- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.279
- 83
- 40
Amin inşallah çok sağolun.Hakkıızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çok sağolun.Hakkıızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun
Disarida gorusmenin sonucunu rahmetli emine bulut canini vererek gordu. Esinizin cekinecegi kisiler olsun yaninda. Yanlis hatirliyor olabilirim ama emniyette calisiyordu galiba esiniz. Silahinin da olacagini dusunerek konuya yaklasiyorum. Gerekirse mal paylasimina girsin alacaginiz para. Olene kadar cocugunuza tek basiniza bakacaksiniz. Hem maddi hem de manevi destegi olmayacak cocugun babasinin. Bunlari da hesaba katarak yol haritanizi cizin. Ucretsiz izninizin bitmesine daha varsa kendiniz icin de nafaka talep edin. Birikmisi harcayacaksiniz aksi halde. En iyisi herseyi avukat halletsin. Hic muhattap olmayin. Daha esiniz yuzunu gostermedi.Çok sağolun. Şu an ücretsiz izindeyim döndüğümde iş ile ilgili düzenlemeleri yapacağım. Eşime ne kadar lutfetmiyorsun desem de kendisini öyle görecektir. Hakkım olmadığını hatta ondan para kopardığım düşüncesine kapılacaktır. Ama artık onun ne düşündüğünü umursamıyorum. Sonuçta kendisi yüzünden biten evlilik için bile akraba ziyareti aile dengesini tutamamış iyi gibi yaklaşıyor. Suçunu asla kabul etmediği için bu noktalara geldik oysa. Asla hatasının büyüklüğünü anlamadığı için düzeltme gereği de duymadı. Sorsanız suçlu benim. Oturduğumuz ev kira. Orada ben oturacağım zaten. Bankadaki para bitti ne kadar kaldı ki diyebilir bilmiyorum. Kendisine araba bakıyordu en son ama iş buraya gelince bana vermemek için elinden geleni yapar. Konuşmayı da dışarıda yapmayı düşünüyorum zarar vermemesi adına.
Eşim emniyette değil. Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum, sayenizde yâd etmiş olduk. Allah korusun ama o kadar ileri gideceğini sanmam. Yani tanıyorum sonuçta. Dediğim gibi şeytan saptırmasın da yine de...Disarida gorusmenin sonucunu rahmetli emine bulut canini vererek gordu. Esinizin cekinecegi kisiler olsun yaninda. Yanlis hatirliyor olabilirim ama emniyette calisiyordu galiba esiniz. Silahinin da olacagini dusunerek konuya yaklasiyorum. Gerekirse mal paylasimina girsin alacaginiz para. Olene kadar cocugunuza tek basiniza bakacaksiniz. Hem maddi hem de manevi destegi olmayacak cocugun babasinin. Bunlari da hesaba katarak yol haritanizi cizin. Ucretsiz izninizin bitmesine daha varsa kendiniz icin de nafaka talep edin. Birikmisi harcayacaksiniz aksi halde. En iyisi herseyi avukat halletsin. Hic muhattap olmayin. Daha esiniz yuzunu gostermedi.
Eşim emniyette değil. Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum, sayenizde yâd etmiş olduk. Allah korusun ama o kadar ileri gideceğini sanmam. Yani tanıyorum sonuçta. Dediğim gibi şeytan saptırmasın da yine de...
Bugün çocuğu görmek istedi dışarıda oynattık falan yemek yedik ben olabildiğince normal olmaya çalışıyorum hiç husûmete dönmesin iş diye. İneceğim sırada eşyalarını almasını söyledim eve geçmek istediğimi. Yan çizmeye çalıştı ben ev tutana kadar giyinip çıkarım zaten kalsam gibi. Annesi babasında kalmayacakmış düzenleri farklıymış. Tabi zoru gördü şimdiden. Eski düzenini çok arar. Neyse ben de kabul etmedim. Bir süre idare edersin artık ben çocukla yatınca sürekli emmek istiyor uyuyamıyorum dedim. Kıyafetlerinin bir kısmını alacağını söyledi. Ben de tamam geri kalanı ben toplarım dedim. Ne düşünüyorsun mahkemeye mi gideceksin avukata mı bak sen anlaşalım dediğin için ki bence de bu doğru olduğu için ben sana uyuyorum yoksa annenlere maddi manevi tazminat açar yüklü miktarda alırdım dedi. Elinde ses kayıtları olduğunu ima etti. Geçtiğimiz konularda boşanma aşamasına geldiğimiz durumlarda olan hadiseleri kastediyor ki annemlerin ona yaptığı hiçbir şey yoktu. Para konusunu açmadım evden bir çıksın eşyalarını alıp sonra konuşurum diye düşündüm. Ama biliyorum ki evdeki eşyaları bıraktım ya ne parası mantığında kendisi. Çekişmeliyebde dönsün istemiyorum. Offff...![]()
Bence de eşiniz hala sizi ciddiye almıyor ama ne olur olmaz diye de aba altından sopa gösteriyor. Bence eline tebligat gelmeden ya da protokolü görmeden anlamayacak. Siz bir an önce resmi işlemleri de halledin. Zaten büyükşehirdeysiniz 1 ay sonraya filan duruşma günü anca verirler. Bence kendinizi kararlılığınızı belli eder bir şeyler yapın artıkBir de sürekli ben anladım artık bari biraz ayrı kalalım sonra karar ver deyip duruyor. İnanmadığımı söyledim haklısın ama inan çok iyi anladım hayatta an’da kalmalıymışız mutluluk buymuş ben kaçırmışım ama göstereceğim sana demeler. Geçen sene inandım da ne oldu. Peh!.....
