- Konu Sahibi Benbenben61
-
Baba evine donme gibi bir ihtimalim yok babamla annem ayri babamda zamaninda annemi aldatti annem ayrildi ve babamda butun cocuklarina resti cekti. Kendi duzenimi kurmam lazim tabikide onun evden gitmesi lazim, evi birlikte satin almistik kredisi ikimizin uzerine odeyecek mecbur bugune kadar odedigi gibi. Ve kendinede kalacak bir yer bulsun.Babam böyle bir insan, annem de senin gibi hissediyordu. Ondan ayrılmaya karar verdiğinde zor geldi, ancak aradan zaman geçince çok rahatladı. Kaosun içindeyken göremiyor insan, çemberin dışına çıktığında ferahlıyor. Ancak önemli nokta şu ki ayrılık sonrası ortamını iyi ayarla, yine sıkıntılı bir ortama gitme örn, baba evi. Babanlar çok mükemmel ve sana şartsız destekse git sadece. Yoksa kendi huzur alanını sakince düzen kur, ayrılık sonrası keyfini hiç bişey kaçıramasın olasılıkları hesapla öyle boşan.
Adamın yapısı anladığım kadarıyla baya kötü. O evi size bırakmaz gibime geliyor.Baba evine donme gibi bir ihtimalim yok babamla annem ayri babamda zamaninda annemi aldatti annem ayrildi ve babamda butun cocuklarina resti cekti. Kendi duzenimi kurmam lazim tabikide onun evden gitmesi lazim, evi birlikte satin almistik kredisi ikimizin uzerine odeyecek mecbur bugune kadar odedigi gibi. Ve kendinede kalacak bir yer bulsun.
Bilmiyorum sanirim cocuklari icin birakir, ama zaten mahkeme kadini cikarmaz erkegi cikarir genelde boyle goruyorum. Suan calismiyorum rahatsizim ama iyilesmek uzereyim ve hastalik maasi aliyorum devletten, yarin is gorusmem var iyi giderse orda ise baslayip toparlanmak istiyorum, esimin onceki hayatindan cok borclari vardi, rahat bir nefes almak butun birikmisimi ona vermistim. Salaklik biliyorum, sifirdan baslamam gerekiyor..Adamın yapısı anladığım kadarıyla baya kötü. O evi size bırakmaz gibime geliyor.
hiçbirşekilde suçluluk duymayın.erkeğin Aldatması suç değil boşandıktan sonra bekar kadının istediği ile birlikte olması mı suç.
siz çalışıyor musunuz. Maaşınız, işiniz, kenarda birikmişiniz falan var mı.
Geçmiş olsun. Birikimlerinizi kaybettiğinize üzüldüm. Umarım sizin için herşey yoluna girer.Bilmiyorum sanirim cocuklari icin birakir, ama zaten mahkeme kadini cikarmaz erkegi cikarir genelde boyle goruyorum. Suan calismiyorum rahatsizim ama iyilesmek uzereyim ve hastalik maasi aliyorum devletten, yarin is gorusmem var iyi giderse orda ise baslayip toparlanmak istiyorum, esimin onceki hayatindan cok borclari vardi, rahat bir nefes almak butun birikmisimi ona vermistim. Salaklik biliyorum, sifirdan baslamam gerekiyor..
Eminim cunku onlari dudak dudaga ve birbirllerine icten sarilircasina ve daha fazlasini gordum. Kanitim yok ama gerekte yok kanitaIlgisizse bir omur boyle yasamak zor. Bir kadini eve birakirken gordum dediniz. Onunla sizi aldattagina emin misiniz? Kanit falan bulursaniz mahkemede kullanabilirsiniz. Kanit bulunxaya kadar asla esinize aldatmadan haberiniz oldugunu soylemeyin. Suphelenmesin
Umarim, ama herseyini donuna kadar alacam, tazminat nafaka herseyini, sadece yasadiklarima uzuluyorum ve uzuntum uzerimdeki mutsuzluk birgun gececekmi bilmiyorum.Geçmiş olsun. Birikimlerinizi kaybettiğinize üzüldüm. Umarım sizin için herşey yoluna girer.
Böyle Robin hood gibi Adamlara acımayın boşayın gitsin daha fazla kendinizi yıpratmayınBayanlar,
Esimle aramizda evliligin baslangicindan beri sorunlar var.. en buyuk sorunda esimle aramizda 20 yas fark var o benden buyuk ama bugune kadar hic bir zaman bu bir sorun olmadi (yargilamayin lutfen). 2 cocugumuz var ve toplamda 7 senelik evlilik dahil birlikteligimiz var.
