- 29 Temmuz 2016
- 25
- 17
- 38
- 33
- Konu Sahibi Benbenben61
-
Ben sucluymusum gibi, ben aldatmissim gibi ben gencim ben herseyi yaparmissim oyle diyor halbuki aldatan o aldatilan ben.O dediklerinde niye suçluluk duygusu hissediyorsunuz ki? Hala birseyler değiştireyim derdinde değil. Yaninsiz keyfinizden bosanmiyorsunuz ki
Ben sucluymusum gibi, ben aldatmissim gibi ben gencim ben herseyi yaparmissim oyle diyor halbuki aldatan o aldatilan ben.
Kadına psikolojik baskı yapıyor bir de kadında bunu yiyor vicdan azabı cekıyor.Aldatılmışsın vicdan yapcak birşey yok donuna kadar al mallarını kaçırmadan tedbir koYdur vallahi aldattığı kadının üzerine yapar kalırsın öyle. Geçen yıl aynısını arkadaşımın ablası yaşamıştıda. Sen böyle vicdan yapicam derken kart çapkın kim bilir neler karıştırıyor
Kadına psikolojik baskı yapıyor bir de kadında bunu yiyor vicdan azabı cekıyor.
Ne bekliyorsun kartolos, bosandıktan sonra manastıra kapanmamı ve ölene dek buruşuk suratını goremıcem diye acıdan gebermemı mi?
Demek var da, sanmam konu sahıbı bunu desın
Bu yazdıgını ınsallah okur konu sahıbı vicdan yapmayı bırakır ve donuna kadar almak ıcın elinden geleni yapar.Alışmış baskıyla vicdan yaptırabiliyor kadında her seferinde bunu yiyor adam bildiği için kanına giriyor.
Arkadaşımın ablasıda aynı durumu yaşadı. Kadına vicdan yaptırttı "sen beni boşladın, kadınlık yapamadın vs " birsürü söz.Kadın vicdan yapicam derken o sürede adam elinde avucunda ne varsa sevgilisine verdi sonra 2 çocukla boşadı hiçbirini aramadı bir daha. Neler var şu dünyada..
Sende ona bak yasa bakmiomus aldatmak gozumle gordum yaptim de.Sizi suclu hissettirmek istemis basarmista bence duygu sömurusu yapmasina izin vermeyin kararliysaniz artik mutlu olabilme ihtimalinizi dusununBen sucluymusum gibi, ben aldatmissim gibi ben gencim ben herseyi yaparmissim oyle diyor halbuki aldatan o aldatilan ben.
Salacagim ve saldim zaten, artik inanin nerde kiminle ne yaptigi beni ilgilendirmiyor merakta etmiyorum sanirim bitmis benim icin o yuzden saldim zatenSize pes diyorum adam hem 20 yaş küçük kiz almış yani sizi, hem aldatıyor hemde trip yapıyor sizde bunu yiyorsunuz bakın hayatınıza yemişler onun tribini salın ipini görsün gününü
Yapacagim bugun avukatimla gorusecem davayi acacam o halen daha bana dusun diyor pisman olursun diyor kendini heralde bulunmaz hint kumasi saniyor.Evet aynen öyle yapacağım deseydiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?