Hepsi başlıca bi sebep zaten ben asilamicak konu yoktur diyorum aile icinde ama bu aldatmalar hariç ya olmaz insanin ne ici ne migdesi ne de ruhu bence kabul etmez ki zaten sizi sevip kaybetmek korksaydı hic bulamazdı hakkında hayrlsi olsun ama değerinizi bilmeyen birine omurunuzu tuketmeyinYani bir kadınla samimi konuşmaları üzerine uyarmıştım engellemiştik kadını. Geçen yıl bu kadın yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiştik. Bu yıl görüyorum ki engeli kaldırıp konuşmuş kadınla. Hepimiz de aynı iş yerindeyiz. Söz verdiği halde tutmadı. Durumun ciddiyetini bildiği halde görüştü. Bana başka çare bırakmadı. Sadece bu da değil, evlilikte hakaret küfür de vardı. Akrabalarımı ziyaret edecek olsam her gün birliktesin gibi surat aşar kendisi zaten görüşmez.... Çekirdek ailemizde iyi olsak sorun olmazdı bunlar ama kendisi sürekli geçimsizlik çıkardı.
Annenlere tazminat davasi acardim demesi yavas yavas gercek yuzumu goreceksiniz anlamina geliyor. Benim bildigim bosanma davasinda esler birbirlerinden tazminat talep eder,hakim uygun gorurse karara baglar. Yani ailelere yonelik tazminat talebi ayri bir davanin konusudur. Esiniz cirkinlesecek. Kanuni haklarinizi almaya ve bu kisiyle muhattap olmamaya calisin. Bir erkek sinirlendiginde,kinlendiginde onu taniyamazsiniz. Gerekirse cekismeliye donsun. Bu arada kendiniz ve cocugunuz icin nafaka talep edin. Dava suresince geciminiz az da olsa saglanir. Su kisiyle yalniz gorusmeyin. Aileniz gelsin yaniniza. Cocugunu gormek simdi mi aklina gelmis. Geciniz bunlari lutfen. Avukatiniza aranizda gecen butun konusmalari iletin.Eşim emniyette değil. Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum, sayenizde yâd etmiş olduk. Allah korusun ama o kadar ileri gideceğini sanmam. Yani tanıyorum sonuçta. Dediğim gibi şeytan saptırmasın da yine de...
Bugün çocuğu görmek istedi dışarıda oynattık falan yemek yedik ben olabildiğince normal olmaya çalışıyorum hiç husûmete dönmesin iş diye. İneceğim sırada eşyalarını almasını söyledim eve geçmek istediğimi. Yan çizmeye çalıştı ben ev tutana kadar giyinip çıkarım zaten kalsam gibi. Annesi babasında kalmayacakmış düzenleri farklıymış. Tabi zoru gördü şimdiden. Eski düzenini çok arar. Neyse ben de kabul etmedim. Bir süre idare edersin artık ben çocukla yatınca sürekli emmek istiyor uyuyamıyorum dedim. Kıyafetlerinin bir kısmını alacağını söyledi. Ben de tamam geri kalanı ben toplarım dedim. Ne düşünüyorsun mahkemeye mi gideceksin avukata mı bak sen anlaşalım dediğin için ki bence de bu doğru olduğu için ben sana uyuyorum yoksa annenlere maddi manevi tazminat açar yüklü miktarda alırdım dedi. Elinde ses kayıtları olduğunu ima etti. Geçtiğimiz konularda boşanma aşamasına geldiğimiz durumlarda olan hadiseleri kastediyor ki annemlerin ona yaptığı hiçbir şey yoktu. Para konusunu açmadım evden bir çıksın eşyalarını alıp sonra konuşurum diye düşündüm. Ama biliyorum ki evdeki eşyaları bıraktım ya ne parası mantığında kendisi. Çekişmeliyebde dönsün istemiyorum. Offff...![]()
Hayır eşyalarını alıp gitmesi gerektiğini söyledim , o evde olduğu için eve gitmediğimi biliyor. Her yalvarmasına kararım kesin dedim. İnanmadığım için yeniden şans vermeyeceğimi söyledim. Daha ne kadar açık olabilirim ki? O kendi karakterinden bir şey isteyim diye belki de öyle söyledi.Yeterince açık değilsiniz gibi geldi bana, yanlışsa düzeltin lütfen.
