• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma kararım akıl verin kızlar :(

Arkadaşlar merhaba, ben en son olan depremden çok korktum ve baya doktora gitmeye karar verdim hatta ailem şehir dışında onların yanına gittim bir süre.Eve girince panik atak oluyorum kalbim sıkışıyor, nefes almıyorum vs.Sonra düşününce aslında bunun nedeninin eşimle yaşadığım durumlar olabileceğini söyledi doktor ki bu depremden önce biz bir tatile gitmiştik orada durmadan sus pochohantas, çok hareketlisin pochahontas gibi sözler söyledi.Durmadan benim çok konuştuğumu ima etmesi ve bu uzun zamandır var ve ben şunu fark ettim durmadan ben konuştum mu, seni rahatsız ettim mi, mutlu musun modundayım durmadan adama göre hareket ediyorum ve ben bunu yıllardır yaşıyorum kendime çok kızıyorum kendimi bu hale getirdiği için.

Ev aldık borç ödüyor diye diyorum stresli vs ama bu sebep olabilir mi? adam her şeyden mutsuz .Oda değil aldığımız evi dedim yüksek katlı zemini kötü bir yerde ben kısa katlı istiyorum.İkimizde evden çalışıyoruz gidelim şehirden uzak bir yere korkuyorum yok ama istemedi çünkü oraya ailesine yakın.Ailesine araba aldı göya onu satıp borcumuzu ödeyecektik satmadı ve ben bunu sorunca suçlu oluyorum insanlar bizim için evini satmış ben nasıl insanmışım .Alırken bana onlar binecek şimdilik sonra evi satacaklar ben de onu satıp borçsuz alıcam demişti şimdi ben onun yatırımına karışıyor oluyorum.Ve şu anda ben calışmıyorum aile şirketimiz vardı babam iflas etti sanki ondan sonra daha da garip oldu.Yoksa benim ailemin durumu iyiyken daha iyidi gibiydi.

İlişki terapistine gitmek istedim kaç kere, randevu aldım istemedi ,sonra şimdi borcumuz var diyor ya da bir tartışmadan sonra gitmek istersem gidelim de sana söylesin doktor hatalarını diyor. Ahh kızlar kendime o kadar cok kızıyorum ki ben nasıl düzelir diye bekledim nasıl kendimi heba ettim şu anda ailemdeyim ve içimden eve gitmek gelmiyor en son o tatilde olanlar (mesela ben birine erken geldik biraz kusura bakmayın dedim rezervasyonumuz vardı off falan yapıyor yanımda yani ben boş konuşuyorum onu ima ediyor ).

Şu anda evin borcu var boşanmak istersem ben kötü olucam ama düşünüyorum hala daha onun stresli ve zor bir durumda olduğunu düşünüyorum ama benimle mutsuz bunuda söyledim tatilde ona bana bunu düşünücem fark etmedim dedi :D

bu adam borcumuz var diğip tatile gitti bensiz en son tatilde ilk defa lüks bir yerde oldu ki susayım diye bence.Çocuk istedim tüp bebek yapmamız lazımdı paramız yok dedi yiğeninin okul parasını ödemiş sonradan öğrendim zekatmış :D (bu seneler önceydi keşke o zaman yapsaydım bu işi ) ben nasıl bir yol izlemeliyim şu anda kızlar.

Vee ben 4 gündür evde yokum annesi gelmiş çamaşırları yıkamış o kadar sinirlendim ki benim orada donum var yaa sanki evi bok götürdü 4 günde..

kısacası arkadaşlar ben şu anda bir boşluktayım ve doktorla konuşunca aydınlandım resmen ve nasıl yol alıcam bilmiyorum 5 yıldır kendime ne yapmışım neden katlanmışım bunu düşünüyorum
Ev borcu olsun ev satılır borcu odenır kalan para ıkınıze pay edılır. Yani ev borcu ödüyor boşanamam saçma bır bahane. Çocuk var boşanamam gibi. Tüp bebeğe para yok mılletın çocuğunun okulunu ödüyor. Allahım sen bolelerını mılletın evlatlarından uzak tut. Bı tsrapıye gıdın oncelıkle o zaten sızın ne durumda oldunuz anlıcaktır. Yok gosterecektır. Camasırınızı neden yıkıyor. Yani esınız gereklı camasırlarını götürüp yıkatsaydı keşke. Kımseyr boşan demem. Ama umarım en güzel çiçeklı yolu bulursun. Baxı insanlar evlenmemelı. Durumumuz ıyıyken dHa ıyıydı demen de ayrı üzdü. Zaten şimdi erkekler zengın kız avcısı.

