Aynı şeyi annemde söyledi kendini suçlu görüp durma o kadar şiddet varken heralde kızacaksin kusecek sin dedi kendimde arar oldum hep hatayisizin ki sevgi olamaz olsa olsa alışkanlık..
nasıl akıl vereyim yazdıklarınızı aklım almıyor ki ..
benim o hale getiren adamı sevmeye devam ettiğimi düşünemiyorum bile..
nasıl ezmişse sizi bunca zaman nerdeyse kendinizi suçlu görür olmuşsunuz işte bu psikolojik şiddet..
her türlü şiddetin olduğu yerde huzur olmaz sevgi hiç olmaz..
aklınızı başınıza toplayın şimdi kalırsanız yine dövecek çünkü bilecek ki gitmiyorsunuz..
kaç kere dayak yemeniz gerekiyor ?
gözünüzün yanında daha nerelerinizin morarması gerekiyor gidebilmeniz için ? bu soruya vereceğiniz cevap ne yapmanız gerektiğinin cevabıdır..
Mantığım daha ağır basiyo ama ya duygularım. ..mantığın bu evliliğin olmayacağından yana ağır basıyorsa gereğini yapmalısın o zman.. Her zaman sinirli alttan almayan şiddete meyilli bi eşin mi var
sen ona vazgeçilmez olduğunu hissettirip dayak ve hakarete rağmen hiçbir şey yapmazsan sana saygısı biteceği için şiddet ve hakaretin dozu artacak emin ol.Aynen kendime ne saygılı bıraktı ne gururumu ne güvenimi ...
Ben çok yıprandim o da yıprandi biz bi arada yapamıyoruz galiba beceremiyoruz herkes tartışıyor ama sonu şiddet olmuyo
Çocuk olmadığı için zaten istemiyorum artık o kadar bağlanmışim ki eşime onsuz hayat düşünemez olmuşum
Nasıl unuturum bi akıl verin gözlerine baktığım an eriyorum sanki hak ettikleri ben diyorum ben böyle seversem kendinden emin oluyo nasılsa seviyo bırakmıyor diyo
ayrılınca iki ağlarsın geçer.Bu saatten sonra kaybetti beni zaten istesem de sevsem de ne güvenimi kaldı ne inancım kendim için de değil iletiyi düşündüğüm için
Onunla da çok mutsuzum onsuz da çok mutsuz oluyorum bir iki ağlarım geçer ama yüzüne bakmak istemiyorum yüzüne bakınca ayrılasim gelmiyo çünkü ben çok bağlı biriydim eşime onu ne kadar sevdiğimi bilir
Mantığım daha ağır basiyo ama ya duygularım. ..
Unuturmuyum cidden hafızamdan silebilir miyim ki bu Deliyisen ona vazgeçilmez olduğunu hissettirip dayak ve hakarete rağmen hiçbir şey yapmazsan sana saygısı biteceği için şiddet ve hakaretin dozu artacak emin ol.
sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez.
ayrılınca iki ağlarsın geçer.
ayrılmazsan hep ağlatacak seni. yaptıkları toplumda yaygın olabilir ama yanlış. seni ölümle tehdit ediyor, böyle biriyle aynı evde kalınmaz.
bak 3. sayfa haberlerine, eşine benzer tiplerin eşlerine neler yaptıklarını gör ibret al. eminim hepsi senin gibi sevdiği için, düzeleceğini umduğu için hayatları zehir oldu.
