• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Inatla ilgisi yok cnm sevgisi az bence
Cnm gerçekten inatci biri ben söyle yap derim inadına tersini yapar geçen gün espri yaptı güya diyo ki "ben de hep sen ne dersin onun tersini yapmak istiyorum dimi çok inatci yim " dedi güldük geçtik ama cidden oyle

Ablanın hala evli mi çocuk olmadan önce ayrılsaydim keşke diyormu
Hala evli ama zehir oldu hayati cok pisman ilk siddette birakip gelmedigu icin...
Cocuk olunca isler degisiyor cunki bir defa birakti oglu babasiz duramadi..
Ablam da mecbur katlaniyor icki kumar silah tasima ne ararsan var !

Ay işe yarar adam gibi bir sebep yokmuş.
Tartışmanın ilerleyişine ve sonucuna şok oldum :s

Diyecek laf bulamadım.

Ortada ciddi bir öfke kontrolü problemi ve bozuk psikoloji var.
Çocuk tedavisinden vazgeçin, eşinin tedavi olması lazım en acilinden.

Tabi hala ayrılmak istemiyorsan :S
Zamanında çok dedim sende sinir var bi doktora gidelim diye istemiyo
İstemeyince de olmaz
Neden istemiyo çünkü kabul etmiyorum annesi pispislamis Evet oğlum tamam oğlum diye diye adam kendinde suç görmez olüyo
Ben zaten şok geciriyorum

Hala evli ama zehir oldu hayati cok pisman ilk siddette birakip gelmedigu icin...
Cocuk olunca isler degisiyor cunki bir defa birakti oglu babasiz duramadi..
Ablam da mecbur katlaniyor icki kumar silah tasima ne ararsan var !
Bizde içki kumar yok şiddet var malesef ah keşke olmasaydı

Valla kolum olsa keserim çocuklar yok ken böyle davranıyor çocuk varken daha kötü olucak eminim kesinlikle sizde de hata var ama sonuçta karşısında bir kadın var el kaldırmalı

Esin haksiz sinirlerine hakim olamiyor...
Ama sizde en az onun kadar hatalisiniz cunku saygi sifir...sayginin olmadigi yerde sevgi cok tan bitmis oluyor malesef....

Aynen Ağlıyorum diye kalktı eliyle agzimi kapattı bogazimi sıkti
yani öldürürüm lafı sözde kalmamış, öldürmeye teşebbüs de var. ve sen katilini seviyorsun öyle mi?

yani öldürürüm lafı sözde kalmamış, öldürmeye teşebbüs de var. ve sen katilini seviyorsun öyle mi?
İşte o yüzden kendime çok kızıyorum ya benimki sevgi değil aliskanlik eminim
Babam eğer gelirsen kesinlille adını bile anmicaksin ona göre diyo

