Bosanma kararini acikladim, destege ihtiyacim var..

Benbenben61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
25
17
38
33
Bayanlar,

Esimle aramizda evliligin baslangicindan beri sorunlar var.. en buyuk sorunda esimle aramizda 20 yas fark var o benden buyuk ama bugune kadar hic bir zaman bu bir sorun olmadi (yargilamayin lutfen). 2 cocugumuz var ve toplamda 7 senelik evlilik dahil birlikteligimiz var.

Esim cocuk gibi kuser, haksiz iken hakli olur, kendi sucunu ortmek icin beni suclar. Olay su ki, bugunlere kadar tabi kavgalarimiz oldu ama hep tek tarafli alttan aldim. Aldatilma supheleri artti aralik ayindan itibaren cunku esim hersey ile cok degismisti. Ve hakliydim esim calistigi yerde mudur, ve iscisi ile bir iliski var, kiz benimle yasit sanirim, kizi eve gotururken onlari takip ettim ve herseyi gordum. O an noktayi koydum kendimce ama ona soyleyemedim. Nedense seviyorum sevmekten vazgecmek istiyorum cunku huzurum yok ve mutlu degilim cok mutsuzum. Ve gormeme ragmen inkar etmeside cabasi. Son 2 haftadir birbirimizden kopuk yasiyoruz kendi hayatini yasiyor cocuklar ile ilgilenmeden ben kendi hayatimi yasiyorum cocuklar ile. Artik bosanma kararini verdim ve acikladim ve bana nasil istiyorsan oyle yap rahat rahat hayatini istediginle yasa rahatca istediginle bulus diye bana sucluluk duygusu ve piskolojik baski yapiyor suan. KararimdN donmeyecegimden eminim ama kendimi cok bos huzursuz ve mutsuz hissediyorum, ciksin hayatimdan ondan nefret ediyim ve cocuklarim ile mutlu huzurlu oliyim istiyorum. Bu yolda ilerlerken cok yanliz hissedecegimi biliyorum ve acikcasi kendimi artik iyi hissetmek istiyorum bitsin ve gunes dogsun istiyorum. Suan onsuz kalmaktan korkuyorum ama onu artik istemedigimden eminim. Bosanma kararimin arkasindayim ama hepmi kendimi boyle kotu hissedecegim ben

Ben sucluymusum gibi, ben aldatmissim gibi ben gencim ben herseyi yaparmissim oyle diyor halbuki aldatan o aldatilan ben.

İşte buna kanmayın. Sizin neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Boş konuşup moralinizi bozmasina izin vermeyin. Birde zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor öküz

Bunun bir benzeri annem annemle babam arasında 10 yaş var ve sizin eşiniz gibi davranışlar sergiledi yıllardır. Hem anneme hem bize kök söktürdü. Şuan 23 yaşındayım ve annem keşke yıllar önce sizin gösterdiğiniz cesareti göstermiş olsaydı alışkanlıklardan vazgeçmek zor ama size kendinizi suçlu hissettiren ve sizi durmadan kendi suçunu örtpas etmek için suçlayan bir adamın psikolojik baskısını yaşamaya devam edemezsiniz yaşadıklarınız psikolojik şiddet size bunu yaşatmasına izin vermeyin

Aldatılmışsın vicdan yapcak birşey yok donuna kadar al mallarını kaçırmadan tedbir koYdur vallahi aldattığı kadının üzerine yapar kalırsın öyle. Geçen yıl aynısını arkadaşımın ablası yaşamıştıda. Sen böyle vicdan yapicam derken kart çapkın kim bilir neler karıştırıyor

Kadına psikolojik baskı yapıyor bir de kadında bunu yiyor vicdan azabı cekıyor.

Ne bekliyorsun kartolos, bosandıktan sonra manastıra kapanmamı ve ölene dek buruşuk suratını goremıcem diye acıdan gebermemı mi?

Demek var da, sanmam konu sahıbı bunu desın

Alışmış baskıyla vicdan yaptırabiliyor kadında her seferinde bunu yiyor adam bildiği için kanına giriyor.
Arkadaşımın ablasıda aynı durumu yaşadı. Kadına vicdan yaptırttı "sen beni boşladın, kadınlık yapamadın vs " birsürü söz.Kadın vicdan yapicam derken o sürede adam elinde avucunda ne varsa sevgilisine verdi sonra 2 çocukla boşadı hiçbirini aramadı bir daha. Neler var şu dünyada..

Bu yazdıgını ınsallah okur konu sahıbı vicdan yapmayı bırakır ve donuna kadar almak ıcın elinden geleni yapar.

Ben sucluymusum gibi, ben aldatmissim gibi ben gencim ben herseyi yaparmissim oyle diyor halbuki aldatan o aldatilan ben.
Sende ona bak yasa bakmiomus aldatmak gozumle gordum yaptim de.Sizi suclu hissettirmek istemis basarmista bence duygu sömurusu yapmasina izin vermeyin kararliysaniz artik mutlu olabilme ihtimalinizi dusunun

Kurtul bu kart horozdan o zaman iyiki dersin ben kimseye boşan yazmam KK da da en kızdığım şeydir siz boşuyormusunuz ki hemen boşan yazıyorsunuz diye de kızarım fakat koca yaşadığın şey değil size minnet ve sadakat hissi beslemesi gerekirken birde üste çıkıyor..yol ver acaba nerde ne yapıyor korkusundan çıkıp çocuklarınla onun parasını ye iç gez..üstelik akranın biriyle açık olacak ama sevişmek20 yaş büyük bir herifle sevişmekten çok daha keyifli haberin olsun..kendine bazı şeyler için fırsat ver

Bosanmak istiyorum zaten kesin kararimi verdim soyledimde, bana halen daha diyorki bir kac gun daha dusun, benim icin dusunecek birsey kalmadi, bugun avukatim ile gorusecem. Bana halen dusun diyor komedi.

Size pes diyorum adam hem 20 yaş küçük kiz almış yani sizi, hem aldatıyor hemde trip yapıyor sizde bunu yiyorsunuz bakın hayatınıza yemişler onun tribini salın ipini görsün gününü
Salacagim ve saldim zaten, artik inanin nerde kiminle ne yaptigi beni ilgilendirmiyor merakta etmiyorum sanirim bitmis benim icin o yuzden saldim zaten

Aldatılma varken bu evliliği sürdürme çabanızı anlamadım. Keşke ilk gördüğünüz gün bitirseydiniz
Namussuz adam yaaa çok sinir oldum
Kızı rezil etmek isterdim.

Kiz yabanci biri onun icin fark etmiyor normal onlar icin erkegin evli olmasi, yurt disinda yasiyoruz, esimin benden onceki beraberligide yabanci biri ile idi, herseye ragmen bitti benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…