Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Bak 2. Kere dayak yiyorsun ve ailenin yanına dönünce adamın umrunda olmamışsin. Kızını döven biri için ya gel ya çek denmez denmemeli , şiddet başka bişeye benzemiyor adam boğazını sıkıyor ağzını burnunu kanatıyor , öfke kontrolü yok diyorsun Allah korusun öldürecek mi bu adam seni bi dahakine. Çekip alması lazım ailenin. Sen bakma hakettin diye normallestirenleri. Dayagi yer oturursun ne demek ya. Benim eşim son ses bağırsam sesini çıkarmaz. Olmaz olsun öyle sevgi. İnsan sevdiğine kiyar mi. Bi düşün eşinin yüzünden kanlar geldiğini , seven yapar mı hangi mantığa sığar bu. Sevgi bu mudur

Bizim bu manyaklardan kurtulmamin gerekiyo cnm

Ne güzel ya maşallah nerde bizimkinin egosu tavan

Ne güzel ya maşallah nerde bizimkinin egosu tavan
Egosu tavan değil. Sana normal olan normal gelmiyor artik.Hanzo öküz diyoruz senin koca gibilere.. erkek olsam karimi boyle agzini burnunu kanata kanata dövsem aşağılasam 2
Sınıf insan muamelesi yapsam yine de karim seviyorum vs vs dese kusura bakma ama ufacık kıymeti olmaz gözümde...

Şiddet sadece fiziki değildir. Siz de sözlerinizle psikolojik şiddet uygulamışsınız. Kalpteki yaralar da vücuttaki kadar önemlidir.

Bizim bu manyaklardan kurtulmamin gerekiyo cnm
Bana kalirsa sen pisman olursun hemen ayrilsan, bir sure ayri kal hemen dava acma cunku bende de hata var mi diye soruyorsun, pek emin degilsin ama benim durumum oyle degil canim, cok sans verdim, artik birlikte yasamamiza imkan kalmadi

Dayak yediğin adamı hala sevebiliyorsan konuşulacak bir şey yoktur. Mune konumu kapatırmısın demişsin doğru demişsin.

ecen aylarda burnumdan kan bogazima oluk oluk akiyor nefes alamiyorum, kafami kaldirmama izin vermiyor, öl diyor

itaat edeceksin, aileme sover, sen benim ailemi haksiz dahi olsa elestiremezsin

Bunları yaşıyorsunuz ve

Cok severek evlendik ve hala birbirimizi deliler gibi seviyoruz

hala deli gibi seviyorsunuz????

onursuz bir kadin istiyor ama ben o degilim

Onun istediği pek çok şeyi yapmış, üzerine dayak yemiş gene de seven(!) bir kadınsınız.

Kör olabilirdiniz. Hatta canınızdan bile olabilirdiniz. Ki zaten seni de hamileysen karnındaki çocuğuda öldürürüm demiş. O olaylardan sonra nasıl aynı evde kalabildiniz. Bulanık görüyorum demişsiniz, ambulans çağırıp hastaneye gitmek aklınıza gelmedi mi? eşiniz tam bir canavar. Ne olursa olsun böyle yapmamalıydı. Ama siz de hep ters gitmişsiniz. Üzgünüm ama anlattıklarınızdan sevgi dolu bir evlilik göremedim ben. Zaten saygınızı yitirmişsiniz. Birde çocuk istiyorsunuz. Pes.

şiddet görmekten mantık iflas etmiş sizde. ne demek hala seviyorum. insan demek şiddete de alışıyor bağımlı gibi. dayak yemeyince aranıyormuş. ilginçsiniz. adamın paçası tabi tutuşur. işkence ettiği oyuncağı elinden alınıyor. ne sevgisi Allah aşkına? psikopatın sevgisi mi olur, nesi sevilir?
Allah akıl fikir versin.
tinyrose işte geleceğin benzer olacak. sakın alışma dediğim bu. mantık falan gitmiş.

Allah kimseyi bu duruma benim durumuma düşürmesin gercekten zor

Bana kalirsa sen pisman olursun hemen ayrilsan, bir sure ayri kal hemen dava acma cunku bende de hata var mi diye soruyorsun, pek emin degilsin ama benim durumum oyle degil canim, cok sans verdim, artik birlikte yasamamiza imkan kalmadi
Bende çok şans verd bu ilk degilji

Konumun kapatılmasını istiyorum ....
Zaten canım sıkkın bi de hala ustudents gelenler var lütfen Mune konumu kapatirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…