Size bir şeyler söylüyor ama gerektiği yerde cevap vermiyorsunuz.
Bir yerde açık kapı bırakıyorsunuz eşiniz de sanki ders vermek için böyle davrandığınızı sanıyor.
Bir taraftan da işi garantilemek için tehdit etmeye de başlamış.
O evden çıkmadan para konusunu konuşursam evden çıkmıyorum der eşyaları paylaşmaya gider diye önce o çıksın sonra da protokolü hazırlayalım diyeceğim. Avukatla görüştüm hazırlayacak zaten protokolü. Ama para konusunda kesinlikle tepki verecek. Ona göre eşyalarla evi bırakmak lütuf ya....Bence de eşiniz hala sizi ciddiye almıyor ama ne olur olmaz diye de aba altından sopa gösteriyor. Bence eline tebligat gelmeden ya da protokolü görmeden anlamayacak. Siz bir an önce resmi işlemleri de halledin. Zaten büyükşehirdeysiniz 1 ay sonraya filan duruşma günü anca verirler. Bence kendinizi kararlılığınızı belli eder bir şeyler yapın artık
Bir kadınla samimi konuşmalarını yakalamıştım. Daha önce birkaç kez buluşmuşlardı. Konuşma kayıtlarından çıkardım hepsini. Aralarında laçka diye tabir edeceğimiz cinsten konuşmakta olduğu için hoşuma gitmemişti. Geçen sene yine bu zamanlardı. Uyardım söz verdi selam dahi vermeyeceğine yeminler etti. Engelledik kadını telefonundan whatsapptan. Kadınınnengelini işe gidince kaldırmış nasılsın diye yazmış kadın eşimi aramış 15 dakika konuşmuş. Başka konuşma olmadı. İlişkileri yoktur diye düşünsem de bu kadarı bile yetti. Geçen sene boşanmanın eşiğinden döndüğüm bir olayda aynısını yapması tüm güvenimi bitirdi. Şimdi kendisine söyleyemiyorum da çünkü telefonunda casus program olduğunu anlar kadından bahsetsem. Beni inandırmaya çalışıyor ben değiştim öyle bir acı çektim ki şu son günlerde inanmıyorsun ama eridim vs diyor. Nasıl inanayım ki o kadının engelini kaldırdığını gördükten sonra...Hepsi başlıca bi sebep zaten ben asilamicak konu yoktur diyorum aile icinde ama bu aldatmalar hariç ya olmaz insanin ne ici ne migdesi ne de ruhu bence kabul etmez ki zaten sizi sevip kaybetmek korksaydı hic bulamazdı hakkında hayrlsi olsun ama değerinizi bilmeyen birine omurunuzu tuketmeyin
Tam duzembaz ya. Allah korusun bnde esimin bazi şeylerine katlandım ama boyle bi mevzuda nasil çılgına dönerim kendimi biliyorum allah korusun sizde bence daha fazla ayni evi paylaşıp kendinize eziyet etmeyin bir kere gözü dışarı kayanin bence hep disarda okur ki zaten sizede yalan söyleyip devam etmisBir kadınla samimi konuşmalarını yakalamıştım. Daha önce birkaç kez buluşmuşlardı. Konuşma kayıtlarından çıkardım hepsini. Aralarında laçka diye tabir edeceğimiz cinsten konuşmakta olduğu için hoşuma gitmemişti. Geçen sene yine bu zamanlardı. Uyardım söz verdi selam dahi vermeyeceğine yeminler etti. Engelledik kadını telefonundan whatsapptan. Kadınınnengelini işe gidince kaldırmış nasılsın diye yazmış kadın eşimi aramış 15 dakika konuşmuş. Başka konuşma olmadı. İlişkileri yoktur diye düşünsem de bu kadarı bile yetti. Geçen sene boşanmanın eşiğinden döndüğüm bir olayda aynısını yapması tüm güvenimi bitirdi. Şimdi kendisine söyleyemiyorum da çünkü telefonunda casus program olduğunu anlar kadından bahsetsem. Beni inandırmaya çalışıyor ben değiştim öyle bir acı çektim ki şu son günlerde inanmıyorsun ama eridim vs diyor. Nasıl inanayım ki o kadının engelini kaldırdığını gördükten sonra...
