- 2 Mart 2024
- 196
- 22
- 18
- 24
- Konu Sahibi sogukbaklava52
-
Borcu ödemeden boşanma bacım sen. Boşandıktan sonra bir kuruş vermez sana, nafakada olmayacaksın, seni geçtim bebeğin mağdur olacak.birazını bu hafta ödicem geri kalanını taksit yapcam demişti bakalım daha bişey demedi
Nasıl taksit yapacak borc sizin adınıza sizin borcunuzu gidip bankaya taksit yaptıramaz.birazını bu hafta ödicem geri kalanını taksit yapcam demişti bakalım daha bişey demedi
borcu ödeme ve velayet karsılıgı = hicbişey talep etmiceksin dedi öyle baştan konusmustuk cünkü zamanında kendi cektigi krediyi bile ödememek icin diretiyordu zor bi hal böyle anlaştık bişi talep etme kızı ver ödeyeyeim diyodu simdi tamam krediyi ödemeye calıscam sende bişi talep etmiceksin benide uğraştırma dedi direk olup bitsin dedi
BU olay gercek mi peki şuan kimin yanınızdasınız geciminizi kim sağlıyor ailenin de durumu iyi değildi .işe girmem lazım kiraya gecmem lazım tek başıma bunca şeyin altından nasıl kalkarım bilmiyorum kardeşim evden kaçtıl(babamın ona tcvz etrigini beyan etmişt. davaları hala sürüyor)
Kim dedi size bunu kim söyledi,bu borç sizin adınıza resmiyette sizin imzanız olmadan nasıl taksit yapıyor hadi imza olmasın diyelim sizin beyanınız olmadan nasıl taksit yapılıyor.//GÜNCELLEME:://
VARLIK fonu ile konusup 150bin₺de anlaşmışlar 90bin₺peşin ödemiş gerisini 6ay taksit yapmış borcun
Borç senin adına degilmiydi, nasıl yapmış bu işlemleri?//GÜNCELLEME:://
VARLIK fonu ile konusup 150bin₺de anlaşmışlar 90bin₺peşin ödemiş gerisini 6ay taksit yapmış borcun
Tecavüz olayını yeni gördüm, şok oldum. Baban gerçekten yaptımı böyle birşey. Sen o evde kız çocuğu büyüteceksin, nasıl olacakişe girmem lazım kiraya gecmem lazım tek başıma bunca şeyin altından nasıl kalkarım bilmiyorum kardeşim evden kaçtıl(babamın ona tcvz etrigini beyan etmişt. davaları hala sürüyor)
banka ilk beni aradı zaten eşimin ö diceğine dair onay aldıKim dedi size bunu kim söyledi,bu borç sizin adınıza resmiyette sizin imzanız olmadan nasıl taksit yapıyor hadi imza olmasın diyelim sizin beyanınız olmadan nasıl taksit yapılıyor.
Borcunuz fona devredildimi peki bu konuda size hiç bilgi geldimi.
E devlet üzerinden kontrol edin vatandas uyaptan ödenen bir meblağ var mı mışla muşla hareket etmeyin .
suan 66 yasında koah hastası sigara ile bozmus kafasını nefes alamıyor bile o yuzden bişi yapamıcanı bildigim icin mecbur kalıyor um evdeTecavüz olayını yeni gördüm, şok oldum. Baban gerçekten yaptımı böyle birşey. Sen o evde kız çocuğu büyüteceksin, nasıl olacak
borc benim adıma bankayla telefonda n eşim ben ve fon olarak konferans yaptık onun ödeyecegini söyledim onay aldı simdilik uyap a bakıyorum devamlı bana dedi Zar zor 90bini denkleştirdim ödedim gerisini işe girip halletcem ded. 23Nisanda kızımın doğum günü var o zaman gelecek kızı görmeye bana dedi konuşuruz detaylı dilekcemizide hazırlarız o ara dedi tamam dedim (resmi kurumları n kapalı oldugunu biliyoruz)Borç senin adına degilmiydi, nasıl yapmış bu işlemleri?
Yinede çok dikkatli ol. Gece asla kızını ayrı yatırma, senin yanında uyusun.suan 66 yasında koah hastası sigara ile bozmus kafasını nefes alamıyor bile o yuzden bişi yapamıcanı bildigim icin mecbur kalıyor um evde
Hiç ödeyeceğini düşünmüyordum canım sevindim senin adına.90bin ₺ödedigine dair makbuzun resmini attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?