Ev borcu olsun ev satılır borcu odenır kalan para ıkınıze pay edılır. Yani ev borcu ödüyor boşanamam saçma bır bahane. Çocuk var boşanamam gibi. Tüp bebeğe para yok mılletın çocuğunun okulunu ödüyor. Allahım sen bolelerını mılletın evlatlarından uzak tut. Bı tsrapıye gıdın oncelıkle o zaten sızın ne durumda oldunuz anlıcaktır. Yok gosterecektır. Camasırınızı neden yıkıyor. Yani esınız gereklı camasırlarını götürüp yıkatsaydı keşke. Kımseyr boşan demem. Ama umarım en güzel çiçeklı yolu bulursun. Baxı insanlar evlenmemelı. Durumumuz ıyıyken dHa ıyıydı demen de ayrı üzdü. Zaten şimdi erkekler zengın kız avcısı.
belkide o zaman ailemin durumu iyiken korkuyordu gitmemden şimdi gidemiycem sanıyor.allah razi olsun duanız içinde.

bu arada evi vermemek için herşeyi yapıcak eminim ki ailem evini sattı aldı diğicek çirkinleşicekler eminim

söyle doktora git ilaç iç gel diyor diğer olayları bilmiyor o deprem korkuma yoruyor şu anda
Nasıl bilmiyor diğer olayları niye konuşup anlatmiyorsunuz niye açık iletişim kurmuyormusunuz ona sorsaniza yokluğunuzu hissediyormu sizi seviyorum ne istiyor teklif edin mutsuzum deyin görmezden gelinmekten yoruldum deyin tek başıma çabalıyor gibiyim tamam borçlar var fakat borçlar ödenir biz bizden gidiyoruz böyle ne olacak ne yapalım deyin sorun konuşun açık açık ona göre duyacaklariniza göre bir tavır takının olmazmi öyle

Nasıl bilmiyor diğer olayları niye konuşup anlatmiyorsunuz niye açık iletişim kurmuyormusunuz ona sorsaniza yokluğunuzu hissediyormu sizi seviyorum ne istiyor teklif edin mutsuzum deyin görmezden gelinmekten yoruldum deyin tek başıma çabalıyor gibiyim tamam borçlar var fakat borçlar ödenir biz bizden gidiyoruz böyle ne olacak ne yapalım deyin sorun konuşun açık açık ona göre duyacaklariniza göre bir tavır takının olmazmi öyle
Bunları konuşmaya cok calıştım ama bağırıyor, hakaret ediyor ve ben yanlış cümleler kuruyorum konuşamıyorum ağlamaya başlıyorum çünkü tepki veriyor durmadan .ona göre ben abartıyorum ortada bir şey yok.hatta tatilden geldikten sonra uzak durmuştum biraz ne oldu gecti gitti konuştuk ya dedi konuşmakta tartışmak,o yüzden zaten terapiye gitmek istedim ama paramız yok dedi, sonra paramız olunca gidicez ve sen hatanı görüceksin dedi.
hatta gecen evi satalım gidelim şehirden uzağa ikimizde evdeyiz dedim. ilk bir kaç senede satınca vergisi cok oluyormuş galiba ben de şu anda kazansaydım destek olurdum dedim iyi ki kazanmıyorsun yatırımıma karışırdın dedi.ama sonra kiraya veririz dedi ki hiç sanmıyorum ailesinden uzağa gitmez.sonrada bu deprem oldu işte ben panik atak gecirdim doktorla daha bgn konuştum oda ilaç iç uğraştırma beni modunda acıkcası

bugün mesela doktora söyledim ilişki terapisi nasıl bir şey hocam haklı haksız mı var diye öyle şey mi olur diyor bana adamda şok oldu.