Ben de geçen sene çılgına dönmüştüm. Bu sefer sessiz kaldım benim bildiğimden haberi yok görüşmelerini. Bu kez aklımı başıma alıp daha stratejik davranıyorum. Çünkü bu erkek milleti Cem Yılmaz’ı dinlemiş yatakta basılsa inkar edecek cinse bürünmüş. Allah korusun herkesi böyle sahtekarlardan. Şu anda ailemin yanındayım. O evden gidene kadar evime geçmiyorum. Onun da gün geçtikçe çıkası gelmeyecek anlaşılan o yüzden avukatın yanına birlikte gidip şartları birlikte konuşmayı teklif edeceğim. Evlendik evleneli maaş kartım kendisindeydi, son 1,5 yıldır ücret almıyorum ücretsiz izinde olduğum için. Ama onun dışında bütün para idaresi kendisindeydi. Şimdi para isteyince de göreceğim beni nasıl sevdiğini :) Şimdi bana seni seviyorumlar, şiirler neler neler yazıyor. Çok iyi anlamış hatasını sözde. Geçen sene böyle bir şey yaşamasam ve yaşananlar üzerine görüştüğünü görmesem salak gibi kanardım belki de. Ama Allah gözümün içine soktu bu adamın sözüne güvenmemem gerektiğini.Tam duzembaz ya. Allah korusun bnde esimin bazi şeylerine katlandım ama boyle bi mevzuda nasil çılgına dönerim kendimi biliyorum allah korusun sizde bence daha fazla ayni evi paylaşıp kendinize eziyet etmeyin bir kere gözü dışarı kayanin bence hep disarda okur ki zaten sizede yalan söyleyip devam etmis
Avukata tedbir koyduralım dediğimde banka hesap hareketleri izleniyor birine borcum vardı vs diyen bile ödemek zorunda demişti. Bu arada bankadaki parayı çoktan devretmiş bile olabilir çok kurnazdır kendileri. Bankadaki paranın yarısının benim olduğuna emin misiniz bu arada?Bankadaki paraya tedbir koydurum ilk önce zaten yarısı sizin ister versin ister vermesinama para isterseniz o parayı kaçırabilir
Evlilikte kazanılan herşey ortak diye biliyorumAvukata tedbir koyduralım dediğimde banka hesap hareketleri izleniyor birine borcum vardı vs diyen bile ödemek zorunda demişti. Bu arada bankadaki parayı çoktan devretmiş bile olabilir çok kurnazdır kendileri. Bankadaki paranın yarısının benim olduğuna emin misiniz bu arada?
Arabası benden önce vardı ama satıp üzerine kredi çekip falan almıştık al sat yaptı bir ara en son bankadaydı o para. Bilmiyorum şimdi avukatla görüştüm anlaşmalı boşanmalarda bazen sadece olması gerekenler yazıyor hakim kadın bunca zaman emek vermiş vs olmuş diyerek geri çevirip manevi tazminat ekletiyor maddelere dedi. Avukatla beraber konuşalım ki eşimin de kafasına dank etsin diye düşündüm.Evlilikte kazanılan herşey ortak diye biliyorumavukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi
Cocugun varmi bilmiyorum ama inan çocuğuna yazık bu durumda bende esimle alkol yuzunden cok buyuk kavgalar oldu aramzda para iradesi kendisindeydi kendi içtiği yetmiyormuş gibi arkadaşlarına harcardı beni bu evde istiyorsan maaşını elime sayacaksın dedim baska turlu düzelmezdi nasil yol izlersin bilmiyorum bu durumda ama hayrlisi olsunBen de geçen sene çılgına dönmüştüm. Bu sefer sessiz kaldım benim bildiğimden haberi yok görüşmelerini. Bu kez aklımı başıma alıp daha stratejik davranıyorum. Çünkü bu erkek milleti Cem Yılmaz’ı dinlemiş yatakta basılsa inkar edecek cinse bürünmüş. Allah korusun herkesi böyle sahtekarlardan. Şu anda ailemin yanındayım. O evden gidene kadar evime geçmiyorum. Onun da gün geçtikçe çıkası gelmeyecek anlaşılan o yüzden avukatın yanına birlikte gidip şartları birlikte konuşmayı teklif edeceğim. Evlendik evleneli maaş kartım kendisindeydi, son 1,5 yıldır ücret almıyorum ücretsiz izinde olduğum için. Ama onun dışında bütün para idaresi kendisindeydi. Şimdi para isteyince de göreceğim beni nasıl sevdiğini :) Şimdi bana seni seviyorumlar, şiirler neler neler yazıyor. Çok iyi anlamış hatasını sözde. Geçen sene böyle bir şey yaşamasam ve yaşananlar üzerine görüştüğünü görmesem salak gibi kanardım belki de. Ama Allah gözümün içine soktu bu adamın sözüne güvenmemem gerektiğini.