- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
Evet konuyu bilenler biliyor bir önceki konumda. İki gündür sürekli tartışıyorduk zaten hatta sıkıştırıp birşey itiraf ettirdim.
Bu mesaj atan kızla kızın yaşadığı şehirde görüşüp yemek yemişler bir arkadaşı daha varmış yanlarında vs vs .. ben çıldırdım tabi. Bana en son boşanmsk mı istiyosun diye sordu. Bende senin istediğin belli dedim. Tartışma alevlendi evden ayrıldım.
Pazartesi avukatla konuşulcak
Burda tecrübesi olanlara soruyorum
Nelere dikkat etmem lazım?
Mesela benim üzerime kredi çekmişti eşim olacak kişi,onların ödemesi devam ediyor ve ben onun borcunu ödemek istemiyorum bu nasıl olacak
Muhtemelen anlaşmalı boşanıcaz
Sizden destek istiyorum ne kadar anlaşmalı olsada eminim zor olacak, hafta içi sizin aldığınız eşyaları kamyon tutup çıkarın dedi. Kendi eşyalarınıda al dedi.
Evimiz kiraydı.lojman yani.
Nasıl olacak bilmiyorum bu süreç kolay geçsin ailem üzülmesin istiyorum.
Bu arada arkadaşıma eşim bi sürü mesaj atmış senin yüzünden oldu demeye getirmiş karışmasaydın filan demiş.
Bu mesaj atan kızla kızın yaşadığı şehirde görüşüp yemek yemişler bir arkadaşı daha varmış yanlarında vs vs .. ben çıldırdım tabi. Bana en son boşanmsk mı istiyosun diye sordu. Bende senin istediğin belli dedim. Tartışma alevlendi evden ayrıldım.
Pazartesi avukatla konuşulcak
Burda tecrübesi olanlara soruyorum
Nelere dikkat etmem lazım?
Mesela benim üzerime kredi çekmişti eşim olacak kişi,onların ödemesi devam ediyor ve ben onun borcunu ödemek istemiyorum bu nasıl olacak
Muhtemelen anlaşmalı boşanıcaz
Sizden destek istiyorum ne kadar anlaşmalı olsada eminim zor olacak, hafta içi sizin aldığınız eşyaları kamyon tutup çıkarın dedi. Kendi eşyalarınıda al dedi.
Evimiz kiraydı.lojman yani.
Nasıl olacak bilmiyorum bu süreç kolay geçsin ailem üzülmesin istiyorum.
Bu arada arkadaşıma eşim bi sürü mesaj atmış senin yüzünden oldu demeye getirmiş karışmasaydın filan demiş.
Son düzenleme: