert etmeyin şimdi. Sakin kalmaya çalışın. Annenizin ellerinden öperim. Arkanızda durduğu için. Evladınıza sarılın. Bugünler de geçer elbet.

babam kesinlikle işe göndermez daha bişeyden haberi yok sıkışmış gibiyim can verir gibiym

geçer demi

Geçer. Umarım çok güzel bir hayatınız olur. Umarım çok mutlu olursunuz. Bakalım akşam ne diyecek eşiniz? Anahtarlık meselesinde haklıydınız belki de, aklıma bu geliyor nedense.
zaten anahtarlık yüzünde başladı tartışma
akşam gelmeyecem dedi

Ya eşinizin herşeyi cok çelişkili bence.. bu nedir cocuk oyuncagımı
sen eşine baskı yap varidyalı işte çalışacaksin die eşin kabul etmesin..
tamam maddi anlamda bunalmşs olabilirsn ama bu eşine sana baskı yapma lüksünü vermez
ve bu kesinlikle bir boşanma nedeni olamaz
hayatında baska biri olma ihtimalı geliyor aklıma.. yoksa böle sebepler için yuva yıkılmaz ergenmisiniz siz ?
sana yazık değil mi
anlaşmalı felan bosanma sürünsün pislik annen cık gel demiş topla pılını pırtını cık git üzülme lütfen su an sadece ailenin yanına git sessiz kal

Işe girmediğiniz için boşanması çok saçma ,başka sebepleri var gibi, bir anda her şeyden vazgecmek bu kadar kolay olamaz.Hakkinda hayırlısı olsun.

Vardir altinda bi is. Hakkinda hayirlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin insallah bu gunleri. :/
bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizden yorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum

annemle konuştum anlaşmalı boşanmadan vazgeçtim annem gel eve koca eve seni mi sıgdıramayacagız dedi

Belli oldu sonunda derdi he.
O şimdi senden boşanıp rahat edeceğini sanıyor. Sakın nafakadan falan taviz verme. Ödeyecek mecbur çocuğunu düşün. Anında tedbir kararı çıkart bir şey kaçıramasın. Sakın acıma.
Aslında evden de çıkma o gitsin düzenini bozma.

Kesinlikle anlaşmalı boşanma. Sizi başından atıp rahata erecek aklınca. Kendin için yapmasan bile çocuğunun nafakasını iste. Sil baştan hayat yaşayacak aklınca. Yok öyle bir dünya.

Hazır evdeyken düğün kasedinizi/ cdnizi yanınıza alın. Boşanırken altınlarınızı ya da dengi parayı alabilmeniz için kanıt olur.
Mesajlarınız varsa silmeyin, aile birliğini bozanın o olduğunu kanıtlar.
Avukat değilim ama boşanma olaylarına hakimim.
Düğün kasedini sakın unutmayın. Yoksa altınlarınızın göründüğü nikah fotosu da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…