Esim cocuk gibi kuser, haksiz iken hakli olur, kendi sucunu ortmek icin beni suclar. Olay su ki, bugunlere kadar tabi kavgalarimiz oldu ama hep tek tarafli alttan aldim. Aldatilma supheleri artti aralik ayindan itibaren cunku esim hersey ile cok degismisti. Ve hakliydim esim calistigi yerde mudur, ve iscisi ile bir iliski var, kiz benimle yasit sanirim, kizi eve gotururken onlari takip ettim ve herseyi gordum. O an noktayi koydum kendimce ama ona soyleyemedim. Nedense seviyorum sevmekten vazgecmek istiyorum cunku huzurum yok ve mutlu degilim cok mutsuzum. Ve gormeme ragmen inkar etmeside cabasi. Son 2 haftadir birbirimizden kopuk yasiyoruz kendi hayatini yasiyor cocuklar ile ilgilenmeden ben kendi hayatimi yasiyorum cocuklar ile. Artik bosanma kararini verdim ve acikladim ve bana nasil istiyorsan oyle yap rahat rahat hayatini istediginle yasa rahatca istediginle bulus diye bana sucluluk duygusu ve piskolojik baski yapiyor suan. KararimdN donmeyecegimden eminim ama kendimi cok bos huzursuz ve mutsuz hissediyorum, ciksin hayatimdan ondan nefret ediyim ve cocuklarim ile mutlu huzurlu oliyim istiyorum. Bu yolda ilerlerken cok yanliz hissedecegimi biliyorum ve acikcasi kendimi artik iyi hissetmek istiyorum bitsin ve gunes dogsun istiyorum. Suan onsuz kalmaktan korkuyorum ama onu artik istemedigimden eminim. Bosanma kararimin arkasindayim ama hepmi kendimi boyle kotu hissedecegim ben
Kimsenin yaptiginin yanina kar kalmadigini inanin gormek istiyorum haketmedim beni el ustunde tutmasi gerekirdi ama tam tersi oldu hep bu yuzden bundan sonra baska birini yipratsin dediginiz gibiBöyle Robin hood gibi Adamlara acımayın boşayın gitsin daha fazla kendinizi yıpratmayın
Delilleriniz varsada mahkemeye sunun kısa zamanda adam tekrar başka kadına kadında başkasına gider zaten bu bir adalet döngüsüdür kimsenin yaptıgını yanına kâr kalmıyor Elhamdulillah
Bu konuda şüpheniz olmasın Adalet şaşmazKimsenin yaptiginin yanina kar kalmadigini inanin gormek istiyorum haketmedim beni el ustunde tutmasi gerekirdi ama tam tersi oldu hep bu yuzden bundan sonra baska birini yipratsin dediginiz gibi
Burusuk suratına doydum pısman olmayacağım sus otur Kösende dıyın. Daha fazla sacmalamasın godfatherVe diyorki cok pisman olacakmissim, sanki cok el ustunde tutuyorda mal. Bildiginiz piskolojik siddet.
Bunu aynen diyecegim daha evet, sabah bana trip yaparak gitti isine bosanma kararimi acikladigima trip atiyor bana halen inanin zoruma gitmiyor ama kendi aklima yaniyorum kendimi iyi hissetmek istiyorumBurusuk suratına doydum pısman olmayacağım sus otur Kösende dıyın. Daha fazla sacmalamasın godfather
İyi hisset oyleyse kart papaz dan bosanmaya karar vermıssın Manıpule edilip kendinde hata arayabilirdin hala.Bunu aynen diyecegim daha evet, sabah bana trip yaparak gitti isine bosanma kararimi acikladigima trip atiyor bana halen inanin zoruma gitmiyor ama kendi aklima yaniyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum
Aynen oyle ya neden ben kendimi uzuyorum mal gibi ve arayabilirdim degil ariyordumda surekli bu yuzden kendimi kotu hissediyordum cok tsk ederim motive edici yorumun icin o uzulsun hayatina okuzİyi hisset oyleyse kart papaz dan bosanmaya karar vermıssın Manıpule edilip kendinde hata arayabilirdin hala.
Gencecik kadınsın onunce kocaman kocaman bir yol tertemiz Bı yol var.
Aldatıldığını soyledıgın de tazminatta alırsın.
Bakarsın hayatına genc genc.
Haklisiniz bunu kesinlikle yapacam uzulup buzulup oylede gorundukce onun hosuna gidiyor kesinlikle gercekten tamamen kurtulup mutlu huzurlu olana kadarda mutluymussum gibi davranip onu sinirden deli edecem. Cok tsk ederim motive ediyorsunuz beniBu konuda şüpheniz olmasın Adalet şaşmaz
Siz kendi hayatınızı iyileştirmeye ve mutlu olmaya bakın siz mutlu oldukça kendinize değer verdikçe zaten karşınızdaki insan erim erim erir.. İntikamın en güzel şekli budur
Eve gittim ve cok buyuk bir kavga koptu o gunden beri aslinda bir daha hic biz olmadik ama hicte bosanmamdan emin olmadiydim suan okadar cok eminimki artik yol verdim allahtan bulsun belasiniTakip ettikten sonra eve gitmediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?