O yüzden zerre güvenim yok belki çocuk olunca diyordum duzelmicenin sinyalleri i verdi akşam hersey belli olacakAnladım cnm diğer yorumlarınızı olumadım doğrudur..
Seviyor evet ama evlilik böyle birşey değil kadın hamile olabilirdi resmen ikisininde canına kastetmiş
Evet oldu o yüzden 2 ay gittim gelmedim pişman olur gelir dedim gelmedi umrunda bile olMadım annemden halimi görmüş dayanamamis mesaj çekmiş öyle geldiDaha onceden de siddet var miydi
Onlara konu lazım bazı insanlar sever yarası olanın yarasına tuz basmayı..Haklısin ama neden bukadar çok beni suçlayan var anlamadım
He aynı eniştem hayatta özür dilemez kimseden! Yalvarsa neolacakkiO yüzden zerre güvenim yok belki çocuk olunca diyordum duzelmicenin sinyalleri i verdi akşam hersey belli olacak
Ya köpek gibi yalvaracak ya da bu iş bitti ....
Ki hayatta yalvarmaz kimseye eyvallahileri yoktur egosu çok yüksek yakisikliligina Güvenir tipi Batsın
dayakçı adam demek ki. dayağı yer oturursun dediğine göre.ilk değil hep ben çok konuşuyomusum ve tahrik ediyomusum o yüzden annesinin yanında dediği laf "konusursan dayağı yer oturursun"
Nasıl ezildim anlatamam ..
Biz daha önce ailelerin haberi olmadan dilekçe bile vermeye gitmiştik ve sen anda vazgeçmiatık ben ağladığımi görünce kağıdı yırtık atıp sana feda olsun 150 tl demişti ondan sonra aylardır tartismamistik şimdi de böyle oldu İnanamıyorum düzeldi diye düşünürken. ..
Hic mi eşler arasında tartışma olmuyo ben bu adamı hiç uyarmsyim hiç kızmayim hep haklısın diyim ...
Çok haklısın kendimi ezdire ezdire bu hale geldim hep o anasınin yüzünden böyle oldu anası egiteMemiş ben de terbiye edemedimOnlara konu lazım bazı insanlar sever yarası olanın yarasına tuz basmayı..
Neolursa olsun suçlu eşiniz kendileri aynı olayı yaşasaydı ay kocacığım sen haklısın döv kır bitarafımı çenemide kır ki bidaha hiç konuşamıyayım mı diyeceklerdi???
Affedilir yanı yok eşinizin yaptığının!
Üniversite mezunusunuz kendinize haksızlık etmeyin!
bak canım şiddete rağmen adam senden özür dilememiş, pişman olmamış ama sen yalvarır pozisyondasın. yine yine aynı şeyler yaşanacak. yalvarsa da affetme, ailenle git. canını yolda mı buldun?Evet oldu o yüzden 2 ay gittim gelmedim pişman olur gelir dedim gelmedi umrunda bile olMadım annemden halimi görmüş dayanamamis mesaj çekmiş öyle geldi
Eşim söyle bi insan sevse de aşkından olse de tin katir inadı var kendi de der zaten çok inatciyim diye
Dilekçe vermek 150 tlydi o sıra dilekçesini verdik karşılıklı anlaşma yoluyla ayrılalım dedik dilekceyi verirken eminmisin dedi bana bende ağlayan ağlayan tuvalete gittim oturduk bi yerde dilekçesi yırttidayakçı adam demek ki. dayağı yer oturursun dediğine göre.
nasıl ya.
kağıdı yırttık attık 150 tl sana feda olsun ne demek yahu.
Aynen şiddete alışmaktan çok korkuyorum dayak yiyip yiyip kocamdir sever de döver de diyen ezik kadinlar gibi hissediyorum kendimi kendime hiç yakistiramiyorum daha dün sabah Nasıldik şimdi nasilbak canım şiddete rağmen adam senden özür dilememiş, pişman olmamış ama sen yalvarır pozisyondasın. yine yine aynı şeyler yaşanacak. yalvarsa da affetme, ailenle git. canını yolda mı buldun?
