Önceki konularda evlilik sorunlarımı anlatmıştım. Bugün eşimle yine konuştuk. Beni sevdiğini söyledi biliyorum seviyorda. Çocuğumla vurdu beni. Onun üzüleceğini hayatının derslerinin kötüye gideceğini dul olmanin zorluklarını anlattı. Gözümü korkuttu. Sadece benden sevgi ilgi ve cinsellik beklediğini soyledi. Ama benim için ona karşı çok boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çocuk nasıl etkilenir yada gerçekten tek anne olmak çok mu zor? Çocuğum için katlanmalı miyim? Çok yorgunum çok çok çok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Güncelleme: iki gün önce evden gitmesini ayrılmak istedigimi söyledim. Gitti bu annenin sucu o beni istemiyor diyerek cocuguma. Aileme de anlattım. Onlar iş bulursa dönsün sorumluluğunu bilsin tek çocuk büyütmek zor dediler. Karşı tarafta hiç istediğini yaparım iş bulurum falan demedi. Annesi biz barışalım istiyor. Kendi benimle hiç iletişime geçmedi. Ben şuan iyi hissediyorum. Ona da üzüldüğüm oluyor. Annesine beni iş olayı için terk ediyorsa hakkım haram olsun demiş.
Güncelleme: iki gün önce evden gitmesini ayrılmak istedigimi söyledim. Gitti bu annenin sucu o beni istemiyor diyerek cocuguma. Aileme de anlattım. Onlar iş bulursa dönsün sorumluluğunu bilsin tek çocuk büyütmek zor dediler. Karşı tarafta hiç istediğini yaparım iş bulurum falan demedi. Annesi biz barışalım istiyor. Kendi benimle hiç iletişime geçmedi. Ben şuan iyi hissediyorum. Ona da üzüldüğüm oluyor. Annesine beni iş olayı için terk ediyorsa hakkım haram olsun demiş.
Son düzenleme: