Bosanma kararini acikladim, destege ihtiyacim var..

Babam böyle bir insan, annem de senin gibi hissediyordu. Ondan ayrılmaya karar verdiğinde zor geldi, ancak aradan zaman geçince çok rahatladı. Kaosun içindeyken göremiyor insan, çemberin dışına çıktığında ferahlıyor. Ancak önemli nokta şu ki ayrılık sonrası ortamını iyi ayarla, yine sıkıntılı bir ortama gitme örn, baba evi. Babanlar çok mükemmel ve sana şartsız destekse git sadece. Yoksa kendi huzur alanını sakince düzen kur, ayrılık sonrası keyfini hiç bişey kaçıramasın olasılıkları hesapla öyle boşan.

Baba evine donme gibi bir ihtimalim yok babamla annem ayri babamda zamaninda annemi aldatti annem ayrildi ve babamda butun cocuklarina resti cekti. Kendi duzenimi kurmam lazim tabikide onun evden gitmesi lazim, evi birlikte satin almistik kredisi ikimizin uzerine odeyecek mecbur bugune kadar odedigi gibi. Ve kendinede kalacak bir yer bulsun.

Adamın yapısı anladığım kadarıyla baya kötü. O evi size bırakmaz gibime geliyor.
hiçbirşekilde suçluluk duymayın.erkeğin Aldatması suç değil boşandıktan sonra bekar kadının istediği ile birlikte olması mı suç.
siz çalışıyor musunuz. Maaşınız, işiniz, kenarda birikmişiniz falan var mı.

Bilmiyorum sanirim cocuklari icin birakir, ama zaten mahkeme kadini cikarmaz erkegi cikarir genelde boyle goruyorum. Suan calismiyorum rahatsizim ama iyilesmek uzereyim ve hastalik maasi aliyorum devletten, yarin is gorusmem var iyi giderse orda ise baslayip toparlanmak istiyorum, esimin onceki hayatindan cok borclari vardi, rahat bir nefes almak butun birikmisimi ona vermistim. Salaklik biliyorum, sifirdan baslamam gerekiyor..

Bilmiyorum sanirim cocuklari icin birakir, ama zaten mahkeme kadini cikarmaz erkegi cikarir genelde boyle goruyorum. Suan calismiyorum rahatsizim ama iyilesmek uzereyim ve hastalik maasi aliyorum devletten, yarin is gorusmem var iyi giderse orda ise baslayip toparlanmak istiyorum, esimin onceki hayatindan cok borclari vardi, rahat bir nefes almak butun birikmisimi ona vermistim. Salaklik biliyorum, sifirdan baslamam gerekiyor..

Ilgisizse bir omur boyle yasamak zor. Bir kadini eve birakirken gordum dediniz. Onunla sizi aldattagina emin misiniz? Kanit falan bulursaniz mahkemede kullanabilirsiniz. Kanit bulunxaya kadar asla esinize aldatmadan haberiniz oldugunu soylemeyin. Suphelenmesin

Geçmiş olsun. Birikimlerinizi kaybettiğinize üzüldüm. Umarım sizin için herşey yoluna girer.

Eminim cunku onlari dudak dudaga ve birbirllerine icten sarilircasina ve daha fazlasini gordum. Kanitim yok ama gerekte yok kanita

Böyle Robin hood gibi Adamlara acımayın boşayın gitsin daha fazla kendinizi yıpratmayın
Delilleriniz varsada mahkemeye sunun kısa zamanda adam tekrar başka kadına kadında başkasına gider zaten bu bir adalet döngüsüdür kimsenin yaptıgını yanına kâr kalmıyor Elhamdulillah

Kimsenin yaptiginin yanina kar kalmadigini inanin gormek istiyorum haketmedim beni el ustunde tutmasi gerekirdi ama tam tersi oldu hep bu yuzden bundan sonra baska birini yipratsin dediginiz gibi

Kimsenin yaptiginin yanina kar kalmadigini inanin gormek istiyorum haketmedim beni el ustunde tutmasi gerekirdi ama tam tersi oldu hep bu yuzden bundan sonra baska birini yipratsin dediginiz gibi
Bu konuda şüpheniz olmasın Adalet şaşmaz
Siz kendi hayatınızı iyileştirmeye ve mutlu olmaya bakın siz mutlu oldukça kendinize değer verdikçe zaten karşınızdaki insan erim erim erir.. İntikamın en güzel şekli budur

Bunu aynen diyecegim daha evet, sabah bana trip yaparak gitti isine bosanma kararimi acikladigima trip atiyor bana halen inanin zoruma gitmiyor ama kendi aklima yaniyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum
İyi hisset oyleyse kart papaz dan bosanmaya karar vermıssın Manıpule edilip kendinde hata arayabilirdin hala.
Gencecik kadınsın onunce kocaman tertemiz Bı yol var.
Aldatıldığını soyledıgın de tazminatta alırsın.
Bakarsın hayatına genc genc.

Aynen oyle ya neden ben kendimi uzuyorum mal gibi ve arayabilirdim degil ariyordumda surekli bu yuzden kendimi kotu hissediyordum cok tsk ederim motive edici yorumun icin o uzulsun hayatina okuz

Haklisiniz bunu kesinlikle yapacam uzulup buzulup oylede gorundukce onun hosuna gidiyor kesinlikle gercekten tamamen kurtulup mutlu huzurlu olana kadarda mutluymussum gibi davranip onu sinirden deli edecem. Cok tsk ederim motive ediyorsunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…