20 küsür yıldır bu adam yokken hayatında mutsuz muydun, koca koca diye ölüyor muydun? alışkanlık en kötü şey bak. eşine alıştın ayrılık zor geliyor. zamanla şiddete de alışacaksın ve ne yapsa kabullenir hale geleceksin. çünkü mantığın işlemez olacak. yol yakınken kurtar kendini haketmeyen bu adamdan ve haketmediğin hayattan.
Ablanın hala evli mi çocuk olmadan önce ayrılsaydim keşke diyormuHe aynı eniştem hayatta özür dilemez kimseden! Yalvarsa neolacakki
Kırdığı kalbi nasıl tamir edecek???????
Bende kırdım ama sonu bu olmamaliydi
Okumadiniz heralde konumu tokat yaptıklarının yanında ne kitabi ki bu olmamalıydı ben kocanız haklı demedim zaten ama siz de fazla üstüne gitmişsiniz biraz alttan alsaydınız en azından tokat yemezdiniz.Ama eşinizin sorunları olduğu bir gerçek
bak birkaç yorumla kendini suçlar hale gelmiştin bile. böyle böyle "sussaydım, şunu demeseydim, yapmasaydım" diyerek hep bahane bulacaksın kocanı aklamak için. geri dön ve bir daha oku yorumları. neredeyse kocan kazara itti, tüm suç sende desek kendini suçlamaya başlayacaktın.Aynen şiddete alışmaktan çok korkuyorum dayak yiyip yiyip kocamdir sever de döver de diyen ezik kadinlar gibi hissediyorum kendimi kendime hiç yakistiramiyorum daha dün sabah Nasıldik şimdi nasil
canım sen % 1500 haksız olsan dahi kocanın seni dövme hakkı yok. bunu aklına kazı.Bi çoğunuz ben tahrik ettim yönünde gibi geldi bana sizce boşanmamalimiyim
Gerçekten tek suç benim mi kafayı yicem
Basım catlicak ve bugün akşam kararını vermiş olmam gerekiyo ne olur yardım edin
Haklısın cnm ama böyle yorumlar okuyacağım tahmin etmedim aslında konuyu açtığıma da pişman olur gibi oldum dayağı hak ediyormuş gibi hissetmemë daha çok sebeb oldu zaten kafam karışık diye acmıştım destek beklerken çoğunluk sen de az dir dir etmemissin demesi çok şaşırttı kafam daha çok karistibak birkaç yorumla kendini suçlar hale gelmiştin bile. böyle böyle "sussaydım, şunu demeseydim, yapmasaydım" diyerek hep bahane bulacaksın kocanı aklamak için. geri dön ve bir daha oku yorumları. neredeyse kocan kazara itti, tüm suç sende desek kendini suçlamaya başlayacaktın.
alışma sakın dikkat et.
Inatla ilgisi yok cnm sevgisi az benceEvet oldu o yüzden 2 ay gittim gelmedim pişman olur gelir dedim gelmedi umrunda bile olMadım annemden halimi görmüş dayanamamis mesaj çekmiş öyle geldi
Eşim söyle bi insan sevse de aşkından olse de tin katir inadı var kendi de der zaten çok inatciyim diye
Yalnız öyle yorumlar okudum ki hak etmişim galiba dedirtti şiddet sonuçta ben burda böyle bi olay başkasının başına gelse sende çok dirdircisin dememcanım sen % 1500 haksız olsan dahi kocanın seni dövme hakkı yok. bunu aklına kazı.
eşin haksız olduğunda seni sinirlendirdiğinde tekme tokat dalıyor musun?
hiçbir kadın çocuk canlı şiddeti haketmez.
ya dırdır yapsan ne olacak? illa dövmek mi gerekir sövmek mi? eşin sseni sevse incitmeye kıyamazdı, tek damla gözyaşını akıtmazdı.Haklısın cnm ama böyle yorumlar okuyacağım tahmin etmedim aslında konuyu açtığıma da pişman olur gibi oldum dayağı hak ediyormuş gibi hissetmemë daha çok sebeb oldu zaten kafam karışık diye acmıştım destek beklerken çoğunluk sen de az dir dir etmemissin demesi çok şaşırttı kafam daha çok karisti
Duygularımla mi mantığımla mi hareket etmeliyim şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?