Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Inatla ilgisi yok cnm sevgisi az bence
Cnm gerçekten inatci biri ben söyle yap derim inadına tersini yapar geçen gün espri yaptı güya diyo ki "ben de hep sen ne dersin onun tersini yapmak istiyorum dimi çok inatci yim " dedi güldük geçtik ama cidden oyle

Ablanın hala evli mi çocuk olmadan önce ayrılsaydim keşke diyormu
Hala evli ama zehir oldu hayati cok pisman ilk siddette birakip gelmedigu icin...
Cocuk olunca isler degisiyor cunki bir defa birakti oglu babasiz duramadi..
Ablam da mecbur katlaniyor icki kumar silah tasima ne ararsan var !

Zamanında çok dedim sende sinir var bi doktora gidelim diye istemiyo
İstemeyince de olmaz
Neden istemiyo çünkü kabul etmiyorum annesi pispislamis Evet oğlum tamam oğlum diye diye adam kendinde suç görmez olüyo
Ben zaten şok geciriyorum

Hala evli ama zehir oldu hayati cok pisman ilk siddette birakip gelmedigu icin...
Cocuk olunca isler degisiyor cunki bir defa birakti oglu babasiz duramadi..
Ablam da mecbur katlaniyor icki kumar silah tasima ne ararsan var !
Bizde içki kumar yok şiddet var malesef ah keşke olmasaydı

Valla kolum olsa keserim çocuklar yok ken böyle davranıyor çocuk varken daha kötü olucak eminim kesinlikle sizde de hata var ama sonuçta karşısında bir kadın var el kaldırmalı

Esin haksiz sinirlerine hakim olamiyor...
Ama sizde en az onun kadar hatalisiniz cunku saygi sifir...sayginin olmadigi yerde sevgi cok tan bitmis oluyor malesef....

Aynen Ağlıyorum diye kalktı eliyle agzimi kapattı bogazimi sıkti
yani öldürürüm lafı sözde kalmamış, öldürmeye teşebbüs de var. ve sen katilini seviyorsun öyle mi?

yani öldürürüm lafı sözde kalmamış, öldürmeye teşebbüs de var. ve sen katilini seviyorsun öyle mi?
İşte o yüzden kendime çok kızıyorum ya benimki sevgi değil aliskanlik eminim
Babam eğer gelirsen kesinlille adını bile anmicaksin ona göre diyo

bazen bazı insanlar cok öfke anında kendilerini kaybediyorlar.amcasına demkki cok kin besliyor vede hani bazı insanlr varya kanı hızlı akar kimi gepki vermez ama kimide kavgaya olaya meyillidir onun gibi esiniz.o sinirle size catmıs. sizde o da agır seyler demişşiniz. itmemeliydi ama bazen olabiliyor sinirle bazen kadınlar bile erkekleri ititor vuruyor. bu adam hepmi böyleydi bu olaydaki gibiydi onu düşünün. hepmi memenınihetsizdiniz. sizin gözünüze birsey olacagını bilmeden itmiş.vede üzülmüşki pişman olmuski aglamıs. eger sevgi yoksa yaptıkları sizin tahammulunuzu hep zorluyorsa bilemem.ama yuvanızı yıkmayın. iyi düşünün . insanlar ailelerinin evine gidince araya iyice sogukluk giriyo

Seni değerli görmüyor ki. Malı gibisin sus otur çekil diyecek sen de yapaxaksın. Yapmazsın dayakla terbiye ediyor... Edecek de.

Yarın öbür gün varlığın bile batarsa ne olacal? Defol git diye mi dövecek o zaman da...

Ne pişman olması ya resmen gitti kendi sıcacık yataginda yayın ben koltukta yattım
Ayrıca bilmeden falan itmedi bana vurdu yere dustum ve sehbanin ucuna geldi gözüm ve ben panik yaptım bağırdım çağırdım o anda görmüyorum diye o da geçer birazdan dedi gitti buz getirdi bu mu pismanlik
Ben daha çok ağladım ağlaması benim için bişey ifade etmiyor çünkü ağlama diye gelip benim boğazimi sıktı
Lütfen düzgün okuyun

Adam oldurmeye tesebbus etmis yarin oburgun yuvasini yikmayipta canindan olsa daha mi iyi?

Aynen öyle kadın susar ona göre herseyden haklıdır bak amcan karısına vuruyor mu sesi geliyormu hiç dedim (üstümüzde oturuyo) o da karı gibi vuramaz karısına dedi ben ŞOK! Bende nasıl ya vurmak erkekliğin mi göstergesi yani dedim

Okuduklarından boşanmak istemediğin bariz belli oluyor acaba ben mi tahrik ettim şöyle mi yaptım böyle mi yaptım diye soruyorsun bence boşanmazdın ama bu daha fragman kocanın konuşmalarından herşey belli oluyor

Adam oldurmeye tesebbus etmis yarin oburgun yuvasini yikmayipta canindan olsa daha mi iyi?
Bi de diyoki seni bilmeden itmis sonra pişman olmuş nasıl okuduyaa artık
Ya valla sinirim bozuk vücudum ağrıyo gozumu zor açıyorum bi de böyle yorumlar okumak istemiyorum ya siz de kadınsıniz ya !!! Bilseydim böyle olacağını konu acmazdim

Yok cnm boşanmak istiyorum sadece unutamamaktan korkuyorum ve bazı arkadaşlar çok tahrik etmişsin sende eşini deyince hatayi kendimde aramaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…