Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Aynı şeyi annemde söyledi kendini suçlu görüp durma o kadar şiddet varken heralde kızacaksin kusecek sin dedi kendimde arar oldum hep hatayi
Ben gerçekten istemiyorum bu adamı da ailesini de zaten anneye bağımlı bi adam hep şikayetçiyim bu konuda
Nasıl unuturum bu adamı senelerimi verdim alıştım nasıl bırakırım onu düşünüyorum bırakmam lazım

Kendi ailesine ve sana karsi bu kadar kin besleyen igrenc davranan bi adamdan neden cocuk sahibi olmak istiyorsun ben onu anlamadim. Rabbim bazen vermiyorsa bi sebebi vardir ki vermiyor. Karnin burnunda yada kucaginda bebekle bunlari yasasan daha mi kolay olacak? Hemen darp raporu ve adama tekmeyi vuracaksin arkadasim. Bunun yaptigi yanlislikla yada pisman olunacak bisey degil. Bi kere kalktimi o el bundan sonra hep kalkar hadi gecmis olsun

sen ona vazgeçilmez olduğunu hissettirip dayak ve hakarete rağmen hiçbir şey yapmazsan sana saygısı biteceği için şiddet ve hakaretin dozu artacak emin ol.
sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez.
ayrılınca iki ağlarsın geçer.
ayrılmazsan hep ağlatacak seni. yaptıkları toplumda yaygın olabilir ama yanlış. seni ölümle tehdit ediyor, böyle biriyle aynı evde kalınmaz.
bak 3. sayfa haberlerine, eşine benzer tiplerin eşlerine neler yaptıklarını gör ibret al. eminim hepsi senin gibi sevdiği için, düzeleceğini umduğu için hayatları zehir oldu.

Unuturmuyum cidden hafızamdan silebilir miyim ki bu Deliyi

Neden utaniyorsun guzelim?

Sen utanacak ne yaptin ki?

Esin olacak insanin yaptigindan utanmasi lazım.

Kimseden utanmana cekinmene gerek yok. Iki cevap verdigimizde dovecekse esimiz bizi o evlilik olmamış, ortada bir hata var demektir. Bu hata ne olursa olsun karsiligi şiddet olamaz.

Ezik falan degilsin bu nerden cikti acaba? Kendine guvenin gitmesin, seni sindirmek istemis sen tepki vermezsen bunu basarmis olacak. Herkesin basina gelebilecek bir sey senin basina gelmis. Egitim, yas, sosyal statü, guzellik, çirkinlik, ask, sevgi hic biri basina gelecek seyi engelleyemezdi. Milletvekili bir bayanin haberlerini okumustum. Esinden siddet görüyordu.

Istersen aileni bekle. Onlarin destekledigi sekilde hareket et.

Hastasin, moralin bozuldugu icin toparlanma uzun surecek. Yaralarin iyilesmeden gidersen rapor isi kolaylasir. Bu yuzden hemen gitmeni onerdim.

Yipratma kendini. Kalacak misin gidecek misin bunun kararini ver. Moral bulacak seyler yap. Aksami dusunmemeye calis.

P

Bu adam boşansan peşini bırakacak bir tipe de benzemiyor sanki.

bu kadar dramatize ederseniz unutamazsınız tabi..
kazık kadar çocuklarıyla boşanıyor insanlar ve unutup hayatlarına devam ediyorlar..
altı üstü bir adam ( gerçi orasıda şüpheli) dünya bu adamcığın etrafında dönmüyor dışarda hayat devam ediyor..

zaman herşeyin ilacı .. öldü varsayın ..

düzelir diye umut ediyorsan çocuk işini askıya almalısın bi süre ve eşini gözlemleyeceksin.. Sonrası Allah kerim artık hayırlısı ne ise o olsun hakkında
Duzeleceginİ sanmam çünkü ilk değil çocuk işini askıya alsam bile nereye kadar çocuk olunca da türlü türlü sorunlar çıkabilir bi yandan da çocuk olgunlastirir diyordum ama hamilelik durumum olabilirdi bat günümü bekliyordum her an hamile olduğumu öğrenebilirdim ona rağmen seni de eğer hamileysen karnindalını de öldürürüm deyince bu adam yapar dedim iyice mantığın ağır basmaya başladı
Tek korkum onu unutamamak

Unuturmuyum cidden hafızamdan silebilir miyim ki bu Deliyi
elbette unutursun. leyla mecnun değilsin ya da kara sevdalı değilsin.
bir de şöyle düşün: sen eşini itsen ve düşüp bir yeri morarsa, senin ağzını burnunu dağıtırdı.
şunu anla, ne olursa olsun sana küfretmeye dövmeye hakkı yok.
sen şimdi ne polise gidiyorsun, ne darp raporu almıyorsun ya, ona verdiğin mesaj şu: dövsen de sövsen de ben gitmem, sana mecburum.
tehlikeyi çağıran bu tavrın.

bu kadar kötü biriyse unutmak zor olmaz

böyle lüzümsuz adama ne kadar büyük değerler yüklüyorsun ya.
hayret ediyorum ama net söyleyeyim unutursun hatta hiç aklına bile gelmez.

Çok güzel söyledin koca koca insanlar 20 yıllık Evliler boşaniyo aklımdan silmek istiyorum en kisa zamanda nasıl olacak onu düşünüyorum inşallah akşam pisman olmuş bir vaziyette gelmwz istemiyorum seni bitsin demeye devam eder insallah ki ayrilmam kolay olsun ağlar sizlarsa bende dayanamam
Ki eşimi tanıyorum asla ağlar ama bitsin der yinede düzelcem söz bidaha olmicak gibi laflar diyebilecek yapıda biri degil

Yoktür öyle şeyleri bırakmaya meyilli gibi aksine gıkıni cikarmaz tartıştığımızda iki hafta küsmüşLugü vardır
Sebi seviyorum der ama gönül almak nedir bilmez
Bence sen kontrol edebilirsen bu adamı gecinirsiniz. Ama ceneni tutamayacaksan ayrılın. Yoksa bu adam seni öldürür de süründürür de.

Darp raporu alcaz zaten ama bugun alamam fena ağrım var hasta oldum böylelikle hamile olmadığımı da kesin net öğrendim hayırlısı buymusun
Ben kendi gözümde çok buyurmuşum bu adamı
Annem hep der ki sen bu kocanın tipine aşıksin başka hiç bisey ine değil der öyleymis cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…