Bunları konuşmaya cok calıştım ama bağırıyor, hakaret ediyor ve ben yanlış cümleler kuruyorum konuşamıyorum onunla ona göre ben abartıyorum ortada bir şey yok.hatta tatilden geldikten sonra uzak durmuştum biraz ne oldu gecti gitti konuştuk ya dedi konuşmakta tartışmak,o yüzden zaten terapiye gitmek istedim ama paramız yok dedi, sonra paramız olunca gidicez ve sen hatanı görüceksin dedi.
hatta gecen evi satalım gidelim şehirden uzağa ikimizde evdeyiz dedim. ilk bir kaç senede satınca vergisi cok oluyormuş galiba ben de şu anda kazansaydım destek olurdum dedim iyi ki kazanmıyorsun yatırımıma karışırdın dedi.ama sonra kiraya veririz dedi ki hiç sanmıyorum ailesinden uzağa gitmez
Bu kocaya terapi ne yapacak dinlemiyor bile sizi dinlese dalga geçip kucumsemeyi geçse zaten sorun kalmayacak ortada terapilik.Bu baya baya ekonomi bende sen ne bilirsin havasına girmiş bilemedim ya böyle dediğim dedik çaldığım düdük kafasındaki insana ne nasıl anlatılır .Hiç eve gitmeseniz aile yanında iş bulsanız kapınıza gelir bir an olsun dinlemeye istekli olurmu acaba

Bu kocaya terapi ne yapacak dinlemiyor bile sizi dinlese dalga geçip kucumsemeyi geçse zaten sorun kalmayacak ortada terapilik.Bu baya baya ekonomi bende sen ne bilirsin havasına girmiş bilemedim ya böyle dediğim dedik çaldığım düdük kafasındaki insana ne nasıl anlatılır .Hiç eve gitmeseniz aile yanında iş bulsanız kapınıza gelir bir an olsun dinlemeye istekli olurmu acaba
İnanırmısınız ben hep kendimde hata arıyorum bgn doktor bana söyledi bunu öyle anladım.. hep ben ne yaptım, öyle demeseydim, söyle yapmasaydım diye düşünüyorum .Hatta bu ara cok yoğun calışıyor hala onu düşünüyorum söylesem ne olucak ne yapıcak zaten stresli diye hatta onada dedim kaç kere psikologa git diye evet diyor bazen sonra vazgeciyor

İnanırmısınız ben hep kendimde hata arıyorum bgn doktor bana söyledi bunu öyle anladım.. hep ben ne yaptım, öyle demeseydim, söyle yapmasaydım diye düşünüyorum .Hatta bu ara cok yoğun calışıyor hala onu düşünüyorum söylesem ne olucak ne yapıcak zaten stresli diye hatta onada dedim kaç kere psikologa git diye evet diyor bazen sonra vazgeciyor
Bı yere gitmek değil size biraz kulak vermeyi öğrenmesi gerek fikrinizi beğenmezsede size kendinizi önemsiz hissettirmemesi gerek biraz anlamaya çalışması duygusal yönden size yaklaşması gerek bu psikolog işi degilki bunların farkında yapmıyor sadece işine gelmiyor ona göre herşey yolunda evlilik te böyle birşey olur gider değil işte sizin ne kadar kötü hiseettiginizi bile bile size destek olmuyorsa onu anlamaya çalışmak boşuna eve dönerseniz umarım iş bulur onunla iletişimi aynı onun yaptığı gibi kesersiniz.Donmezsenizde dönmeyin siz bilirsiniz .Yok sayılmak insanı kendinden şüphe ettirir.Etmeyin birazda o düşünsün terapi bilmemne .Artık kendinizi düşünün hastalık bulmayin bu evlilik sürsün diye .Konuşup anlasamadigim evliligi napayım sürekli niye çözümü ben bulayım ona yok buna yok bende yokum der geçerim

Boşanmak istiyorum dediniz mi hiç eşinize? Ne tepki verdi dediyseniz

Boşanmak istiyorum dediniz mi hiç eşinize? Ne tepki verdi dediyseniz
hayır daha konuşmadım acıkcası buna tepkisindende korkuyorum nasıl konuşucam bilmiyorum eve gitmek istemiyorum, yine suçlu hissettirecek bana biliyorum.Tatilden sonra düşündüm ama sonra kaldım öyle.En son olan olay ve bugün doktorla konuşmam aslında tetikledi ve burada konu actım.

