• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Anladım cnm diğer yorumlarınızı olumadım doğrudur..
Seviyor evet ama evlilik böyle birşey değil kadın hamile olabilirdi resmen ikisininde canına kastetmiş
O yüzden zerre güvenim yok belki çocuk olunca diyordum duzelmicenin sinyalleri i verdi akşam hersey belli olacak
Ya köpek gibi yalvaracak ya da bu iş bitti ....
Ki hayatta yalvarmaz kimseye eyvallahileri yoktur egosu çok yüksek yakisikliligina Güvenir tipi Batsın

Daha onceden de siddet var miydi
Evet oldu o yüzden 2 ay gittim gelmedim pişman olur gelir dedim gelmedi umrunda bile olMadım annemden halimi görmüş dayanamamis mesaj çekmiş öyle geldi
Eşim söyle bi insan sevse de aşkından olse de tin katir inadı var kendi de der zaten çok inatciyim diye

Haklısin ama neden bukadar çok beni suçlayan var anlamadım
Onlara konu lazım bazı insanlar sever yarası olanın yarasına tuz basmayı..
Neolursa olsun suçlu eşiniz kendileri aynı olayı yaşasaydı ay kocacığım sen haklısın döv kır bitarafımı çenemide kır ki bidaha hiç konuşamıyayım mı diyeceklerdi???
Affedilir yanı yok eşinizin yaptığının!
Üniversite mezunusunuz kendinize haksızlık etmeyin!

O yüzden zerre güvenim yok belki çocuk olunca diyordum duzelmicenin sinyalleri i verdi akşam hersey belli olacak
Ya köpek gibi yalvaracak ya da bu iş bitti ....
Ki hayatta yalvarmaz kimseye eyvallahileri yoktur egosu çok yüksek yakisikliligina Güvenir tipi Batsın
He aynı eniştem hayatta özür dilemez kimseden! Yalvarsa neolacakki
Kırdığı kalbi nasıl tamir edecek???????

ilk değil hep ben çok konuşuyomusum ve tahrik ediyomusum o yüzden annesinin yanında dediği laf "konusursan dayağı yer oturursun"
Nasıl ezildim anlatamam ..
Biz daha önce ailelerin haberi olmadan dilekçe bile vermeye gitmiştik ve sen anda vazgeçmiatık ben ağladığımi görünce kağıdı yırtık atıp sana feda olsun 150 tl demişti ondan sonra aylardır tartismamistik şimdi de böyle oldu İnanamıyorum düzeldi diye düşünürken. ..
Hic mi eşler arasında tartışma olmuyo ben bu adamı hiç uyarmsyim hiç kızmayim hep haklısın diyim ...
dayakçı adam demek ki. dayağı yer oturursun dediğine göre.
nasıl ya.
kağıdı yırttık attık 150 tl sana feda olsun ne demek yahu.

Onlara konu lazım bazı insanlar sever yarası olanın yarasına tuz basmayı..
Neolursa olsun suçlu eşiniz kendileri aynı olayı yaşasaydı ay kocacığım sen haklısın döv kır bitarafımı çenemide kır ki bidaha hiç konuşamıyayım mı diyeceklerdi???
Affedilir yanı yok eşinizin yaptığının!
Üniversite mezunusunuz kendinize haksızlık etmeyin!
Çok haklısın kendimi ezdire ezdire bu hale geldim hep o anasınin yüzünden böyle oldu anası egiteMemiş ben de terbiye edemedim
Evet oğlum tamam oğlum haklısın oğlum diye die tepeye çıkardı kadın kocasından değil oğlundan izin alır bişey yapacaksa oğluna danisır dünde oğluna onay verip durdu oğlum hep amcasıgilden dolayı böyle yapıyo çocuğumun psikolojisıni bozdular hiç demedi bu kızı nasıl bu hale getirdin diye

Evet oldu o yüzden 2 ay gittim gelmedim pişman olur gelir dedim gelmedi umrunda bile olMadım annemden halimi görmüş dayanamamis mesaj çekmiş öyle geldi
Eşim söyle bi insan sevse de aşkından olse de tin katir inadı var kendi de der zaten çok inatciyim diye
bak canım şiddete rağmen adam senden özür dilememiş, pişman olmamış ama sen yalvarır pozisyondasın. yine yine aynı şeyler yaşanacak. yalvarsa da affetme, ailenle git. canını yolda mı buldun?
20 küsür yıldır bu adam yokken hayatında mutsuz muydun, koca koca diye ölüyor muydun? alışkanlık en kötü şey bak. eşine alıştın ayrılık zor geliyor. zamanla şiddete de alışacaksın ve ne yapsa kabullenir hale geleceksin. çünkü mantığın işlemez olacak. yol yakınken kurtar kendini haketmeyen bu adamdan ve haketmediğin hayattan.

dayakçı adam demek ki. dayağı yer oturursun dediğine göre.
nasıl ya.
kağıdı yırttık attık 150 tl sana feda olsun ne demek yahu.
Dilekçe vermek 150 tlydi o sıra dilekçesini verdik karşılıklı anlaşma yoluyla ayrılalım dedik dilekceyi verirken eminmisin dedi bana bende ağlayan ağlayan tuvalete gittim oturduk bi yerde dilekçesi yırtti
Demek istediğim daha önce de ayrılma kararı aldık ve ayrılmayı da beceremedim gözleri dolmuştu kiyamaMistm ben seni çok seviyorum dedim o da bende seni seviyorum dedi daha sonra kendi kendime dedim ki ben adamdan vazgecemiyorum en iyisi çocuk düşünelim düzelir dedim yok o da olmuyo taki bu zamana kadar çok iyiyedik ara sıra tartışma oluyodu ama kapatıyoDuk hemen bu sefer biyle olmadi