Utanıyorum kolay değil annemler gelicek onların karşısına bile nasıl cikicam onu düşünüyorum çok utanıyorum kendime bakamıyorum aynada ben böyle biri değildim kendime güvenim gitti resmen ezik biriyim sanki
Ve cok hastayım şuradan şuraya gidecek halim yok
Ben bi de gurbetteyim annem de diyo bak biz yaslancaz böyle gelemicez tek kalacaksın diyo öyle deyince daha bi korktum zaten ve annem de kalp hastası çok üzülüyorum kendime asla uzulmuyorum aileme çok üzülüyorum zamanında istememislwrdi zar zor ikna ettirmiştim çok zorluklarla evlendik biz
Birbirimize askimsiz canımsiz konuşmazdık hiç
Aynı şeyi annemde söyledi kendini suçlu görüp durma o kadar şiddet varken heralde kızacaksin kusecek sin dedi kendimde arar oldum hep hatayi
Ben gerçekten istemiyorum bu adamı da ailesini de zaten anneye bağımlı bi adam hep şikayetçiyim bu konuda
Nasıl unuturum bu adamı senelerimi verdim alıştım nasıl bırakırım onu düşünüyorum bırakmam lazım
Duzeleceginİ sanmam çünkü ilk değil çocuk işini askıya alsam bile nereye kadar çocuk olunca da türlü türlü sorunlar çıkabilir bi yandan da çocuk olgunlastirir diyordum ama hamilelik durumum olabilirdi bat günümü bekliyordum her an hamile olduğumu öğrenebilirdim ona rağmen seni de eğer hamileysen karnindalını de öldürürüm deyince bu adam yapar dedim iyice mantığın ağır basmaya başladıdüzelir diye umut ediyorsan çocuk işini askıya almalısın bi süre ve eşini gözlemleyeceksin.. Sonrası Allah kerim artık hayırlısı ne ise o olsun hakkında
Yoktür öyle şeyleri bırakmaya meyilli gibi aksine gıkıni cikarmaz tartıştığımızda iki hafta küsmüşLugü vardırP
Bu adam boşansan peşini bırakacak bir tipe de benzemiyor sanki.
elbette unutursun. leyla mecnun değilsin ya da kara sevdalı değilsin.Unuturmuyum cidden hafızamdan silebilir miyim ki bu Deliyi
evlenmeden önce ana babamızdan kardeşimizden ayrılmak ölüm gibi gelmez miydi? alıştık. alışırsın.Tek korkum onu unutamamak
Duzeleceginİ sanmam çünkü ilk değil çocuk işini askıya alsam bile nereye kadar çocuk olunca da türlü türlü sorunlar çıkabilir bi yandan da çocuk olgunlastirir diyordum ama hamilelik durumum olabilirdi bat günümü bekliyordum her an hamile olduğumu öğrenebilirdim ona rağmen seni de eğer hamileysen karnindalını de öldürürüm deyince bu adam yapar dedim iyice mantığın ağır basmaya başladı
Tek korkum onu unutamamak
Çok güzel söyledin koca koca insanlar 20 yıllık Evliler boşaniyo aklımdan silmek istiyorum en kisa zamanda nasıl olacak onu düşünüyorum inşallah akşam pisman olmuş bir vaziyette gelmwz istemiyorum seni bitsin demeye devam eder insallah ki ayrilmam kolay olsun ağlar sizlarsa bende dayanamambu kadar dramatize ederseniz unutamazsınız tabi..
kazık kadar çocuklarıyla boşanıyor insanlar ve unutup hayatlarına devam ediyorlar..
altı üstü bir adam ( gerçi orasıda şüpheli) dünya bu adamcığın etrafında dönmüyor dışarda hayat devam ediyor..
zaman herşeyin ilacı .. öldü varsayın ..
Çünkü zor süreçlerden geçerek evlendik çok mücadele ettim o yüzdenböyle lüzümsuz adama ne kadar büyük değerler yüklüyorsun ya.
hayret ediyorum ama net söyleyeyim unutursun hatta hiç aklına bile gelmez.
Bence sen kontrol edebilirsen bu adamı gecinirsiniz. Ama ceneni tutamayacaksan ayrılın. Yoksa bu adam seni öldürür de süründürür de.Yoktür öyle şeyleri bırakmaya meyilli gibi aksine gıkıni cikarmaz tartıştığımızda iki hafta küsmüşLugü vardır
Sebi seviyorum der ama gönül almak nedir bilmez
Darp raporu alcaz zaten ama bugun alamam fena ağrım var hasta oldum böylelikle hamile olmadığımı da kesin net öğrendim hayırlısı buymusunelbette unutursun. leyla mecnun değilsin ya da kara sevdalı değilsin.
bir de şöyle düşün: sen eşini itsen ve düşüp bir yeri morarsa, senin ağzını burnunu dağıtırdı.
şunu anla, ne olursa olsun sana küfretmeye dövmeye hakkı yok.
sen şimdi ne polise gidiyorsun, ne darp raporu almıyorsun ya, ona verdiğin mesaj şu: dövsen de sövsen de ben gitmem, sana mecburum.
tehlikeyi çağıran bu tavrın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?