Buraya bu konuyu yazacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
Daha dune kadar bebek hayalleri kuruyordum Daha dün 15 dk.önce sarma dolaş hasta oldugum için benimle sarılarak uyuyan adam Eşim ( bu kelimeyi demeye utanıyorum artık ) dün gece sağ gozumu mosmor etti ....
Konuyu kısa kesmeye çalışarak anlatacağım
Eşim amcasiyla kus ve biz oturduğunuz apartman aipe apartmanı amcasiyla Altlığı üstluyuz Bahçe katında biz oturuyoruz Eşim bahceye bi suru lastik getirmisti dizmisti uzun bi zaman önce amcası da köpek besliyor bahcede bi sıra lastiği kenara mi koymuş napmis anlamadım çıkıp da bakmadım ve geldi içeri Eşim bunu görünce benden izin almadılar ne hakla öyle yaparlar soracam onlara dedi bende bak seni istemiyorlar bu binada bu evde bahcede benim diyorlar boşver nasılsa geçiciyiz biz Karışma bosver dedim ( kV ev alacaktı bize )
Bu "sen hiç benim yanımda olmuyosun "dedi bana bende" karisma daha mı iyi ölcak sonra şikayet eder bak boşver "dedim ya köpek için gidip satasirsin ya lastik için dedim kizdim "bıktım artık senden de bunlardan da dedim sen nasıl baba olacan senden baba olmaz" dedim bi de hastayım fena usutmustum."merak etme bitecek zaten önce seni elimin altından cikariyim sonra onlara da gelecek sıra sen varsın diye onlara bişey yapmiyodum sen olmayınca görecekler "dedi
"bak beni tahrik etme sozlerinle demeye başladı (her tartismada bunu soyler ) ben de "hani ne dedim de taharik oldun anca bunu söyleyip durursun hep zaten bu lafına SONRA biteceksen bitsin yaka silktim artık senden"dedim.
Ben hastayım diye Eşim makinadakileri çıkan çamaşırlari asacakti ve böyle aramızda tartışma geçince asmaz heralde artık dedim ve gece olduğu için balkonun tam ışığını yakarken arkamdan geldi "sakin açma ışığı onlar da faydalanacak ışıktan (amcası bahcede ydi isi varsi biz de Bahçe katinda oldugumuz icin neymis isiktan yararlanirmis ) yürü içeri ben asacam benim inadıma gittin astım zaten biliyorum ben "dedi ve arkamdaydi eliyle sırtımi iteledi çok sinirlendim iyice
Bu çok zoruma gitti öncelikle bebek istiyorduk ilaçlar iğne vs. Olmuyordu bende buna " ben sen miyim inatci sensin asil ne alakasi var ya ben hamileysem hiç mi utanmiyosun ha Allah demekki bu yüzden vermiyo çocuk bize "dedim bu da " sen zaten çocuk çok istiyorsun ya olmuyo dersen olmaz tabi "dedi ben de "sen nasıl bi insansın ya istemediğim için mi doktora gidiyorum ben pisliksin sen belki biraz adam olursun olgunlaşırsin diye cocuk istiyodum zaten ben ama senin olgunlasacagin yok "dedim
Bu kalktı eliyle agzimi kapattı boğazimi sıktı nefes alamadım "eğer hamileysen seni de karnındakini de öldürürüm "dedi ben bu lafın üzerine çok ağladım bi sürü şey söyledim hatırlamıyorum
Çok ağladım ve ağlama sus diye kızdı bana sanırım ayağa mi kalktım ne tam hatırlamıyorum bana fena vurdu yere düştüm gözüm sehbanin ucuna geldi ve o ani anlatamam size gÖzüm bula uk görmeye başladı bağırdım görmüyorum ben diye bu da "geçer birazdan kalk ağlama dedi kızarak ve gitti buz getirdi pislik
Annesini aradı hemen "anne hemen buraya gel dedi e bende dururmuyum bende aradım annesinin yanında da neler dedi bana ...
Kendimi ezik gibi hissediyorum
Bu yataginda uyudu ben koltukta uyudum esyalanı almak için yatak odasına girdim ve ister istemez aynada kendimi gördüm ve cok ağladım beddualar ettim açtım yorgani üstünden " ailem geliyo bi iki gün sonra bitti artık bak şu yüzüme bak diye bağırdım "bu da gözleri kanlı Ağlamış heralde gördük dedi sadece
Ne bekliyorum ki zaten
Annemler dayanamadı geliyo aksama burda olacaklar kararını iyice ver dediler
Buraya içimi dökmek istedim ben de de hata varmıydi gerçekten .... kendimden şüphe duyar oldum
İlerde çocuk olunca daha kötü gideceğinden korkuyorum
Sizin desteğinize ihtiyacım var çünkü zaten gurbetteyim yalnızım
Şoktayim 10 dk önce hastasın çamaşırlari ni ararım ben diyen adam şimdi nasıl ..
NOT :hamile miyim değilmiyim bilmiyorum en son test yaptığımda negatifti
bazen bazı insanlar cok öfke anında kendilerini kaybediyorlar.amcasına demkki cok kin besliyor vede hani bazı insanlr varya kanı hızlı akar kimi gepki vermez ama kimide kavgaya olaya meyillidir onun gibi esiniz.o sinirle size catmıs. sizde o da agır seyler demişşiniz. itmemeliydi ama bazen olabiliyor sinirle bazen kadınlar bile erkekleri ititor vuruyor. bu adam hepmi böyleydi bu olaydaki gibiydi onu düşünün. hepmi memenınihetsizdiniz. sizin gözünüze birsey olacagını bilmeden itmiş.vede üzülmüşki pişman olmuski aglamıs. eger sevgi yoksa yaptıkları sizin tahammulunuzu hep zorluyorsa bilemem.ama yuvanızı yıkmayın. iyi düşünün . insanlar ailelerinin evine gidince araya iyice sogukluk giriyo

