- Konu Sahibi BellaGasca
-
Tesekkur ederim guzel yorumun icin..ben de oyle dusundum bugune kadar ve oyle yasadim..hep verdim,elimde avucumda ne varsa verdim..eve gelince isimi de, yemegimi de,temizligimi de yaptim..ama bunun odulunu alamadim maalesef..elbette cocuk istiyorum,
hem de cok..ama esimle evli oldugum surece bu da imkansiz gibi..cunku evin butun yuku bende olacak ve hamilelikten sonra bir sure bebegimle olmak isteyecegimden hamile kalmam imkansiz olacak..zaten bebekten once bir is bulup en azindan 1 yil bebek
yapmadan calismam gerekecek ki gidrigim isten cikarilmayayim..Konuyu okuduysan bilirsin, benim tek tupum alindi ve doktor 3 ay verdi bize denemeler icin ama deneyemedik bu sartlar altinda..esim istemedi,nasil bakarim dedi..halbuki onun duzenli bir
isi olsaydi simdi coktan olmustu bebegim..herseyde bir hayir vardir, eger bebegim olsaydi olene kadar bakmak zorunda kalicaktim babasina :)
Sevgili Arkadaslar,
Bir gelisme var..bunu paylasmak istedim..bahsettigim gibi esim is buldu ama maasi cok cok az..yani ancak kirayi oder ve ustune 200-300 tl kalir..ve is sabah 8:30 aksam 22:30 arasi, inanilmaz zor..bana dedigi eger ben eve donersem kirayi odemek icin o ise girecek, elindeki birikmis parayla da kalan masraflarimizi karsilayacak..ama elbette bunu sadece 1-2 ay yapabilir..o arada da benim hemen is bulmam gerekecek..Eger ben eve donmeyeceksem o ise girmeyip biraz daha insancil bir is arastiracagini soyledi..ve evin bosaltilip bosaltilmamasi konusunda da karar vermem icin kisa bir sure verdi..esyalari alip annenin ve annemin evine koyarsak kullanilacak, yarin obur gun evimize gecmek istesek nasil toparlayacagiz bir daha o kadar esyayi diyor..yani benim birkac gun icerisinde karar verip aksiyona gecmem lazim..ya eve donecegim ve stresli surec yeniden baslayacak ya da kalacagim ve bosanacagim..gidersem yine cok degisen bisey olmayacak..yine yukun buyugu bende olacak,onun kazandigi sadece kiraya yetecek..ne yapacagimi bilmiyorum,kafam karisti ve yorumlarinizi bekliyorum..
YORUM YAPIN LUTFEEEEN :)
Sevgiler
değişen birşey olmamışki eşin yine senin istediğin gibi hareket etmiyor sen annesinin evini satmasını ve kendine bir işyeri açmasını istiyorsun o da bunu yapmaya hiç niyetli değil.bir de şimdi iş buldu diye sen geri döneceksin barışacaksınız peki bu işten çıkarılmayacağı ne malum?zaten 22.30 da işten çıkacaksa eşinin yüzünü bile göremezsin o şartlarda.yükün çoğu yine sende bir de bebeğinizin olduğunu düşünemiyorum... hadi bunu geçtim kesinleşmemiş bir hapis cezası var o ceza kesinleşip eşin hapse girerse ne olacak?az da değil 8 yıl!!!sanırım bu ihtimali hiç düşünmüyorsun.
değişen birşey olmamışki eşin yine senin istediğin gibi hareket etmiyor sen annesinin evini satmasını ve kendine bir işyeri açmasını istiyorsun o da bunu yapmaya hiç niyetli değil.bir de şimdi iş buldu diye sen geri döneceksin barışacaksınız peki bu işten çıkarılmayacağı ne malum?zaten 22.30 da işten çıkacaksa eşinin yüzünü bile göremezsin o şartlarda.yükün çoğu yine sende bir de bebeğinizin olduğunu düşünemiyorum... hadi bunu geçtim kesinleşmemiş bir hapis cezası var o ceza kesinleşip eşin hapse girerse ne olacak?az da değil 8 yıl!!!sanırım bu ihtimali hiç düşünmüyorsun.