hayır daha konuşmadım acıkcası buna tepkisindende korkuyorum nasıl konuşucam bilmiyorum eve gitmek istemiyorum, yine suçlu hissettirecek bana biliyorum.Tatilden sonra düşündüm ama sonra kaldım öyle.En son olan olay ve bugün doktorla konuşmam aslında tetikledi ve burada konu actım.
Bir söyleyin bakalım böyle giderse ben boşanıcam diye ne tepki verecek

Dün ben de eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı bir konu açmıştım sizi anlıyorum. Eğer sürekli bu şekildeyse genel olarak mutsuzsanız maddi gücünüz varsa boşanın benim maddiyatım şu an olmadığı için boşanamıyorum. Çocuk konusuna gelince böyle mutsuz olduğunuz bir evlilikte çocuk istemenize şaşırdım ya da ben istemediğim için böyle düşünüyorum bilemiyorum bazıları gerekirse tek başıma büyütürüm diyor çocuk istiyor ama bu durumda da çocuğa yazık sanki

Arkadaşlar merhaba, ben en son olan depremden çok korktum ve baya doktora gitmeye karar verdim hatta ailem şehir dışında onların yanına gittim bir süre.Eve girince panik atak oluyorum kalbim sıkışıyor, nefes almıyorum vs.Sonra düşününce aslında bunun nedeninin eşimle yaşadığım durumlar olabileceğini söyledi doktor ki bu depremden önce biz bir tatile gitmiştik orada durmadan sus pochohantas, çok hareketlisin pochahontas gibi sözler söyledi.Durmadan benim çok konuştuğumu ima etmesi ve bu uzun zamandır var ve ben şunu fark ettim durmadan ben konuştum mu, seni rahatsız ettim mi, mutlu musun modundayım durmadan adama göre hareket ediyorum ve ben bunu yıllardır yaşıyorum kendime çok kızıyorum kendimi bu hale getirdiği için.

Ev aldık borç ödüyor diye diyorum stresli vs ama bu sebep olabilir mi? adam her şeyden mutsuz .Oda değil aldığımız evi dedim yüksek katlı zemini kötü bir yerde ben kısa katlı istiyorum.İkimizde evden çalışıyoruz gidelim şehirden uzak bir yere korkuyorum yok ama istemedi çünkü oraya ailesine yakın.Ailesine araba aldı göya onu satıp borcumuzu ödeyecektik satmadı ve ben bunu sorunca suçlu oluyorum insanlar bizim için evini satmış ben nasıl insanmışım .Alırken bana onlar binecek şimdilik sonra evi satacaklar ben de onu satıp borçsuz alıcam demişti şimdi ben onun yatırımına karışıyor oluyorum.Ve şu anda ben calışmıyorum aile şirketimiz vardı babam iflas etti sanki ondan sonra daha da garip oldu.Yoksa benim ailemin durumu iyiyken daha iyidi gibiydi.

İlişki terapistine gitmek istedim kaç kere, randevu aldım istemedi ,sonra şimdi borcumuz var diyor ya da bir tartışmadan sonra gitmek istersem gidelim de sana söylesin doktor hatalarını diyor. Ahh kızlar kendime o kadar cok kızıyorum ki ben nasıl düzelir diye bekledim nasıl kendimi heba ettim şu anda ailemdeyim ve içimden eve gitmek gelmiyor en son o tatilde olanlar (mesela ben birine erken geldik biraz kusura bakmayın dedim rezervasyonumuz vardı off falan yapıyor yanımda yani ben boş konuşuyorum onu ima ediyor ).

Şu anda evin borcu var boşanmak istersem ben kötü olucam ama düşünüyorum hala daha onun stresli ve zor bir durumda olduğunu düşünüyorum ama benimle mutsuz bunuda söyledim tatilde ona bana bunu düşünücem fark etmedim dedi :D

bu adam borcumuz var diğip tatile gitti bensiz en son tatilde ilk defa lüks bir yerde oldu ki susayım diye bence.Çocuk istedim tüp bebek yapmamız lazımdı paramız yok dedi yiğeninin okul parasını ödemiş sonradan öğrendim zekatmış :D (bu seneler önceydi keşke o zaman yapsaydım bu işi ) ben nasıl bir yol izlemeliyim şu anda kızlar.

