Arkadaşlar merhaba, ben en son olan depremden çok korktum ve baya doktora gitmeye karar verdim hatta ailem şehir dışında onların yanına gittim bir süre.Eve girince panik atak oluyorum kalbim sıkışıyor, nefes almıyorum vs.Sonra düşününce aslında bunun nedeninin eşimle yaşadığım durumlar olabileceğini söyledi doktor ki bu depremden önce biz bir tatile gitmiştik orada durmadan sus pochohantas, çok hareketlisin pochahontas gibi sözler söyledi.Durmadan benim çok konuştuğumu ima etmesi ve bu uzun zamandır var ve ben şunu fark ettim durmadan ben konuştum mu, seni rahatsız ettim mi, mutlu musun modundayım durmadan adama göre hareket ediyorum ve ben bunu yıllardır yaşıyorum kendime çok kızıyorum kendimi bu hale getirdiği için.
Ev aldık borç ödüyor diye diyorum stresli vs ama bu sebep olabilir mi? adam her şeyden mutsuz .Oda değil aldığımız evi dedim yüksek katlı zemini kötü bir yerde ben kısa katlı istiyorum.İkimizde evden çalışıyoruz gidelim şehirden uzak bir yere korkuyorum yok ama istemedi çünkü oraya ailesine yakın.Ailesine araba aldı göya onu satıp borcumuzu ödeyecektik satmadı ve ben bunu sorunca suçlu oluyorum insanlar bizim için evini satmış ben nasıl insanmışım .Alırken bana onlar binecek şimdilik sonra evi satacaklar ben de onu satıp borçsuz alıcam demişti şimdi ben onun yatırımına karışıyor oluyorum.Ve şu anda ben calışmıyorum aile şirketimiz vardı babam iflas etti sanki ondan sonra daha da garip oldu.Yoksa benim ailemin durumu iyiyken daha iyidi gibiydi.
İlişki terapistine gitmek istedim kaç kere, randevu aldım istemedi ,sonra şimdi borcumuz var diyor ya da bir tartışmadan sonra gitmek istersem gidelim de sana söylesin doktor hatalarını diyor. Ahh kızlar kendime o kadar cok kızıyorum ki ben nasıl düzelir diye bekledim nasıl kendimi heba ettim şu anda ailemdeyim ve içimden eve gitmek gelmiyor en son o tatilde olanlar (mesela ben birine erken geldik biraz kusura bakmayın dedim rezervasyonumuz vardı off falan yapıyor yanımda yani ben boş konuşuyorum onu ima ediyor ).
Şu anda evin borcu var boşanmak istersem ben kötü olucam ama düşünüyorum hala daha onun stresli ve zor bir durumda olduğunu düşünüyorum ama benimle mutsuz bunuda söyledim tatilde ona bana bunu düşünücem fark etmedim dedi
bu adam borcumuz var diğip tatile gitti bensiz en son tatilde ilk defa lüks bir yerde oldu ki susayım diye bence.Çocuk istedim tüp bebek yapmamız lazımdı paramız yok dedi yiğeninin okul parasını ödemiş sonradan öğrendim zekatmış

(bu seneler önceydi keşke o zaman yapsaydım bu işi ) ben nasıl bir yol izlemeliyim şu anda kızlar.
Vee ben 4 gündür evde yokum annesi gelmiş çamaşırları yıkamış o kadar sinirlendim ki benim orada donum var yaa sanki evi bok götürdü 4 günde..
kısacası arkadaşlar ben şu anda bir boşluktayım ve doktorla konuşunca aydınlandım resmen ve nasıl yol alıcam bilmiyorum 5 yıldır kendime ne yapmışım neden katlanmışım bunu düşünüyorum