Merhaba Arkadaslar,
Belki merak ediyorsunuzdur diye gelismeleri anlatayim istedim. Esimle konustuk, evi bosaltmaya karar verdik..Bu hafta evimizi dagitiyoruzcok uzucu olacak ama yapacak bisey yok, kirayi odeyemiyor..annem isterseniz ben birkac ay odeyeyim diyor ama ben istemiyorum, ne olacaksa bir an once olsun..alacagim esyalari burada kullanacagim, sanirim o da bana biraz aci verecek..cuma gunu gorustuk, elele gezdik...hemen dava acmayalim, evi dagitalim ama bosanmak icin acele etmeyelim diyor..olabilir dedim..Problem ne biliyor musunuz? o benim is aradigimi saniyor..ve basvurularima ragmen beni kimsenin geri aramadigini saniyor..halbuki ben hicbiyere basvurmuyorum,kendi isimi yapmaya calisiyorum ama ona bahsetmedim..Aslinda istesem kisa surede is bulup eve donup herseye devam edebilirim..bunu yapmak istemiyorum ama neden kendimi suclu hissediyorum???? sanki benim tembelligim yuzunden yuvam yikiliyormus gibi hissetmem sizce normal mi??
evet ben de boyle dusunuyorum...
hadi herseyi gectik bu 8 yil hapis cezasi ihtimali cok kotu...
onunla beraber siz de curursunuz disarida...
bosanmasaniz esiniz bu iste calissa bile butun yuk size kalmiyor mu? esiniz bu iste calismaya ne kadar devam edebilir sizce? boyle bir insan orada uzun sure calisabilir mi? bence ayrilmayin diye bir sure calisir sonra sartlari agir diye isi birakabilir ve yine hersey sizin ustunuze kalir...
bosanmanizin sebebini kendinizde aramayin cunku haklisiniz...
hem kader diyelim hem de esinizin vurdumduymazligi...
is saat 8:30 ile aksam 10:30 arasi yani bi insan bu tempoya uzun sure dayanamaz...
Esya yi evi falan bosverin önemli olan sizin ne istediginiz su anda.
Anladigim kadariyla ayri yasayacaksiniz bir süre?? Aslinda bu iyi olmus bir süre kafanizi dinlersiniz.
Bence hic bir ise basvurmamaya devam edin yani o sizin basvurdugunuzu ve kabul edilmediginizi
sanmaya devam etsin. Sizde bu arada hareketlerini tartarsiniz. Eger yuvanizi toparlama derdindeyse ne ala...
Ama yok hala herhangi bir girisimde bulunmazsa o zaman kacinilmaz son ...
Is arama ile ilgili konuda ise hic kendinizi suclu hissetmeyin.. Bu kadar sey yasadiktan sonra bu da sizin "beyaz yalan" söyleme hakkiniz olsun..
1)Sadece bir kez geliyoruz dünyaya. 37 yaşındasın. Bir 37 yılın daha var mı bilemezsin. Ömrünü gerçekten bu şekilde mi tüketmek istiyorsun?
2) Senin için bugüne kadar bu kadar fedakarlık yapan oldu mu? Ya da yaptıklarının karşılığını alabileceğini düşünüyor musun? Değer mi?
İyi düşün arkadaşım. Çok iyi düşün. Bencillikse bencillik. Kimse kendinden çok seni düşünmeyecek. Sen kendini düşün..
Sevgili Arkadaslar,
Biliyorsunuz ki birkac gun icinde esyalarimizi toplayip evi bosaltiyoruz, esim esyalarin hepsini strecleyip annesinin evinde bosaltacagi bir odaya koymayi planliyor. Cunku bunun gecici bir surec oldugunu, is buldugunda ve buldugumda baska ev tutup oraya gececegimizi dusunuyor..ben sesimi cikarmiyordum cunku tam karar verememistim bosanip bosanmama konusunda ama artik kararliyim, cunku evden esyalari tasimak icin ev sahibiyle konusup depozitoyu istedi, ev sahibi ise ancak 2-3 hafta sonra verebilecegini soyleyince bizimki beni aramaya basladi "annen bana 1500usd ayarlasin" diye..artik o kadar biktim ki, tamamen bosanmaya ve herseye yeniden baslamaya karar verdim..bu aksam ugrayacak bana bisey vermek icin, kendisine kararimi bildirecegim..heyecanliyim,korkuyorum, hala yanlis mi yapiyorum diye de dusunuyorum bi yandan..ne kadar zormus bu isler..bi daha evlenirsem iki olsun :)
Ben olsam pırımı prtımı toplar kaynanamın evine giderdim o evide kocamın üstüne yaptırırdım ama eşimi bırakmazdım.. Allah korusun hapis olayı gerçekleirse ne olurdu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?