Vee ben 4 gündür evde yokum annesi gelmiş çamaşırları yıkamış o kadar sinirlendim ki benim orada donum var yaa sanki evi bok götürdü 4 günde..

kısacası arkadaşlar ben şu anda bir boşluktayım ve doktorla konuşunca aydınlandım resmen ve nasıl yol alıcam bilmiyorum 5 yıldır kendime ne yapmışım neden katlanmışım bunu düşünüyorum
Çekilir mi böyle biri ya ömür tüketmekten baska bişey yapmaz ayrılınca sırtınızdan yük kalkacak emin olun böyle insanları hiç bişey mutlu etmezz

Ben ailemin yanında calışıyordum iflas ettik sonra evden calışmaya başladım ama iş başına para alıyordum onun kadar para kazanmıyordum.Birikimlerimizi sattık,düğünde takılanları sattık ev almak için hatta mehir vardır ya verilen ailesinin yanında bana onu sordu onu bile verdim onların yanında sormasına sinir oldum hatta.birde araba vardı işte ailesi kullanıyordu onuda satıcaktık satmadı bir de altın borcu aldı annesi aldırdı kredi cekmedi. herşeyin içinde ailesi ev bakarken ailesiyle gidiyorduk gecen sene bu ev alınırken ayrılacaktım ben ahh ahh annem hep yapma kızım dedi
Evi sorun etmeyin siz evliyken alındıgı icin ortak mal oluyor ayrılsanızda payınız var o evde

Gecen arkadaşlarımızla beraberiz arkadaşımız kardeşinden şikayet ediyor cok soru soruyor diye -bunlar kari koca bu arada yanımızdakiler- benimki de pochoda çok soru soruyor dimi dedi.
Eve geldik diyorum ki bak o arkadaşımız karısı için tek bir kötü söz söylemez 'ee ne varki onlarda sana diyor'

ben neşeli,harketli bir insanımdır -insandım-
ben onlara şaka yapıyorum ama sen bunu şikayet ederek söylüyorsun.

neşemi öldürdü,konuşma,yapma,giymee ahh ahh

şimdide şunu düşünüyorum yıllarca babamın yanında çalıştım iflas ettik ne iş yapıcam :( ne olucak,işte bak eviniz var o var bu var cocuk zaten dertli kızın yaptığına bak diğicekler ama eve girmek bile istemiyorum uzun zamandır zaten ayrı odalarda takılıyoruz çünkü atıyorum bir gün ben bir şey diyorum ona tepki vermiyor iyiyiz ertesi gün aynı şeye kızıyor ne yapıcağımı şaşırdım
Bak canım bana dün yapılan yorumlardan sonra farkettim kendime dönmeyi kendime yetmeyi bende eşimi sıkmışım bunaltmışım farkında olmadan senin durumun daha farklı tabi ama ortak nokta şu kendi değerini farket bırak soru sorma gereksiz konuşma sınırını koru mesafeli ol ama bu demek değil ki surat as hayır tam tersi mutlu ol güçlü ol inadına bir arkadaş tavsiye etti dün bana ağlaya ağlaya izledim 4 saatimi aldı ama değdi kırmızı oda nazlı yaz ve lütfenn izle bana öneren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum tekrar üşenme izle canım iyi gelecek bir çok şey aydınlanacak

benim ailem evlat kaybetmiş bir kere bile ağlamazlar gidin,yaşayın derler.her hafya görmem onları.. allahım bunlar her dk konuşurlar telde birde ablası var görüntülü konuşuyorlar bir de her akşam.
Nereden buldun sen bunu ya

Dün ben de eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı bir konu açmıştım sizi anlıyorum. Eğer sürekli bu şekildeyse genel olarak mutsuzsanız maddi gücünüz varsa boşanın benim maddiyatım şu an olmadığı için boşanamıyorum. Çocuk konusuna gelince böyle mutsuz olduğunuz bir evlilikte çocuk istemenize şaşırdım ya da ben istemediğim için böyle düşünüyorum bilemiyorum bazıları gerekirse tek başıma büyütürüm diyor çocuk istiyor ama bu durumda da çocuğa yazık sanki
Ben şu anda istemiyorum her işte bir hayır var modundayım hatta o zamanda önce terapiste gidelim şartı koymuştum çocuk için.Sizin konunuzu okudum ben durmadan trip atan dır dır eden birisi değilim ki ailemede hala bir şey söylemedim.Öyle her kavgada evden gitmek akrabaları dahil etmek olmaz.

Back
X