Boşanma kararı

zuhalahzuhal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
3
0
1
42
2 yıllık evliyim bir çocuğum var. Çalışıyorum. Eşimle evliliğimin ilk gününden itibaren para biriktirme konusunda anlaşamadık. Çok az para harcadık artan para ise eşimin adına olan benim hiç görmediğim bir hesaba yattı. Bu konu sürekli kavga sebebi oldu. Hesabı aç görmek istiyorum dediğimde bana güvenmiyor musun diye kavga çıkardı. Kavgalarımız sonucunda benim adıma olan bir hesaba da çok az para atmaya başladık. O bu hesaba rahatlıkla bakıyor. Onun adına olan onda kalan bir kredi kartımız var. En son kavgayı bugün yaptık mal bildirimi kağıdını gördüm incelemeye başladım bağırdı ve hakaret etti. Ne zaman onun hoşuna gitmeyen bir şey söylesem bağırıyor. Kilolarımdan dolayı beni aşağılıyor. Daha doğrusu sürekli beni aşağılıyor. Boşanmak isteyince de olay çıkarıyor. Sizler para konusunu nasıl çözüyorsunuz.

Kendisi Brad Pitt herhalde. Kilo alinir verilir tabiki dikkat etmek gerekiyor. Lakin assagilamak hakaret etmek cok terbiyesizce.
Aynaya bakip kendisi ile dalga gecsin esiniz.
Ayrica ne munasebet esler arasinda boyle bir ozel olabilir mi ? Ne gerek var saklamaya kayirmaya. Altindan bircok sey cikabilir pek te iyi seyler dusunemedim acikcasi..

Back
X