Bende böyle düşünüyorum kesinlikle dört dörtlük olamam ki illa ki tartışma yaşanacak ve illa ki istemeden de olsa canlar yakılacak bütün tartismalanımız böyle geçmiyoki zaten alttan aldığım oluyo sustutum oluyo ama bazen böyle patlayamazmiyim hep ben mi alttan almak zorundayım o hiç mi damarıma basmiyo doktora git diyorum onemsemiyo ben herseye sus pus olmak istemiyorum konuşarak çözelim istiyorum cpzulmicekse de sonu şiddet olmasın istiyorum ama hep ben tahrik ederim zaten

Seni değerli görmüyor ki. Malı gibisin sus otur çekil diyecek sen de yapaxaksın. Yapmazsın dayakla terbiye ediyor... Edecek de.

Yarın öbür gün varlığın bile batarsa ne olacal? Defol git diye mi dövecek o zaman da...

bazen bazı insanlar cok öfke anında kendilerini kaybediyorlar.amcasına demkki cok kin besliyor vede hani bazı insanlr varya kanı hızlı akar kimi gepki vermez ama kimide kavgaya olaya meyillidir onun gibi esiniz.o sinirle size catmıs. sizde o da agır seyler demişşiniz. itmemeliydi ama bazen olabiliyor sinirle bazen kadınlar bile erkekleri ititor vuruyor. bu adam hepmi böyleydi bu olaydaki gibiydi onu düşünün. hepmi memenınihetsizdiniz. sizin gözünüze birsey olacagını bilmeden itmiş.vede üzülmüşki pişman olmuski aglamıs. eger sevgi yoksa yaptıkları sizin tahammulunuzu hep zorluyorsa bilemem.ama yuvanızı yıkmayın. iyi düşünün . insanlar ailelerinin evine gidince araya iyice sogukluk giriyo
Ne pişman olması ya resmen gitti kendi sıcacık yataginda yayın ben koltukta yattım
Ayrıca bilmeden falan itmedi bana vurdu yere dustum ve sehbanin ucuna geldi gözüm ve ben panik yaptım bağırdım çağırdım o anda görmüyorum diye o da geçer birazdan dedi gitti buz getirdi bu mu pismanlik
Ben daha çok ağladım ağlaması benim için bişey ifade etmiyor çünkü ağlama diye gelip benim boğazimi sıktı
Lütfen düzgün okuyun

Adam oldurmeye tesebbus etmis yarin oburgun yuvasini yikmayipta canindan olsa daha mi iyi?

Seni değerli görmüyor ki. Malı gibisin sus otur çekil diyecek sen de yapaxaksın. Yapmazsın dayakla terbiye ediyor... Edecek de.

Yarın öbür gün varlığın bile batarsa ne olacal? Defol git diye mi dövecek o zaman da...
Aynen öyle kadın susar ona göre herseyden haklıdır bak amcan karısına vuruyor mu sesi geliyormu hiç dedim (üstümüzde oturuyo) o da karı gibi vuramaz karısına dedi ben ŞOK! Bende nasıl ya vurmak erkekliğin mi göstergesi yani dedim

Okuduklarından boşanmak istemediğin bariz belli oluyor acaba ben mi tahrik ettim şöyle mi yaptım böyle mi yaptım diye soruyorsun :KK51: bence boşanmazdın ama bu daha fragman kocanın konuşmalarından herşey belli oluyor :KK12:

Adam oldurmeye tesebbus etmis yarin oburgun yuvasini yikmayipta canindan olsa daha mi iyi?
Bi de diyoki seni bilmeden itmis sonra pişman olmuş nasıl okuduyaa artık
Ya valla sinirim bozuk vücudum ağrıyo gozumu zor açıyorum bi de böyle yorumlar okumak istemiyorum ya siz de kadınsıniz ya !!! Bilseydim böyle olacağını konu acmazdim

Okuduklarından boşanmak istemediğin bariz belli oluyor acaba ben mi tahrik ettim şöyle mi yaptım böyle mi yaptım diye soruyorsun :KK51: bence boşanmazdın ama bu daha fragman kocanın konuşmalarından herşey belli oluyor :KK12:
Yok cnm boşanmak istiyorum sadece unutamamaktan korkuyorum ve bazı arkadaşlar çok tahrik etmişsin sende eşini deyince hatayi kendimde aramaya basladim

Back
X