Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Cocugun varmi bilmiyorum ama inan çocuğuna yazık bu durumda bende esimle alkol yuzunden cok buyuk kavgalar oldu aramzda para iradesi kendisindeydi kendi içtiği yetmiyormuş gibi arkadaşlarına harcardı beni bu evde istiyorsan maaşını elime sayacaksın dedim baska turlu düzelmezdi nasil yol izlersin bilmiyorum bu durumda ama hayrlisi olsun
Çocuk var. Alkol içmiyordu son iki haftadır ama mesele sadece alkol de değildi işte. Sizin eşiniz düzeldi mi?

Eşiniz son aşamada çirkinleşecek gibi duruyor. Her adımı avukatınıza danışarak atın, dikkatli olun. Bu adam anlaşmalı boşanmayı hayatta kabul etmez. Şimdi öyle diyor çünkü sizin “aman Allah’ım eşim ne kadar düşünceli bir bey ayrılmayayım en iyisi” diyeceğinizi düşünüyor.

Umarım en kısa sürede acısız atlatırsınız bu süreci ve çok mutlu olursunuz :KK36:
Aynen ben de artık öyle düşünüyorum. Hala ikna çabalarında. Evden çık git ben çocukla zorlanıyorum diyorum şimdi de iki ay sonra sözleşmesi yenilenecek yenilenemeyebilir geç kalırsa işe, ailesi uzakta oturuyormuş işine gitmesi oradan çok zormuş diye bahaneler sunuyor. Asıl kaleyi terk ettiğinde sonlanacağını bildiği için elbette. Ama terk etsin ya da etmesin avukata gidip konuşmamız gerektiğini protokol hazırlanacağını söyleyeceğim. Her adımı avukatla atıyorum. Avukat eşiniz bizden ara bulucu olmamızı isteyebilir bizim sizi boşanmamaya ikna etmemizi isteyebilir böyle çok şey oluyor dedi. Eşim de hiç istemiyor bin pişman modunda. Bu durumda anlayacağını sanmıyorum hiç.

Çocuk var. Alkol içmiyordu son iki haftadır ama mesele sadece alkol de değildi işte. Sizin eşiniz düzeldi mi?
Evet ben boşanmak istediğimi soyledim aileleri kattım isin içine esimde basta tamam dedi sanki dahamı mutlu olcaz ayrılınca diyordu evet dedim snra eşyaları cope atmak icin toparladm eve donup o an konuştu siz verdi cok sukur yaklaşık 9 aydır hic kavga etmedik en ufak bile yani

Eşim önce yalvardı yakardı şimdi de çirkefleşmeye başladı. Resmen tehdit ediyor beni!

Böyle yapacağı belliydi zaten. Bu adam sizi sevmiyor bir çıkarı var diye yanında tutuyor.
Aynı evde değilsiniz değil mi ?
Yok değiliz. Annemlerdeyim. Baya bir çabaladı avukatın yanında kabul etmedi sonra çıkınca yalvardı yakardı akşamında annemlere geldi çiçek çikolata ile sonrasında baktı hala ben diretiyorum kararlıyım çirkefleşmeye başladı. Gözümü korkutmaya çalışıyor. Ailemi karalıyor.

Ne diyor? Telefonuna kurduğunuz programdan bahsetmeden o kadının engelini kaldırdığını ve mesajlaştıklarını bildiğinizi söyleyin. Güven ve sevgi bitti bir arada olmanın anlamı yok deyin.

Yok değiliz. Annemlerdeyim. Baya bir çabaladı avukatın yanında kabul etmedi sonra çıkınca yalvardı yakardı akşamında annemlere geldi çiçek çikolata ile sonrasında baktı hala ben diretiyorum kararlıyım çirkefleşmeye başladı. Gözümü korkutmaya çalışıyor. Ailemi karalıyor.
Hiç böyle olacağını tahmin etmiyordu tabi.. Kırsın, üzsün, kandırsın, güven yıksın sonra da 2 çiçek çikolata ile bir şeyleri düzeltmeye çalışsın. O da mı olmadı, korkutmaya yıldırmaya çalışsın. Neden hepsi aynı bunların? Mademki zamanında kaybetmekten korkmadı, neden kolayca hayatından çıkmanıza izin vermiyor şimdi? Anlamak zor vesselam. Aman dikkat edin kendinize..

Ne diyor? Telefonuna kurduğunuz programdan bahsetmeden o kadının engelini kaldırdığını ve mesajlaştıklarını bildiğinizi söyleyin. Güven ve sevgi bitti bir arada olmanın anlamı yok deyin.
Öyle çirkin şeyler ki saçmalıyor resmen. Bugün giyindim süslendim o çocuğu annesine babasına götürdü ben de kuzenlerimle çıktım dışarı eve döndüğünde çocuğu aldım dizlerinin üzerinde yalvarıyordu yıkma yuvamızı diye. İstwdiğin gibi gez dolaş bir şey söylemem bundan sonra yıkma yuvamızı diyordu. Ben de o kadınla görüştüğünü bildiğimi söylemiştim önceden zaten, bunları önce düşünecektin dedim. Kendince bahaneler uyduruyordu dinlemeden yanından ayrıldım kızımla konuşa konuşa. Hala yediremiyorum. Madem seviyorsan neden konuştUn çok mu zordu, kadınla zaten çok sık konuşmyorsun hiç konuşma değil mi!..

Hiç böyle olacağını tahmin etmiyordu tabi.. Kırsın, üzsün, kandırsın, güven yıksın sonra da 2 çiçek çikolata ile bir şeyleri düzeltmeye çalışsın. O da mı olmadı, korkutmaya yıldırmaya çalışsın. Neden hepsi aynı bunların? Mademki zamanında kaybetmekten korkmadı, neden kolayca hayatından çıkmanıza izin vermiyor şimdi? Anlamak zor vesselam. Aman dikkat edin kendinize..
Hala inanamıyor. Dediğiniz gibi hep böyle kandırdığı için yine iki yalvarırım bitiririm diyor aklınca. Bunu da dedim bir daha konuşursam ayrıl demiştin bırak o zaman diyorum ben o niyetle konuşmadım zaten ne kadar konuştum ki falan diyor. Bıktım artık...

Back
X