bak canım şiddete rağmen adam senden özür dilememiş, pişman olmamış ama sen yalvarır pozisyondasın. yine yine aynı şeyler yaşanacak. yalvarsa da affetme, ailenle git. canını yolda mı buldun?
20 küsür yıldır bu adam yokken hayatında mutsuz muydun, koca koca diye ölüyor muydun? alışkanlık en kötü şey bak. eşine alıştın ayrılık zor geliyor. zamanla şiddete de alışacaksın ve ne yapsa kabullenir hale geleceksin. çünkü mantığın işlemez olacak. yol yakınken kurtar kendini haketmeyen bu adamdan ve haketmediğin hayattan.
Aynen şiddete alışmaktan çok korkuyorum dayak yiyip yiyip kocamdir sever de döver de diyen ezik kadinlar gibi hissediyorum kendimi kendime hiç yakistiramiyorum daha dün sabah Nasıldik şimdi nasil

Bi çoğunuz ben tahrik ettim yönünde gibi geldi bana sizce boşanmamalimiyim
Gerçekten tek suç benim mi kafayı yicem
Basım catlicak ve bugün akşam kararını vermiş olmam gerekiyo ne olur yardım edin

tabi ki bu olmamalıydı ben kocanız haklı demedim zaten ama siz de fazla üstüne gitmişsiniz biraz alttan alsaydınız en azından tokat yemezdiniz.Ama eşinizin sorunları olduğu bir gerçek
Okumadiniz heralde konumu tokat yaptıklarının yanında ne ki

Aynen şiddete alışmaktan çok korkuyorum dayak yiyip yiyip kocamdir sever de döver de diyen ezik kadinlar gibi hissediyorum kendimi kendime hiç yakistiramiyorum daha dün sabah Nasıldik şimdi nasil
bak birkaç yorumla kendini suçlar hale gelmiştin bile. böyle böyle "sussaydım, şunu demeseydim, yapmasaydım" diyerek hep bahane bulacaksın kocanı aklamak için. geri dön ve bir daha oku yorumları. neredeyse kocan kazara itti, tüm suç sende desek kendini suçlamaya başlayacaktın.
alışma sakın dikkat et.

Bi çoğunuz ben tahrik ettim yönünde gibi geldi bana sizce boşanmamalimiyim
Gerçekten tek suç benim mi kafayı yicem
Basım catlicak ve bugün akşam kararını vermiş olmam gerekiyo ne olur yardım edin
canım sen % 1500 haksız olsan dahi kocanın seni dövme hakkı yok. bunu aklına kazı.
eşin haksız olduğunda seni sinirlendirdiğinde tekme tokat dalıyor musun?
hiçbir kadın çocuk canlı şiddeti haketmez.

bak birkaç yorumla kendini suçlar hale gelmiştin bile. böyle böyle "sussaydım, şunu demeseydim, yapmasaydım" diyerek hep bahane bulacaksın kocanı aklamak için. geri dön ve bir daha oku yorumları. neredeyse kocan kazara itti, tüm suç sende desek kendini suçlamaya başlayacaktın.
alışma sakın dikkat et.
Haklısın cnm ama böyle yorumlar okuyacağım tahmin etmedim aslında konuyu açtığıma da pişman olur gibi oldum dayağı hak ediyormuş gibi hissetmemë daha çok sebeb oldu zaten kafam karışık diye acmıştım destek beklerken çoğunluk sen de az dir dir etmemissin demesi çok şaşırttı kafam daha çok karisti
Duygularımla mi mantığımla mi hareket etmeliyim şaşırdım kaldım

Inatla ilgisi yok cnm sevgisi az bence

Ay işe yarar adam gibi bir sebep yokmuş.
Tartışmanın ilerleyişine ve sonucuna şok oldum :s

Diyecek laf bulamadım.

Ortada ciddi bir öfke kontrolü problemi ve bozuk psikoloji var.
Çocuk tedavisinden vazgeçin, eşinin tedavi olması lazım en acilinden.

Tabi hala ayrılmak istemiyorsan :S

canım sen % 1500 haksız olsan dahi kocanın seni dövme hakkı yok. bunu aklına kazı.
eşin haksız olduğunda seni sinirlendirdiğinde tekme tokat dalıyor musun?
hiçbir kadın çocuk canlı şiddeti haketmez.
Yalnız öyle yorumlar okudum ki hak etmişim galiba dedirtti şiddet sonuçta ben burda böyle bi olay başkasının başına gelse sende çok dirdircisin demem
Bende dir dir yok asıl dir dir anasında konuşur hiç susmaz
Çok fena kafam karışık esle de tartışmadan olmuyor ki daha önce de denedim hiç tartışma olmasin dedim ama yok olmuyor illa bişey çıkıyo ve tartisma çıkıyo
Küçük tartışmalar da çok oldu ama kapattık geCTU gitti küsme falan da olmadı ama Dünkü çok fenaydi
Hep susup oturmak da bana göre değil sanki yaoabikirmiyim diyorum sonra diyorum ki hani kim susup oturmus

Haklısın cnm ama böyle yorumlar okuyacağım tahmin etmedim aslında konuyu açtığıma da pişman olur gibi oldum dayağı hak ediyormuş gibi hissetmemë daha çok sebeb oldu zaten kafam karışık diye acmıştım destek beklerken çoğunluk sen de az dir dir etmemissin demesi çok şaşırttı kafam daha çok karisti
Duygularımla mi mantığımla mi hareket etmeliyim şaşırdım kaldım
ya dırdır yapsan ne olacak? illa dövmek mi gerekir sövmek mi? eşin sseni sevse incitmeye kıyamazdı, tek damla gözyaşını akıtmazdı.

Back
X